Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 846
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Да, пророчески, а и не познавахте мамата, която е родила в съня Crazy
Николова, да ти е жив и здрав и дано скоро се гушкате вече вкъщи и всичко да е наред!

И аз от толкова писаници за палачинки и тиганички се хванах и днес правих мекички Laughing. Препоръчвам ви да не опитвате като мен, обаче, тоест да ги направите с пълнозърнесто брашно. Аз от мерак да не са толкова нездравословни.  Sick. На външен вид бяха супер, де, даже и във формички ги направихме и голям купон, но само да бях ползвала и бяло брашно Rolling Eyes

Жани, виждам, че Ендирка ти е дала линковете, а ето това е за топките, но за сушилня: http://www.techno-mix.com/product/4413/dryer-balls

Галя, радвам се, че Мишо се е оправил бързо след това. Изключително ти съчувствам, че така са ви налегнали пустите алергии, а и до скоро болести Hug Hug Hug Hug

Аз от утре си имам детскоградинче и сега такива са ми радините вълнения. Не мога да се съсредоточа, така че ще пиша натам пак Grinning

Съни
, аз отдавна следя..е, като попадна, де бебешките предавания по Утилисима Peace а, гадателстването изцяло го предавам в твоите ръце, че хич не ми е по сърце Laughing Crazy

# 241
Николова, честит ви малък мъж.Да ви е жив и здрав и бързо да наддава грамчета!!!

Най-накрая и моята торта е готова, сега отлежава в хладилника и нямам търпение да я опитам smile3508

# 242
Здравейте и от мен!  Hug
Напоследък само ви чета, но не ми се пишеше  newsm78

николова31 Да ти е живо и здраво бебчето и бързо да наддава, за да може по-скоро да си го гушнеш  Hug bouquet

Съни, точно вчера майка ми ми разправяше за това предаване, че било много интересно, тя няма търпение да ми дойде на гости и сега гледа да се образова по "новите стандарти".

До оня ден хвалех моята бебка, че е много кротка, много срамежлива, НО тя само се е спотайвала  Laughing От вчера място не може да си намери място и само ми образува вълнички(бабунки) по корема - много сладко  Simple Smile
И ние още до никъде не сме с покупките, в събота купихме едно килимче, но списъкът ми все още е непокътнат - в четвъртък ще ходим да пазарим и дано отметна по-голямата част от него, защото като гледам как бебетата нямат търпение...

BLackKisSs ММ обожава палачинки и като гледам какви овации обраха твоите, със сигурност ще ги направя тези дни   chef

cvm И аз се развълнувах, покрай твоите емоции... Как си, как се развиват нещата покрай теб? Много е вълнуващо да знаеш, че големият момент е все по-близо...  Аз както си броя седмиците та и дните, през ден казвам на моя мъж остават ми толкова и толкова и той - ами адииии да идва, искам вече да я видя Joy Joy Joy

# 243
  • Пловдив
Николова, честито   bouquet Ето го и първия мъж в темата  Grinning Бързо да наддава и скоро да се гушкате  Hug
Мале, с тия пророчески сънища, взехме, че познахме  hahaha Аз сънувах още в началото на бременността, че нашия бебок се ражда на 26.09 и сега тогава си го чакам  Mr. Green Като ме подгони шубето да не се роди по-рано и си викам ,няма, нали сънувах, че на 26.09 ще е  hahaha А аз между другото наистина имам много пророчески сънища, ама да не се отплесвам  Mr. Green Ако сънувам някоя конкретна мама, веднага ще докладвам  Rolling Eyes
Съни, аз тези предавания много отдавна ги гледам, понякога има много интересни неща Peace А песничката колко ме кефиии  Crazy КАрах милото да ми я намери някъде, ама не можа  Mr. Green
Лусин, страхотни са нещата  Hug
Уинди и ние много се чудехме къде ще си намерим бяла кошара и случайно попаднахме на такава в магазин Стил декор, при това на невероятна цена  Crazy Подобна е, но страниците са затворени, не са с решетки. Много са кокетни и кипри тези моделчета, много ги харесвам и се радвам, че и ние успяхме да си намерим  Grinning

# 244
Николова,честито ти момченце!Да ти е живо и здраво,стискам палци да се прибере скоро!
Момичета,ние с малкия пак проблеми имаме,кара пневмония и го дупчат детенцето по 3 пъти на ден.Крачетата му са сини..направо ми се къса сърцето като го заведа за поредната инжекция а той започва да се дърпа и жално да плаче.
Днес се погледнах в огледалото,целия ми корем е в бледо червени линии.Явно идват стриите.До преди 2 дни нищо ми нямаше,как така толкова бързо..Иначе се мажа с бадемово олио.Ако някоя знае лек срещу тези червени грозотии-нека го казва бързо.Миналата година нямах нито 1 стрия а тази година,хем не качвам килограми а какво чудо станах.Не е болка за умиране,ама без тях ще ми е по-добре..
От утре излизам в болнични и трябва да ходя да пускам някаква декларация за промяна на обстоятелствата.Още не съм съвсем на ясно,но утре ще разбера.И хубавата новина е,че утре свършват на Дани гадните инжекции.Горкото ми детенце,афти ли не бяха,тъпанчето ли не беше а сега и пневмония...

# 245
николова31, честито момченце! Скоро да се гушкате вкъщи и много да ви радва!   bouquet

Честит празник - 06.09.!  bg

На мен много ми е напрегнато тези дни. Предстоят ми последните, най-важни изследвания и много държа резултатите да са добри. Толкова съм се изнервила обаче покрай мисли за тях, че нищо чудно от нерви нещо да се скапе.  Thinking Отдала съм се на яко ядене от страх да не ми падне хемоглобина точно на тези най-важни финални изследвания, от които зависи всичко - дали ще ми разрешат секциото или не.  Laughing И честно казано хич не ми пука за килограмите, ако ще и 5 да кача само за тази седмица, само много се надявам резултатите да са добри.  Praynig Изследванията са ми в четвъртък и имам чувството, че ще откача до тогава.  #Silly

# 246
Сийн,ето я песничката.И на мен много ми хареса.С Али ще се преспиваме на нея http://www.youtube.com/watch?v=zyUIPTlV-KQ

# 247
Здравейте мами Simple Smile Не съм ви писала от няколко теми насам но ви чета и съм в час с новите попълнения на мами и бебенца - да са живи и здрави всичките, бързо да наддават и да радват мама и тати  Hug

Николова31 Честит мъж!  Дано по-бързо се приберете заедно вкъщи  Praynig

Lusito000  Добре дошла!

Sunny и аз следя Моето бебе по Утилисима като имам възможност - доста интересни неща дават.

Windy харесва ми легълцето! И нашето е почти същото само от късите страни е плътно дърво, не с решетки.

Иначе бебка е добре и расте доста бързо - преди 2 седмици на прегледа беше 2.2-2.5 кг. И аз раста доста бързо  Heart Eyes  Embarassed  до тук 12кг като се има предвид че започнах от -6 заради повръщането. Имате ли представа колко се наддава в 9тия месец горе долу? какво да очаквам?

# 248
  • Vaudreuil Canada
Николова честито бебче! Бързо да укрепва и да си го взимате в къщи!

# 249
Ммм, много мила песничка тази, по Утилисима...имам над 300 програми, но не съм засичала този канал - ще го потърся!
Николоваааа - честит ти малък мъж! Да расте здрав и палав Стойо! Ееее, отприщихме се, след толкова принцеси най-накрая и един мъж се накани да излезе  Heart Eyes Дано  брзо наддава и всичко с него е ОК! Дано по-бързо го изпишат и се радвате на пълна къща!

Да ви споделя - ама как да не ги обичаш тези италианци! Летищата стачкували и част от моите big bosses не излетели  Peace Така че утре ще имам полу-одит! Ендира - това е може би заради твоето разбиране  Peace Сега пък се разгърмя, с какво да отида на вечеря? Нито един панталон и от тези, за бременни, не ми става на корем...само с рокли се нося...
Мартинито - и ти ли си в ремонт? ТУк всеки прави по нещо...Сийн, моля те, не ме сънувай скоро, че след поне 2 седмици влизаме в новата квартира и оттам нататък ще поръчваме мебели и т.н. - не ми се рискува да поръчаме без договор нищо...

# 250
  • Пловдив
Съниии   Hug  Hug  Hug От кога я търся  Heart Eyes   bouquet

# 251
Николова31 Честито бебче  Simple Smile , да е живо и здраво и възможно най-скоро да се гушкате вкъщи  Hug   bouquet  Simple Smile
Lusito000   welcome

# 252
  • Пловдив
Ел_божко, обещавам поне още 2 седмици да не те сънувам  Mr. Green Между другото и при нас времето се развали и си мислех преди малко, че захладнее ли, няма какво да си облека  ooooh! Лятото беше добре, ама сега вече нищо не ми става, пък не ми се купуват излишно дрехи за толкова кратко... какво ще мисля и аз не знам  Tired

# 253
Николова честито , бързо да надава малкия юнак и да се гушката съвсем скоро вкъщи
Съни това предаване и аз отдавана го гледам , но не съм се сетила да споделя
Уинди една приятелка ми даде същата ваничка 

# 254
  • София
Здравейте момичета,

Да ви кажа такива болки имах сериозни тази сутрин, че до обяд...направо реших че днес ще е Денят, но изглежда че нещо съм се натоварила, сега съм ок. Направо се чудех чантата ли да стягам, Мишо ли да оправям, че мъжа ми беше излязъл  ooooh! Мъжът ми като се прибра и ми видя физиономията и веднага ме пита супер притеснен дали не са ми изтекли водите  Laughing (понеже предния път така почна раждането). Мисля, че ми е рано още, моля никой да не ме сънува, че раждам  Naughty

Дени, не се притеснявай, всичко ще е наред с детската градина и на Ана ще и хареса много да е с децата  Hug

Съни, не съм попадала на такъв канал, ще потърся, а песничката е много нежна. Heart Eyes

Лусин, много са хубави мебелите - със здраве да си ги ползвате с беба  Hug

Николова честито! Дано бързо се оправи бебчо и скоро да се гушкате вкъщи!  bouquet

Зеирна дано малчо се оправя бързо и да приключвате болестите!За нови червени стрии съм чувала, че помага маслото против стрии на Икаров, но мирише много неприятно (а на мен лично не ми помогна), но можеш да пробваш.

Ел Божко
- радвам се, че е останал полу одит, а за облеклото - ще измислиш нещо, роклята също  е ок за вечеря, стига да не е плажна  Wink

Мадмоазел снимките са много хубави, както и вие двамата Simple Smile

Спокойна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт