Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 783
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • варна
Благодаря ви за мненията ,и аз мисля че е тежка .Много неприятно ми стана, че свекърва ми така реагира и изобщо не даде шанс на мъжа ми да и обясни защо не харесваме количката .А и все пак не е въпроса да вземем нещо да мине номара или пък да е най- ефтиното,нали трябва да ни влезе в употреба.
За нас парите не са от значение .
cvm стискам палци ,дано всичко мине леко и безпроблемно Hug

# 121
  • София
endira тук съм аз ама то с такова темпо се пише, че не успявам да се включа. Как си ти?

Да споделя и аз с всички мами...моят малчуган го пуснах на ясла и да бъда искрена хич не ми харесва. Т.е. голямо реване пада. И той реве и аз рева... Кога беше малка миша, кога минаха близо 2г и вече тръгва сам по своя път... Ох много ми е тежко и болно...

Съни за коликите тези капки са по-скоро за твое успокоение. Особен ефект няма. Цаката е търпение и това е. Масажчета, топлите компреси и чайчетата са по ефикасни. Ако видиш много зор пробвай с бял шум (сешоари, вентилатори, прахосмукачки и т.н.) Simple Smile

cvm стискай, а ние ще стискаме палци! Simple Smile

# 122
Електра, честит рожден ден  bouquet
CVM, стискай още бебчо, а ако все пак е решило да излиза дано всичко да е наред.
Sunny, да те питам за памперсите и козметиката какви беше взела и доволна ли си?
За количката сайта, от който я поръчахме е babyonlineshop.de.

# 123
Здравейте!

Електра, честит рожден ден  newsm59
CVM, стискам палци всичко да е наред! Peace
При мен пък ММ цял ден е с 38 темп Ill, за това да ви питам ако вдигна и аз какво мога да пия? Панадол?
Взеха много да ме мъчат и киселини, как точно става номера с боба? Цял ли се гълта? Суров? Shocked
В края на бременността много ме хваща шубето с детенцето всичко да е наред, сега съжалявам, че не направих амниото, щеше да ми е много по-спокойно! Sick Докато не чуя, че всичко е наред ще ми е така! #Crazy

# 124
evkall: Za temperatura moje da pie6 paracetamol! Dano ne ti se nalaga vse pak , pazi se do kolkoto moje6 da ne se zarazi6. Hug

# 125
Първа!!!
CVM, как си? Чакаме новини  Simple Smile
Аз като нямам какво да правя толкова рано докато цялата къща спи се захванах с едни палачинки! Някой тази сутрин ще се събудят мнооого щастливи!
Добро утро!

# 126
Втора Mr. Green луда дет не спи. Добро утро!
Събудих се в 4, прочетох една вампирска книга и съвсем вампирясах, та викам поне с форума да наваксам.   Laughing Много е гадно с това неспане... а уж сега е момента да си наваксам. ooooh!
Благодаря за отговорите за памперсите, реших да пробвам бялата серия на памперс, но ще видя и тези от ДМ как са. Иначе стегнах вече торбата, и по този повод се успокоих и престана всичко да ме боли,  така че ще стискам кълки до след 23.09, все пак везни ще раждам, не ща да е дева  Naughty
Док ми докладва вчера, че бебочка е 2800, така че явно няма да бъде кльощаво бебе  Mr. Green и да му мисли майка му Simple Smile
За килата, само да споделя на вайкащите се, че аз съм +18   261uu  и продължавам да качвам ( вече минах 80-те и незнам дали ще се осмеля да се кача скоро на кантара), а ям предимно плодове, салати, млечни - никакво сладко, никакво месо, никакви тестетени, никакво газирано ( освен cheers) но явно и от въздуха се пълнее Simple Smile
За забелването - аз също реших да не си причинявам такъв стрес на детето, затова казах на татко му, че е мъжка работа това, а той пък ( защо ли) реши  Twisted Evil да остави нещата на естествения им ход, та по този повод още не сме се забелили, та добре ме подсещате да питам педито проблем ли е това. newsm78
Мела, само да споделя, че имам приятелка с близнаци, която продължава да дава отвреме на време цица, нищо че сладурите вече са над 2 години, но както казва тя, при нея е основно от мързел  Joy, щот кърменето е къде къде по-лесно от шишетата ...

# 127
Трета  Mr. Green На мен много ми се спи, обаче се събудих с мисълта, че имам някаква важна работа и не посмях пак да си легна. Сега се чудя каква е тая работа, реших първо тук да търся  Mr. Green

при нея е основно от мързел  Joy, щот кърменето е къде къде по-лесно от шишетата ...[/color]

И от готвенето  Mr. Green

Аз съм с 13 килограма напред, сигурно ще станат 15 докато родя, толкова бях и първия път. Сега обаче ми се струва, че не съм толкова дебела  Crossing Arms Дори не знам какви хормони се отделят и как влияят на възприятията ми за огледално изображение, ама си се виждам съ-ща-та  Mr. Green освен корема и гърдите Joy Коремът ми е станал много голям и като се надупи маймунката резбирам, че няма да е малко бебе. Така и искам, де. Само не знам как ще го родя, ако наистина вторите са по-големи и раждам около термин, че с първото всичко, което е написала ел божко за напъване и дишане го знаех, ама на практика не успях да приложа и трябваше да ми помогнат с натискане на корема. Отидох напрааааво в коса, както казва Ники (кос - космос). Такива звездички видях. Всъщност мен малко ме беше страх да напъвам, защото бях решила, че от напъването задължително ще получа кръвоизлив на мозъка  ooooh! Whistling Колкото по-малко знам - по-добре, този път не чета нищо, дори отчетните, които са преди нас.

cvm не знам до къде си, но ти пожелавам леко раждане.

