Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честит рожден ден на прекрасната Рая! Стар, много радости да ти носи!  Hug

МоЙто днес в яслата и е яло, и е спало. Успели са да го тръшнат да спи 2 часа - нещо невиждано у нас.  Crazy Друго си е да е по цял ден в яслата. Свърших доста работа, накрая взе да ми липсва даже дребното.  Heart Eyes Прибрах го спокойно, нахранено, сменено и уморено.  yesyes

# 631
ДД, мамчета!

Стели, да ти е жива и здрава красивата Рая! Да е ученолюбива, трудолюбива, късметлийка и да е обградена от много любов и топли усмивки!

Много се радвам за добрите новини, НикаHug Отдъхнала си си и ти..

Простете, че не съм ви чела- само попогледнах отгоре-отгоре и не съм навътре в нещата... Споделяла съм ви колко ми бяха напрегнати последните 2 месеца... А днес хич не ми е ден... Алята е със сополки след Априлци, киселчок е, инати се, тръшка се. Аз имам ужсано много домакинска работа, контракциите не ме пускат почти за миг и никак не ми е лесно да бягам след Аля-хулиганката. Държах, обаче, да намина, да си споделя впечатленията от срещичката ни в Априлци. Беше ми много приятно да ви срещна, момичета, а следващата година се надявам и да сме повече. Трябва също и да се организираме за повечко дни- поне 2-3, защото тоя път, това мъкнене на багаж и тичане подир децата си е доста тежичко. Пък и ни е нужно повече време, за да можем по-пълноценно да си пообщуваме. Иначе за децата беше чудесно- вилняха на воля и на поляната, и в ресторанта... Добре, че бяха татковците, каката и батковците, че и ние, мамите, да успеем да си поприказваме. Вечерта определено не ни стигна... И да кажа, че на мен изобщо няма за какво да ми благодарите. Не ми костваше нищо да направя резервацията. Само дето очакванията ми бяха мааалко неоправдани. На повечето от групичката в стаите им е било доста хладно, детският кът също търпеше критика... Абе, лекинко попрехвален ми се струва тоя комплекс, ама както и да е! Важното е, че ние се позабавлявахме и поразнообразихме, а децата се натичаха.
Сега малко индивидуални впечатления...  Wink Първо да кажа за моето Але- първият ден беше послушна, ама втория направо не се траеше. Разкриви се нещо, инатеше се все за играчки, не дава своите, иска чуждите. Една бебешка количка беше ябълката на раздора два дни... Общо взето втория ден това не беше моето детенце... Добре, че беше "тати Нити", че иначе абсурд да тичам след нея- като хала е. Ама от Боби на Петя по-пъргаво детенце не видях. Кака Ади все тичаше след него, падаше една гонешка, една борба... Аделинка е чудесна млада дама. Отменя мама, занимаваше се и с останалите дечица, които й се лепяха. Лекси все я търсеше: "Кака, кака..." Гого на Дани и Криско на Балеринката си допаднаха и хубаво си играха заедно. Криси също е много грижовен батко. Все пазеше бебоците да не избягат нанякъде. Халята пък не се отлепяше от сестричката си и лудуваха заедно. Люс , Максо на Дани, Марти на Маги (Амика) и Боби на Петя изглеждаха като каки и батенца на останалите, защото са доста по-едрички. Даже Аля им викаше "Бате" и "Како".  Laughing А Дани как търчеше след двамата си мъже- не е истина! Вече не се учудвам на страхотната й форма- смного готина мацка. Теди пък си има завидно коремче, което е супер сладко, но изобщо не й вярвайте, че е дебеланка- нищо подобно. Висока и слаба бъдеща мама, само с един голям корем. Както тя сама каза- бебокът се шири в мезонет.  Laughing А Къдричката Алекс на живо е още по-ангелски красива. Достойна конкуренция от мъжка страна й прави Mарти на Марги (Малвинка)- рус, бял и къдрокос хубавец. Имахме си и три нежни, крехки и сладки миньончета- Елия на Ради, Ели на Стефи и Анетка на Янчето- красиви като цветенца (метнали са се на майките си, между другото  Wink ; ама то всички февруарски мами, татковци и дечица сме си готини  Sunglasses ). Антончо на Руми и Андреа на адашчето пък ги признавам за най-кротките и послушни дечица. ( Адаш, посмъртно вече няма да ти вярваме като се оплакваш от белите на Андреа  Laughing ) Ади не се отлепи почти от Танчето, а на Тони не му се чу гласчето- толкова са послушни. Моят Ники страшно се изкефи на аутфита на Тони- особено на белия пуловер и бялата шапка- много го впечатли. Ама тя и Руми си е мацка с вкус- няма как Антончо да не е като манекен.   Wink От майчетата успях повече да пообщувам с Яна, Маги, Марго, Ради, Стеф. Чест за мен беше да се запозная и с Мяу, въпреки че нямахме много шанс да си поговорим поради обективни причини (разбирайте търчащи наоколо февруарчета). Всички бяха много усмихнати, позитивни, мили и грижовни. И татковците ни са страхотни- да ги похваля. Много помагаха... И все симпатични младежи.  Wink
Та, май това е засега от мен, че се олях, пък и ще съм гледачка на племенника, който е хала и половина. Хайде, всичко хубаво от мен и дано да не съм досадила много! Прескачайте ме, ако съм прекалила.  Embarassed

# 632
  • Бургас
Стели,честита ти рожденничка ! Нека да ви е много здрава,усмихната и все толкова чаровна ! Весел празник !  Hug Hug

Ние се връщаме от д-р, гърдите на Димана са чисти,гърлото също е наред. Вчера нали ви споделих,че има сополи,днес леко покашля,но според ЛЛ е от стичащите се секрети. Изписа й Виброцил и Стодал - сироп. Та надявам се да закрепим положението.

Иначе аз й слагам капки,давам витамини и чистя нослето,та съответно детето реве вече от мен и само бяга в тати си : "тати,гуши" (т.е. спаси ме от таз лудата).  ooooh! Съквартиранта не можел да й сложи лекарство или пък да я слуша как реве,пък видите ли аз с желязното сърце успявам. Пфф,че са тия мъже бе ... Crossing Arms Оплаках се тихичко.  Hug

Хубава вечер.

п.с.Таньорче,прекрасен ти е розовия пост.  Hug

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 20:01 от Sunny Sky

# 633
  • София
ДВ!  Grinning
Стели, честит рожден ден на Рая! Да е здрава и щастлива!   bouquet

Слънч, с удоволствие ще се възползвам от познанството ни и ще се обърна към майка ти.  Hug Връзки, дет се вика.  Laughing Днес взех направление, по-късно ще ти пиша на ЛС да ми дадеш координатите и смените и.  Hug
Юхи, браво на Диди! Crazy Дай Боже всекиму такава адаптация!  Laughing
Съни скай, значи баш същото минахме и ние - децата се оправиха за седмица, а аз все още се влача и кашлям.  Mr. Green Леко да премине и при вас!  Hug
Танюшке, хареса ми и на мен розовият ти пост!  Party
Далче, мерси за насоките!  Hug Моя мъж има огромно желание да посети Македония, та май там ще ходим.  Rolling Eyes
Мии, ама и Преско е доста напреднал с речта, бравос! И Максо много салта, лупинги и опасни скокове прави.  Mr. Green Пада, става... целия е в синки, на челото има две рани, на брадата една.  Mr. Green Най-хубавото в цялата тая работа е, че като падне никога не плаче, обаче пък и аз никога не реагирам, та вече сигурно ме мислят за майка-дебилка.
Мики, мен переспективата за цяла зима затворен скучаещ Макси ме плаши /много/.  Mr. Green Затова пришпорих нещата да свиква ся докато е топло и поне да има някакви контакти през зимата.  Peace

Искам още веднъж да ви благодаря за подкрепата!  Hug Чудесни сте!   Hug

Днес започнахме изследванията за яслата. Мъжа ми даде кръв за васерман. Mr. Green Подадох си и молбата за напускане. От другата седмица ще съм офиц. безработна и ще се запиша на борсата.

