тежка ти е програмата и на теб, но много се радвам да те прочета отново.
макар и крехка на външен вид(от фотосите) ти пожелавам да си все така силна по дух
ЧРД 
Никога не правете грешката да си учите децата да си отстояват мнението, щото аз такава я свърших и сега немога да му затворя устата 
екскурзии.

Не може ли да намерите някаква алтернатива на тетрадките? Аз от 8ми клас си пишех на бели листа, които после сортирах по различните предмети. 1 топ (500 листа) ми стигаше за 2-3 години (като е имало много фира). 
Иначе "пантофите" са всъщност едни кецове от плат, които ще се използват вместо пантофи известно време (стисната съм и купих по-голям размер пантофи
). Бяха 8-9 лири в SportsDirect, доволно ги поноси навън, ся малко и в яслата, докато стигне следващия номер обуща.
Раничката вече не помня от кой точно сайт я поръчвах, но пак е от някой от английските, аз им режа етикетите на всички стоки и не мога да проверя. Почти съм сигурна, че беше от М&S. 
Само Диди да е здрава, всичко друго ше оправим!
/ Търсих да си поръчам директно от Англия, но все е с някакви посредници и незнам как става, а пък мога да освободя някоя от вас от вече умалели , моля, пишете ми ЛС ако имате излишни

първо малката, сега и аз
. тя е на инхалации, защото има секрет в гърдичките
. поне не се плаши от машината и даже сама си придържа маската. разбира се отказва ВСЯКАКВА храна и малко спи, но има известно подобрение и кашля далеч по-малко.
аз ти пуснаФ една картичка на ФБ, че тук не знам как става номера, засрам 

за всички
.
.

. Знаехте ме преди да започна работа колко бях редовна, но нещата много се промениха. И вие ми лисвате
.
.
Препоръчани теми