Инка, теб гнезденето ли те е хванало. И аз го чакам да ми изчисти къщата  Whistling Дано не ме проспусне, енергия имам много, но при вида на 2 мръсни чинии отива напраааво в коса  Mr. Green а за лекцията за кърмене - вие явно сте били при различни лектори, имам предвид със силви, щом твоята е използвала думи като лактогонен. Мнения много и различни  Crazy И за това няма да се образовам докато не зацикля.

Вече има и дати за секцио и са толкова скоро, дойде ни времето. Ахилеа, вие ще си заформите 3 деви, точно както искаш Flutter

Hirsen - нещо се поизгуби  Thinking, дано да не си се отказала да пишеш след последния път. Чакаме да се отчетеш:)

И на мен ми липсва  Thinking

# 128
Четвъртата луда от 7ч. съм станала, но нещо се подмотвам , през нощта мисля, че тотално ми падна тапата явно при мен пада на парчета , болки имам слаби и мисля да се обадя на доки но чакам да стане поне 9ч. все пак е почивен ден ,

# 129
Добро утрооооо, пу пета  Mr. Green
Хайде сега мили момичета да се почерпите, днес с моя мъж имаме годишнина от сватбата - първата  newsm53

# 130
  • София
Шеста Mr. Green макар, че си е нормално време за ставане (ние сме на крак от 7:00..)

Лусин, Алтер Его - вчера докато се прибрахме се поду Мишо и целия гореше и почервеня, дадох му капки и след 20-30 минути се пооправи, до вечерта нямаше и спомен от алергията, да не ни мислите. Какви са били тези пуканки, направо  #Cussing out Надявам се не ми се сърдите.

Лусин, гости приемаш ли за закуска  Wink

cvm явно наближава товят ден за среща с бебето  Hug

misoka добре съм, ти как си - ако се чувстваш добре може да се видим през седмицата. Малкия ходи на ясла от април месец, и двамата сме много щастливи Simple Smile Не ми е плакал въобще и ходи с нетърпение. Дано и твоето момченце се адаптира бързо!

Ели Бели Честита ви годишнина - много да се обичате и уважавате!

За килограмите съм +5, но корема ми тежи доста повече от предния път - според мен си оказва влияние къде точно е разположено бебето, сега при мен то е на предна стена, ниско долу (предния път беше на задна, високо и не усещах тежест почти до 2 седмици преди термин)

Аз съм сериозно в период на гнездене, чистя, подреждам  ooooh! и с моите двама мъже, в края на деня всичко е така сякаш не съм пипнала нищо   Crossing Arms За бебето още нищо не съм оправила, надявам се днес поне чантата да стегна ...

Хубав ден на всички, възползвайте се от последните летни дни!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 09:26 от endira

# 131
  • Варна
Добро утро   food010!
Тази нощ подремнах аз  Laughing, не е като без никакъв сън.
Гнезденето мен не ме е пускало, обаче с двама мъже след мен почти не се забелязва  Crazy. Иначе съм готова почти с всичко, дрешките са изпрани, напазарувала съм всичко, количката и кошчето съхнат, кошарата е мината със спирт и парочистачка  Crazy... Пердетата сложих  Mr. Green.
Зелда, лекторката беше Ася Иванова, не беше ли тя Хедра  Thinking. Иначе лекцията беше организирана от Моето дете и Лалечелига.
evkall, за температура при бременност и кърмене аз пия парацетамол, изпивала съм и по 1-2 фервекса, моят док каза, че може.
Смятам да посетя лекциите на 9 месеца на 13 и 15 септ., други желаещи?
Криси, аз съм давала шуслерова сол номер 6 на Боби, за хроничното възпаление на третата сливица, обаче не бях много постоянна, сега май пак ще започна.
cvm , пиши след прегледа.

Ели, честита годишнина   bouquet! Много да се обичате и винаги да гледате в една посока!

# 132
  • Варна
Ох, Ендира, едно и също сме писали за гнезденето  Laughing.

Мименце, свеки беше харесала шезлонг за беб, каза ми какъв, а аз и казах, че съм харесала друг, поради много важна причина, която си измислих, проверих колко струва харесания от нея и взехме друг горе долу на тази цена. Тя ни даде парите и готово, възпитавай я навреме  Mr. Green.

# 133
  • София
Инка, какво да ги правим - мъже  Laughing

# 134
Добро утро и от мен! И аз съм от кукувиците, но не смятах, че има други, иначе щях да се включа по-рано Laughing
CVM, бързо бягай на док, че направо те преживявам! Crazy
Елибели, честита ви годишнина! Много да се обичате и да се уважавате!
Мименце, и аз мисля, че от сега свеки трябва да свиква с чуждо мнение, че иначе ще се нажежи обстановката! Аз много се дразня като ме пита това харесва ли ти и аз като кажа не и да ми се цупи. Защо тогава ме пита изобщо? Щом като парите не са ви проблем може да й кажеш, че си харесала друга по-скъпа количка и не искаш да я натоварваш с това, а пък тя да вземе нещо друго, измисли й нещо по-евтинко, но естествено обемисто, че те не обичат да е нещо невзрачно.  Laughing

Сега ми се приядоха палачинки, а не знам нито една рецепта Embarassed Я хвърлете една насам и да се пробвам Crazy Никога не съм правила.

Общи условия

Активация на акаунт