# 634
Звездичке честита рожденничка,нека бъде здрава и много щастлива  Hug
Юхуу браво на Диди за успешния ден ,нека все така да е  Hug !По повод предложението ще се направя,че не съм го прочела ,че един Явор ми стига ,хич не се виждам с още деца за гледане  Joy Hug
Мии голяма щурутия е Преслав  Hug
Мяуче и аз го уча да брой ,ама за сега 2-3 пъти е броил успешно до 4 иначе си кара на любимите "шес,себем,осем"  Joy !В общи линии покрай племеничата научава много !
Ника и мен ме плаши идеята  bowuu ,но основно ме притеснява както каза Юхуу,че съм му вече скучна и ми се иска да стане малко по самостоятелен  Thinking .Лошото е че всчките ми шансове за ясла изчезнаха ,ще  видим догодина дали няма да ни споходи чудо  Praynig

# 635
Прибрах го спокойно, нахранено, сменено и уморено.  yesyes
Юхчо, дай Боже всекиму! Peace
Мен пък днес една позната ме агитира да съм го записвала хубостника на ясла, че да спечеля точка за градина. Crossing Arms
Никич, приятна трансформация и дано бързо намериш добро предложение. Laughing

# 636
Благодаря за хубавите пожеланияяя  Hug, дано се сбъднат до едно  Grinning !

# 637
Стар-да ти е жива и здрава прекрасната млада дама   bouquet

Ника-браво че всичко е наред при теб.

Да споделя че и Алина е от отбора на сополивите,за сега сме на Бивацин и Умкалор,както и Ентерол щот моята щерка без дрис не минава просто...
Днес имаше и малко Т...направо ми писна,от 2 месеца това дете е все болно нещо,силички не ми останаха(че нали си се гледаме сами)...
Съжалявам че само ви мрънкам ама....
Лекичка и дано всички се оправят бързичко  Peace

# 638
  • София
Ради, защо сте сами, где е бащата, а и вашите?  Hug Бързо да и минава, верно се измъчихте!  Praynig

# 639
Мерси Ника  Hug Дано наистина поне бързо мине  Sad
Иначе нашите принципно са си в провинцията през по голямата част от годината,а баща и на Алина...за нищо не става,ма това е друга тема....

# 640
Ради, бързичко да се оправяте! Hug
Извинявай, че така, ама все ти гледам подписа и все забравям да ти кажа как да го оправиш.
Сложи на линковете, които не се показват, следния код:
Код:
[img width=64 height=64]https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img]
Код:
[img width=64 height=64]https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img]
А последното е линк, остави го така:
http://lllbg.org/

# 641
  • София
Уф, Ради, не ти е било лесно на теб значи!  Hug

# 642
 Честит рожден ден и от мен на красивата девойка на Стар! Звездичке, да ти е жива и здрава, умна, талантлива, щастлива и разсъдлива, да ви радва, и раздава много сестринска обич към малкото си братче!

Ника, радвам се, че тревогите ти са били напразни Simple Smile. И на мен скоро ми предстои такъв преглед, та не е лошо и на мен да постискате палци, че и аз имам притеснения Confused.

Таньорче, много прекрасен и подробно описващ постинг си написала Wink. Моето искрено и лично мнение за теб е, че ти си невероятно мил и позитивен човек (като теб не се срещат често) и откровено смятам, че заслужаваш цялото щастие на света. Не че никой друг не го заслужава, просто човек пръскащ любов, топлина и усмивки трябва само такова да среща   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 20:10 от балерина

# 643
Леле, балеринке, горкичката! Hug Hug Hug
Много ти се е събрало, но се опитай да се успокоиш - все трябва да има някакво добро в това ходене по мъките, което предстои, трябва да има... Confused

# 644
  • София
Ееееееееееееееее, Балеринке, може ли такова нещо бе!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Пожелавам ви бързо да се изнесете от там, че нерви не ти останаха!  Hug

За документите не знам какъв е реда.  Hug за банките мисля, че може и по телефона да съобщиш, че са откраднати да ги блокират, поне до там да не ходиш утре, щом ти е натоварено толкова много.  Hug

Стиснати палци от мен за мамолога.  Praynig чакаме те с добър резултат!

Общи условия

Активация на акаунт