Балеринка, дано бързо се оправиш с проблема утре.

Прегръщам те силно и ти пращам вълна от розов оптимизъм с надеждата да помогне, но едва ли...
Въоръжи се с голямо търпение утре и дано поне децата да са послушни. Благодаря ти и за топлите думи, които си написала за мен.
С пълна сила важат и за теб, както и за Ицо, Ели и Криси.
Много неприятно и те разбирам какво чувстваш. Надявам се днес вече да си се поуспокоила. Момичетата са ти написали, че дебитните карти можеш да ги блокираш по телефона. Дано бързо приключиш и в полицията и спокойно да отидеш на интервюто, за което ще стискаме палци. Опитай се да намериш нещо положително в цялата история - скоро ще си живеете сами в новото жилище и неволите по съжителството с други хора ще останат зад гърба ти (тогава сигурно свекърите ще трябва да си поемат отглеждането на дядото), ще можеш да си изкараш новата лична карта с адреса на новото жилище (ако сте с адресна регистрация там и двамата и това ви се води основно жилище ще плащате половин данък за него) и нагушкай прекрасните си деца, за да те заредят с енергия.
дано успееш бързо да справиш с бюрокрацията по банки и полиция!Успех на интервюто! 

Момчета много 

Но миОто се включва когато се налага и той - лендзи се, прави муцуни, че даже се престрашава да даде и дозирано лекарство като му кажа, че трябва. 

На моя мъж наскоро му откраднаха документите- подаде жалба в полиция и след има няма месец- месец и половина (
) най-после му дадоха документ ,в който пише ,че документите са били откраднати и той отиде да си изкара нови без да плаща глоби и т.н. Ради, пращам ти много прегръдки !
Ти си голям герой, не знам как си изтърпяла толкова много неща. Пък тази ситуация аз да си стоя и терзая, пък той да хърка сладко сладко ми е до болка позната .... Както са ти писали момичетата,мисли за хубавите неща,които предстоят и за всички хубави моменти,които ще изживеете в новото жилище!
Дано бързо поставиш ситуацията под контрол и откриеш позитивното в нея (и аз кат Котича съм на мнение, че всяко зло за добро, но доброто го виждаме само постфактум). Ето, Съни ти е дала много добри идеи как да погледнеш откъм плюсовата страна на случващото се. Да не говорим, че суеверница като мен няма да пропусне да те увери, че нищо на този свят не става случайно.

), баш когато имам страшно много раЛта и даже нямаше да успея да я свърша и без да ми снове наоколо Халюшка една, пък сега вече... Поне успях да натисна лъв ми той да я заведе при педито и си го считам за лична победа, щот ми рече, предпочитам ти да я заведеш, а аз да си работя (то било ясно, че и мойта раЛта щял да поеме). Ай сиктир!

и трябва да се приведа в по-приличен вид 
от къде се взе това чудо не знам, нали не ходи на ясла. Дали пък може да е от ваксината, която отнесе в понеделник
Дадох вит. С, и ще го боря с клеева тинткура, ама е голям зор с всички носови манипулации.
Определено и на срещата ми изглеждаше много угрижена и унила,но явно седем години такова съжителство доста ти и е изпило положителната енергия 
Остава надеждата,че един ден,дано е скоро ще си имаме и ние наш дом!
! Нямам нито една снимка от вчера, за срамотиите, не остана ред да снимам
!
, документи , карти ... Такава нелепица ! Много съжалявам, не знам какво успокояващо да напиша, освен че всичко е поправимо, ще започнеш на чисто , кактто са казали другите момичета.Препоръчани теми