Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Стар, жива и здрава да е Рая. Много да ви радва и слушка.
Балеринка, дано бързо се оправиш с проблема утре.

# 646
еее, Балеринке, това е много гадно и знам какъв яд и яд от безсилие те е обхванал, човек едвам си намира място от нерви. Преди години на мен само че ми откраднаха чантата с всичко в нея и доста време ме държеше яда. Трябва от полицията да ти издадат служебна бележка че са ти загубени докиментите и после веднага да ходиш да вадиш лична карта. А дебитните карти можеш да ги блокираш по телефона, ако не си го записала някъде виж в сайтовете на банките, от които са ти картите трябва да е даден телефон за такива случаи. И това е , не се ядосвай, опитай се да го приемеш - каквото станало - станало, не можеш нищо да направиш.

Стели, честита ти рожденничка! Да те слуша и да и дойде по-бързо интереса към училището!   bouquet
Аз по тоя въпрос не пиша, защото не еднократно съм се оплаквала от мързела и незаинтересоваността на моята. Има няколко неща, които си отчитам като грешки, но друг път ще пиша за това, че сега едвам гледам.

# 647
Балеринка, прегръщам те виртуално.
Звездичке, да ти е жива и здрава рожденничката, пожелавам и щастливо детство.
Ника нашия бяс реве та цял Сопот го чува като падне, ама хем реве
, хем нарежда-"дум, паннах, мамоооо".
 Лека и спокойна нощ и всички болнички да оздравяват.

# 648
Ради, миличка, съжалявам за лошия ти ден и така неприятно стеклите се обстоятелства...  Sad Прегръщам те силно и ти пращам вълна от розов оптимизъм с надеждата да помогне, но едва ли...  Hug Въоръжи се с голямо търпение утре и дано поне децата да са послушни. Благодаря ти и за топлите думи, които си написала за мен.  Hug С пълна сила важат и за теб, както и за Ицо, Ели и Криси.

# 649
  Ох, извинете ме, пак се улях. Сигурно и аз после като Мяучето ще трия, но към момента това ме вълнува. Първосигнално пиша, каквото ми е на ума и сърцето.....

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 20:08 от балерина

# 650
Стели, честита рожденичка! Да расте здрава, умна, все така лъчезарна и да ви дарява с много положителни емоции.

БалеринкаHug Много неприятно и те разбирам какво чувстваш. Надявам се днес вече да си се поуспокоила. Момичетата са ти написали, че дебитните карти можеш да ги блокираш по телефона. Дано бързо приключиш и в полицията и спокойно да отидеш на интервюто, за което ще стискаме палци. Опитай се да намериш нещо положително в цялата история - скоро ще си живеете сами в новото жилище и неволите по съжителството с други хора ще останат зад гърба ти (тогава сигурно свекърите ще трябва да си поемат отглеждането на дядото), ще можеш да си изкараш новата лична карта с адреса на новото жилище (ако сте с адресна регистрация там и двамата и това ви се води основно жилище ще плащате половин данък за него) и нагушкай прекрасните си деца, за да те заредят с енергия.

# 651
Честит рожден ден на прекрасната Рая!Да расте здраво и щастливо детенце!Много успехи във всичко с което се захване!Звездичке чакаме снимки Simple Smile
Балеринке  Hug дано успееш бързо да справиш с бюрокрацията по банки и полиция!Успех на интервюто! Hug
Ради Как е Алина?Ти и друг път си споделяла за мъжа ти и само мога да ти кажа,че  си голям герой! Hug
Танче как е Аля?
Юхуу браво на послушното Диди!
Съни не  е само у вас!И у дома аз съм страшилището с лекарствата!

# 652
  • София
Добро утро!

Деца- разведени по местоназначения, та преди да я заФащам, да взема да ви попрочета  Peace
Всички болнички бързо да оздравяват - няма да ги изреждам поименно, че пак много станаха Sad Момчета много  Hug

Балеринке, ужасно! Баща ми няколко пъти го обираха, все на мен ми се обаждаше за помощ, та горе долу положението е следното: трябва да отидеш в районното, там ще ти издадат бележка, която обаче не става веднага. Май се чакаха 3-4 работни дни. В банките, не навсякъде се съгласяват по телефона, но ако хлипайки ги помолиш - проявяват разбиране. Аз така блокирах картата на мама, помолих жената от банката да го направи, обещах й че на следващия ден ще пратя мама с нужните документи, та жената даже беше подготвила всичко по телефона, само майка ми се подписа. Нова дебетна карта се вади пак за 3-4 работни дни, като ако имаш нужда от пари - можеш да изтеглиш на каса. Носи си международен паспорт или шофьорка книжка - някакъв документ за самоличност, че иначе не става Sad
Колкото до свекърите ти... няма да напиша нищо, че рискувам да ме баннат.  Crazy
А и Съни е права - като ще вадиш - смени си и постоянния адрес с новото място, за да може да декрарирате в Данъчното като основно жилище. Така имате 50% отстъпка от данък сгради. Данък смет, за съжаление, не го пипат Sad
Юху, радвам се, че Диди така добре приема яслата! Дано и занапред все така да е!  Hug
По лекарствената тема - основно лекарства давам аз. Но засега съм намерила начин с лъжене, че иначе гадините мамини плюят  Crazy Но миОто се включва когато се налага и той - лендзи се, прави муцуни, че даже се престрашава да даде и дозирано лекарство като му кажа, че трябва.  Peace
Днес Калина влезе само с мрънкоч и "мама додиии" на уста. Не се плака, май е напредък.  Rolling Eyes
Да ви се похваля - приповдигнато ми е - вчера за първи път от близо година, успях да отида да се подстрижа на фризьор. Ама то било хубаво бре... дано имам по-често време.
И още нещо - от понеделник се ограничавам и спортувам по-усилено. Кантарът ме обича, защото отчете минус 3 кила  Shocked Ха дано все така да е, че много кила имам да свалям - има - нЕма 40  Crazy
Хубав ден ви желая, аз го  заФащам и се надявам по-късно да ми остане време пак да ви прочета!   bouquet

# 653
Ей, едно кафе не сложихте, 'начи:

Слънчи, а, честит ти нов изглед! Flutter
И аз откога се каня, ама нямааа... Confused

# 654
  • Бургас
Адаш,изпревари ме.  Hug

Балеринке
! Съжалявам много за тази гадна случка.  Hug На моя мъж наскоро му откраднаха документите- подаде жалба в полиция и след има няма месец- месец и половина (  ooooh! ) най-после му дадоха документ ,в който пише ,че документите са били откраднати и той отиде да си изкара нови без да плаща глоби и т.н. Ради, пращам ти много прегръдки !  Hug Ти си голям герой, не знам как си изтърпяла толкова много неща. Пък тази ситуация аз да си стоя и терзая, пък той да хърка сладко сладко ми е до болка позната .... Както са ти писали момичетата,мисли за хубавите неща,които предстоят и за всички хубави моменти,които ще изживеете в новото жилище!  Hug

# 655
  • offshore & overseas
ДУ, мацки!!

Балеринке, много съжалявам за случилото се, като те четох, изтръпнах и ми стана много притеснено! Hug Дано бързо поставиш ситуацията под контрол и откриеш позитивното в нея (и аз кат Котича съм на мнение, че всяко зло за добро, но доброто го виждаме само постфактум). Ето, Съни ти е дала много добри идеи как да погледнеш откъм плюсовата страна на случващото се. Да не говорим, че суеверница като мен няма да пропусне да те увери, че нищо на този свят не става случайно.

Ти си страхотен човек, много емоционален обаче, и ги преживяваш дълбоко драмите (а и това със свекърите е ужасна гнЪс, как издържаш, не знам, добре че му се види края). Важно е за такива хора като теб да споделят, за да получат много прегръдки, па макар и виртуални, и да им се стопли поне мъничко душата. Аз също преживявам, но си го стискам в пазвата, докато не мине, тогава споделям и кел файда... На повърхността изглеждам сдържана, а всъщност съм си... хистеричка. hahaha

Абсолютно съм съгласна за всичко казано за Танюшка. Нейният розов постинг беше безумно изчерпателен и позитивен, а и на живо е една страхотна сладурана, не че съм се съмнявала, де. Много ме развесели, Танче, като рече, че било чест да се запознаеш с мен и малко ми е мъчно, че не успях точно с теб да си побъбря повече, ама... туморо невър дайЗ. Mr. Green

Пете, туй за данъка не го знаех, я дай малко подробности, моля! Ние май си плащаме целия данък, а пък се водим и двамата с адресна регистрация тук. Или описания от теб вариант е при положение, че имаме повече от едно жилище, май така ще се окаже, пък аз отново - не разбрала. Laughing

Ради, с теб сме!! Не се учедвам, че в тази ситуация тревогите ти идват в повече! Да се опраЯ Алята и дано я приемат на ясла, че да се кротнеш малко ти! Имаш нужда от глътка въздух, чини ми се. Thinking

Такаам, Люс е пълна със секрет (разбирай сАполЕ), а Калината ми я върнаха (според мен съвсем здрава, ама... нейсе, преди да се била разболеела, да сме я излекували за 2 дена с витаминки и ненамсикво #Cussing out), баш когато имам страшно много раЛта и даже нямаше да успея да я свърша и без да ми снове наоколо Халюшка една, пък сега вече... Поне успях да натисна лъв ми той да я заведе при педито и си го считам за лична победа, щот ми рече, предпочитам ти да я заведеш, а аз да си работя (то било ясно, че и мойта раЛта щял да поеме). Ай сиктир!

Ето, престъпих лъвювата възбрана и обещанието си да не отварям форОма, а камо ли да пиша, ама това е - воля не показвам за 5 ст.

Ако нещо или някой съм пропуснала - зло да го забрави, останалите - тоже!! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 09:45 от Мяуче

# 656
  • Плевен
Добро утро. Много сте готини всички. Просто ми е кеф да ви чета. Балеринке, много горчиво звучиш, явно наистина ти се е посъбрало. Мъжете са такива, легне и заспи, няма да се върти, няма да мисли за нещата от деня преди да заспи и т.н., просто са такива. Със сигурност му е криво и на него. А и дядото - горкия карък, един път да реши да помогне и ...съвсем да сговни положението. Правилно са казали момичетата, направо започваш начисто - нов адрес, нови документи, нови ключове - няма случайни неща. Горе главата и се радвай на новия си дом, в който ще се нанесеш съвсем скоро. Желая ви много щастливи мигове там.  Hug

# 657
Мерсаж за кафенцето Simple Smile

Мяу, когато се регистрира жилището в данъчното се посочва, че това е основното жилище на собственика/ците, което се доказва с копие от личната карта/и че там е постоянната адресна регистрация. Така за това жилище се плаща половин данък. Ако имаш/те няколко имота си избираш този с най-висок данък да ти е основен, че да спестиш повечко от грешно дадените пари на държавата. Ние като купихме апартамента веднага си сменихме личните карти с новия адрес и когато станаха готови тогава регистрирахме апартамента в данъчното (то 40-45 дни май е срокът след придобиването да го декларираш, не съм сигурна че ние дадохме пълномощно на свекърва ми и тя се разправяше с бюрокрацията по всички инстанции). Не съм наясно как става номера при вече регистрирано жилище, но специално за теб мога да разпитам, ако искаш.

За ходенето на фризьор - наистина е кеф и аз миналата седмица успях да свърша това, че нали от понеделник се завръщам на работа  Sad и трябва да се приведа в по-приличен вид Simple Smile

Моето момче се събуди с гъст зелен сопол Sad от къде се взе това чудо не знам, нали не ходи на ясла. Дали пък може да е от ваксината, която отнесе в понеделник  newsm78 Дадох вит. С, и ще го боря с клеева тинткура, ама е голям зор с всички носови манипулации.

# 658
ДУ,
Балеринка,много съжалявам за случилото се и аз като другите се надявам да загърбиш всичко отрицателно и да сте много щастливи в новото си жилище,малко остана HugОпределено и на срещата ми изглеждаше много угрижена и унила,но явно седем години такова съжителство доста ти и е изпило положителната енергия Hug
Аз затова предпочетох да си плащаме наема,вече 3-та година,отколкото да ми е смачкано всяка сутрин като отворя очи WinkОстава надеждата,че един ден,дано е скоро  ще си имаме и ние наш дом!
По-късно пак ще се включа и ще коментирам по-обстойно,а и ще кача снимки,но сега една гладна уста ми вика ам-ам Crazy

# 659
Добро Утро !

Благодаря още веднъж, за хубавите пожелания  Heart Eyes ! Нямам нито една снимка от вчера, за срамотиите, не остана ред да снимам  Embarassed. Партито е в събота, тогава ще празнува с приятели Рая, ще гледам да се поправя тогава  Wink !

Балеринка, ужасно тъпо и неприятно  Confused , направо си представям как се чувстваш. На мен целия ми живот е в портмонето  Tired, документи , карти ... Такава нелепица ! Много съжалявам, не знам какво успокояващо да напиша,  освен че всичко е поправимо, ще започнеш на чисто , кактто  са казали другите момичета.

Хубав и спорен ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт