Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 782
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • Близо до реката ..........
Cvm, стискам палци всичко да мине гладко и да  ни зарадваш с хубави новини  Hug Hug  Hug

Elektra, честит рожден ден, бъди много щастлива и обичана!    bigdance2 hbdtu

Смуси, честита ви количка да се ползва със здраве и дъъъълги разходки  1stroller

Ел божко, надявам се да не забравя съветите ти, когато дойде момента  Grinning

# 106
Електра - честит и весел празник Simple Smile

Да видим дали ще имаме малко рождениче скоро.

cvm - Успех и от мен!

el_bozhko - не знаех за този сайт. Нямам нито алергия, нито непоносимост към млечните протеини. Единствените ми лоши моменти с прясното мляко бяха след като завърших средното си образование - имах непреодолимо желание да пия мляко и изпивах поне литър на ден. Завъртях тогава една дупара - машала работа.
Не мисля, че прясното мляко е незаменим продукт и съм убедена, че възрастния организъм няма нужда от него, поради факта, че човек не го преработва и усвоява така както едно кърмаче примерно (било то теленце, козленце или детенце).

Описанието ти за дишането и напъването са много хубаво написани - толкова, че направо ме хваща яд, че ще имам още един зоро знак вместо да раждам естествено.

относно алергиите - И аз съм на мнение, че замърсяването като цяло е основен фактор, но е вярно, че и статистиката и социологическите проучвания в днешно време са по на ниво Simple Smile

# 107
Здравейте и от мен,момичета! Hug

cvm,стискам палци всичко да е наред и чакаме новини!! Hug Praynig

Али тази нощ беше по-спокойна.Поспинкахме повече,ходихме и на разходка...и така.Деня пак мина неусетно.Боян се вълнуваше,че утре е на ясла...Ама сме забравили за празничните дни ooooh!И няма и кой да ни подсети,ММ поне е с всичкия си все още,за разлика от мен Laughing,ама и той не се сеща,понеже той си е на работа така или иначе...Та добре на време се сетихме,де...Иначе все го бях завела утре. ooooh!И така...в сряда почва вече яслата и поне малко повече ще си поотпочина.

Ел Божко,дано успеете да отидете на концерта.Аз много искам да отида на Taio Cruz на 21.09,но няма как да оставя бебка за повече време с някой друг.Мъничка е още и не ми се иска.А много ми се ходи,де...Не знам,ще видим какво ще стане. Grinning

Дезъртче,жалко за монитора.Дано бързо си намерите нов и да ни пишеш по-честичко. Wink

Емануела,ще я нацелувам от теб. Wink LaughingСпециално заради теб и Дезъртчето съм качила 2-3 нови снимчици. Wink

Инка,ама ти голям прилив на енергия,голямо чудо Mr. GreenДа не си в периода на гнездене? GrinningМерси за подсещането...Вече ме предупредиха LaughingАз наистина не бях се сетила да празничните дни. Blush

Електра,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов!А скоро и едно здраво,пухкаво бебче!   bouquet

Криси,приятна почивка,дано те зареде с много положителна енергия и да си изкарате добре,макар и само за 1 ден. Hug

# 108
Здравейте мами,
Честит празник на Електра, и с малко закъснение на Алтер Его и Ия, да сте много щастливи и обичани!!!
cvm стискам палци всичко да мине леко и бързо!!!
Хари честит ти 9 месец - как е малката ученичка!!!

Ел-божко де да можеха да се спазват твойте съвети, аз като раждах всичко ми се изпари от главата като дойде момента, а иначе теоретично бях страхотно подготвена, ама не!!
Поздрави на всички!!!!!

# 109
Електра, честит празник!   bouquet
СВМ, сутринта като ти четох поста , че си имала контракции цяла вечер и мислех, че все едно за мен пишеш. Аз от известно време имам постоянно контракции и то болезнени и въобще не мога да спя, но мисля да устискам поне още 10 дена пък да видим. Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче!  Hug
Как са другите близнашки мами? Имате ли някакви оплаквания? Аз една манджичка не мога да сготвя вече, въобще не мога да стоя права.

Ел-божко, наистина много добре си описала какво се прави при раждането. Аз се напъвах точно по същия начин и родих изключително бързо - с 2 напъна. Знам също, че е хубаво докато се напъвате да стискате очите, защото иначе се напуквали капилярите вътре (може и да греша).

Оф, чак сега видях, че със СВМ сме с един термин.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 18:10 от mela

# 110
Благодаря ви момичета всички сте много мили за сега „държа фронта“ както се казва пък до утре ще видим.  Hug Hug Hug

# 111
Благодаря ви момичета всички сте много мили за сега „държа фронта“ както се казва пък до утре ще видим.  Hug Hug Hug

Ти ходи ли до родилното да те видят? Какво стана?
А какво стана и с кошарката? Laughing

# 112
До родилното не съм ходила чакам да зачестят контракциите , а с кошарката нищо не стана ходихме да бебешкия мол в карфур оказа се че няма никакъв избор , а преди два месеца имаше доста но сега са се изчерпали , утре мислим с ММ да ходим до Малечко той днес е минал от  там и казва че избора е голям даже е харесал два модела

# 113
  • варна
Здравейте 
Искам да попитам за мнението ви http://mal4o.com/product_info.php/manufacturers_id/38/products_id/2015
Според вас тази коли1ка подходяща ли е за новородено???
Свекървата изяви желание да купува количка и харесала тази ,но според мен е е подходяща и когато питала мъжа ми "харесва ли ви "
тои казал "не особенно" и сега тя е сърдита защото му казала че нямала пари да копува колички от 1000 лв.
А тук не става дума за пари изобщо !
Ставам че много бързам  Hug  bouquet

# 114
iveta76, не стигнах до изписване на лекарство за хемороидите, тъй като се прибраха /то беше само един де/ преди да посетя лекаря и той само констатира този факт. Четох обаче, че прибирането е временно и е възможно ту да се прибират, ту да се появяват.

Към мамите с дати за секцио - лекарите, които ви следят ли назначиха дата за секциото или ходихте при друг лекар? Понеже аз ходих при друг и той /всъщност тя/ каза, че е още рано да избираме дата. ИСка първо един куп изследвания и тогава каза, че ще назначим дата като най-ранна може да бъде 18.09. По принцип аз съм си харесала 19.09. или 21.09., но ще видим какво ще стане.

cvm,  това кафявото може и да е тапата. За всеки случай отиди на лекар да види как е положението и не се притеснявай.   bouquet

elektra872009, честит рожден ден! Много късмет, успехи и хубави моменти ти пожелавам.   bouquet  newsm59

# 115
Sunny: Vidqh snimkite na Ali napravooooo 6te q sma4kam!!!  Crazy Heart Eyes gu6i gu6iii!!!! Simple Smile) hihiih

elektra:  newsm51 nbirthday newsm38 4estit rojden den mila Nai-golemiq podarak 6te si go polu4i6 skoro Simple Smile) edno sladko bebence! Za tova ti pojelavam da si  jiva i zdrava za da mu se radva6 na malkoto sakrovi6te  Hug

Ahilea: eee skapa na teb malko ti ostana golqm kef  Mr. Green 19 e hubava data Wink  Hug

# 116
Мименце, на мен ми се вижда тежка тази количка - 14 кг. е. Ако става въпрос за нещо около 200 лв., това на пример на мен повече ми харесва http://kasida.bg/bertoni-bebeshka-kolichka-combi-green-figures-2011-45-4166.html или пък http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6497&cat=66

# 117
  • Варна
Криси, приятна почивка и от мен  Hug.
Мименце, тя ще е подходяща количката за новородено, но да не е много тежка и тромава  newsm78.

# 118
  • Пловдив
Здравейте, мами  Hug
Цвм, дръж ни в течение, ако все пак бебчо е тръгнал ти пожелавам всичко да мине безпроблемно  Hug
Електра, честит рожден ден   bouquet Бъди здрава, щастлива и обичана и скоро да гушкакш сладък бебок  Hug
Съни, Али е уникална сладурана просто  Heart Eyes Като я гледам и вече нямам търпение и аз да гушкам нашето мишонче  Heart Eyes
Аз взех вече и комплектчето за изписването, много му се кефя  Mr. Green Качих даже снимчица в албумчето  Grinning
Айде сега ставам, после пак ще мина  Hug

П.с Забравих да пиша на пловдивските мамчета,ако искат вторник-сряда вечерта да се видим пак да си дърдорим Simple Smile
Кажете на кой кога му е удобно и да конкретизираме ден,час и място Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 20:07 от Seengirl

# 119
  • София
Съни, Инка, благодаря за пожеланията! Hug

Момичета искам да ви питам- Чували ли сте за Шуслерови соли? Използвали ли сте и какво е мнението ви за тях?
На лекцията за кърмене, лекторката изказа доста сурерлативи за тях. А аз лично за първи път ги чувам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт