Професия "учител"

• 499 523
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 3 900
Не сме имали подобни указания.
А и ако остане сам, какво? Те през цялото време го гледат на камерите, както и нас.

Караха ли учениците да си връщат химикалките?

# 3 901
Не сме имали подобни указания.
А и ако остане сам, какво? Те през цялото време го гледат на камерите, както и нас.

Караха ли учениците да си връщат химикалките?
От училището бяха приготвили химикалки, които зрелостниците ползваха.

# 3 902
polia72, те във всички училища бяха осигурили такива. Мисълта ми беше, после карахте ли ги да ги връщат?

# 3 903
polia72, те във всички училища бяха осигурили такива. Мисълта ми беше, после карахте ли ги да ги връщат?
Да.
И при нас не можеше да остава сам последният, та го чакаше друг ученик, който вече беше предал.

# 3 904
Да,събрахме ги след това.

# 3 905
  • Балчик
Първото ДЗИ мина, в моята зала никакви опити за преписване.
Остана 1ученик накрая и квесторите от коридора 5пъти дойдоха да проверят какво става.
Само ние сме били останали.

При нас указанията бяха един ученик да не остава сам в изпитната зала с квесторите.Така че предпоследният ученик чакаше докато другият пишещ свърщи и заедно напуснаха стаята.

И това сме го правили винаги досега по изпити, не само на ДЗИ.

# 3 906
Това да не остава сам последния го имаше и при нас.

Преди няколко месеца бях квестор и на олимпиада - и там беше така.

# 3 907
  • Луната ни пази
Колеги, някой от вас ще присъства ли на прословутия учителски събор на 19 юни в Арена Армеец?
При нас изпитът е минал мирно и тихо. Бил е включен телефона само на Директора. Указания за последния сме нямали.
Това с надничането на квесторите в коридора е крайно неприятно, притесняват детето така. То има време до еди колко си часа и никой няма право да го притиска. Ако го направят на моето дете, ще подам жалба.

# 3 908
  • Ямбол
Колеги, някой от вас ще присъства ли на прословутия учителски събор на 19 юни в Арена Армеец?
...
Трябваше да присъствам, дори ме гласуваха на съвет, но шефката направи някаква врътка и трябва да пътувам сама, отделно от останалите колеги, заради което към момента се отказвам. Мислим да питаме синдикатите и ако има възможност с още една колежка да пътуваме двете.

...Ако го направят на моето дете, ще подам жалба.
Аз също. Истината е, че някои колеги квестори са крайно неадекватни, особено началните учители, да ме извиняват онези в темата за обобщението.
Пет пъти ѝ казах на една да не излиза от стаята и ако има въпроси, да ги предаде на този в коридора, че ни звънят от МОН заради нея, тя пак правеше малоумни изцепки.

Утре дано са по-стегнати и разбрани, че пак същото ни се пише.

А на РИО им харесало да ни наблюдава онлайн и ще направят пробно наблюдение на часовете до края на учебната година. Та, Биг Брадър е при нас. Да му мислят колегите, които влизат на този етаж.

# 3 909
Ако колежки по география четат, може ли да ми кажете каква тема се е паднала за развиване?

Сайта на МОН явно е претоварен, тъй като не ми зарежда.

# 3 910
  • Луната ни пази
Ако колежки по география четат, може ли да ми кажете каква тема се е паднала за развиване?

Сигурно си разбрала вече, но все пак: Характеристика на Северозападен регион (част първа. Два пъти я развивахме тази година 😃

# 3 911

Сигурно си разбрала вече, но все пак: Характеристика на Северозападен регион (част първа. Два пъти я развивахме тази година 😃
Да, видях. Учудва ме обаче факта защо са им дали най-много точки на частта с природната характеристика - тези региони са обособени като такива на икономически принцип основно. И това разделяне на две части също ми е странно, в учебника си е като един урок.

Поне ако не друго това беше последния регион и се надявам да са се справили, понеже им е най-пресен.

# 3 912
  • Луната ни пази

Да, видях. Учудва ме обаче факта защо са им дали най-много точки на частта с природната характеристика - тези региони са обособени като такива на икономически принцип основно. И това разделяне на две части също ми е странно, в учебника си е като един урок.

Поне ако не друго това беше последния регион и се надявам да са се справили, понеже им е най-пресен.
Предполагам си ги карала да развиват тема и ти е ясно, че ако им дадат целия регион, първо- времето няма да им стигне и второ- няма как да го съберат на три страници.
Колкото до ПР, все пак те са основата на икономиката, фактор за развитието и.

# 3 913
Цитат
Предполагам си ги карала да развиват тема и ти е ясно, че ако им дадат целия регион, първо- времето няма да им стигне и второ- няма как да го съберат на три страници.
Колкото до ПР, все пак те са основата на икономиката, фактор за развитието и.
Да, аз знам, че е доста, но все пак акцентът според мен трябваше върху икономиката на региона да падне.

До последно ги виках извънредно да решаваме тестове и да пишат теми, та дано всички да са се справили. Успокоява ме факта, че им възлагах по-трудни теми за развиване, отколкото тази, която се падна, но да видим  Flutter  (последно писаха за металургията в България)

В Интернет прочетох едно хумористично изречение във връзка с това, че им се падна Северозападен регион - беше нещо от рода на това, че е много благодатен за писане регион - вече няма нито население, нито икономика в него  Joy  Това в кръга на шегата разбира се, макар да е по-скоро черен хумор  hahaha

# 3 914
Честит празник, колеги! Много професионални успехи и вдъхновение на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт