Професия "учител"

• 499 520
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 3 915
Честит празник! Поклон на всички,които са допринесли  за образованието,просветлението и духовното израстване!

# 3 916
Честит празник и от мен!

# 3 917
  • Майничка
Честит празник! Желая ви ентусиазъм и удовлетворение!

# 3 918
Честит празник !

# 3 919
  • Там,където се събуждам щастлива.
Честит празник от мен! На 2300 км ...толкова КИ липсва днешния ден! Сама си пея "Върви народе.." !
С ентусиазъм да посаждаме семенцата на знанието в тези толкова плевясали времена ( по целия свят)!

# 3 920
Здравейте, имам въпрос. За длъжността " младши възпитател" мога ли да кандидатствам ако съм завършила " Педагогика на обучението по музика" ( тоест намам НУП или ПУП.Благодаря предварително!

# 3 921
  • Пловдив
Не. Всъщност може да те вземат ако няма други кандидати със съответната специалност, но ще ти плащат по-малко. Аз съм учител по музика и нямам право да замествам в занималнята, освен ако не могат да намерят някой друг, но и заплащането не е същото, така че не се натискам.

# 3 922
  • Луната ни пази
Не. Всъщност може да те вземат ако няма други кандидати със съответната специалност, но ще ти плащат по-малко. Аз съм учител по музика и нямам право да замествам в занималнята, освен ако не могат да намерят някой друг, но и заплащането не е същото, така че не се натискам.
Чакай малко, ако длъжността е в прогимназиален етап, може. Не е уточнено в питането и. В прогимназиален етап няма значение предмета, ако не е уточнен предварително от директора.  Peace

# 3 923
  • Пловдив
Говорейки за ПУП и НУП предполагам, че става въпрос за начален етап.

# 3 924
  • в огледалото на живота
Чакай малко, ако длъжността е в прогимназиален етап, може. Не е уточнено в питането и. В прогимназиален етап няма значение предмета, ако не е уточнен предварително от директора.  Peace
В повечето случаи дори и за подготовка в занималния изискват длъжността да е БЕЛ или Математика.

# 3 925
  • Пловдив
По закон няма точно определени специалности за занимални в прогимназиите, но директорите си имат предпочитания. БЕЛ, математика, или каквато е специалността на нашия човек  Laughing

# 3 926
По закон няма точно определени специалности за занимални в прогимназиите, но директорите си имат предпочитания. БЕЛ, математика, или каквато е специалността на нашия човек  Laughing

Много вярно!

# 3 927
  • Пловдив
Миме, към БЕЛ понякога има добавка и чужд език - т.нар. хибридни специалности. Прави ми впечатление, че в Пловдив последните две години в обявите се уточняват тези неща, когато са за прогимназиален етап.

# 3 928
  • Пловдив
Има, да, варианти много. Но истината е, че директорът определя какво ще иска. Или ако му наредят нещо "отгоре".
Понякога се съобразяват и с това, какво наистина им трябва. На мен ми предложиха възпитателско място, като ще ми дадат и лекторски по музика, само че аз си харесвам моята работа и нямам намерение да напускам. Въпреки че от финансова гледна точка предложението не  е лошо.

# 3 929
Благодаря за споделеното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт