Няма бибааа! Гледат се с майка ми от вчера пак, защото Емо тръгна на работа след дъъългата отпуска
.
Няма бибааа!
. 

Иначе е спокойна, днес сутринта малко се поразплака, но имаше две ревящи с пълно гърло момиченца и тя реши да не остава по-назад. Иначе ми казаха че през деня не плаче, играе си, дори днес започнала да се бие с децата 

. Никак не се подготвям психически.
Другата седмица ще нацвъкам необходимите изследвания, ще накупя квото трябва (памперси и пантофи са задължителни май навсякъде, нали?
), ще я оставя там на 20-ти, ще страдам сигурно около 10 минути и ще се захващам за работа, щотоооо нямам време за емоции, за разиграване на евентуални сценарии шЪ ли са адаптира или тц.
После ще я оставя пак за малко на 21-ви, следват 4 дена почивка и май истинското адаптиране ще почне на 26-ти и особено в дните след това, щото нали първия ден не осъзнават много какво се случва.
Аз пак нямам да имам време за мелодрами и очаквания, щото и мен ме очаква едно адаптирВане. 
Колкото каката ми беше послушна и още е де,малката толкова не слуша,направо ми иде ......Няма и кой да я вземе за половин час да я погледа....айде оплаках се,сега ставам да готвя,че и това мен чака. 
Амбу звучи хиляди пъти по-добре от Мама /както я наричаше Борис
/.
Ако това ще те успокои - много деца не ядат в яслата, че и в градината даже, и още от оградата са побеснели от глад. Повечето възпитатели се опитват да ги хранят, но не ги насилват /което според мен е добре/. 
сега спят мъниците.
Аз не само, че не знаех кво се иска, но изобщо не бях се и досетила за повечето от необходимостите, да му се невиди! Да ме питаш как 2 деца гледам, без изобщо да мога да съобразя някои работи.

успех на всички с първите градински или училищни дни. сигурна съм, че всичко ще е 6.
. аз МНОГО обичам Гърция и да, пристрастна съм. имам много приятели кореняк гърци и преди да се оженя ходих почти всяка ваканция там. според мен ако някой иска ей така да отиде да разгледа и да му хареса, но да не дава много пари идеалното място е Кавала. на брега на морето, много красив и романтичен град, близо до БГ, а и манталитета на гърците от Северна Гърция е много близък до нашия. никак няма да се почувствате не на място. освен това, в близост до Кавала е и остров Тасос - 40-45 мин. с ферибот и не че е класически пример за остров, но като за разходката става и не на последно място мол-а им е много готин
аз ще ви посрещна
и със сигурност ще ви хареса. 
и като цяло е много добра душичка с 2 зъба
Много сладко прозвуча това! 
И ние не сме били на почивка в Гръцко, а като я четох Амели и ми се доходи, и ми се дояде гръцка кухня! 
Неща да се ядосвам за туй ся, слушам готина музика и ми е едно такова щастливо!
Ще разбера къде ще ни натресат и ако не ме урежда - ще го оставя вкъщи.