Професия "учител"

• 500 209
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Джема, не е баш тъй, защото поне в Пловдив има вече обявени места. Просто така явно е по-удобно за някои директори. При нас шефът обявява в края на август, за да пусне договор от 01.09. Случвало се е и на 01.09 да обяви  - просто зависи какво му се върти в главата. Сега, може в различните области да е различно, не споря, в Пловдив поне е така от години

# 811
Благодаря ви за съветите- тук и на лични  Hug
Искате, не искате, ще ви информирам за развоя на нещата  Grinning

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 15:36 от Елиас

# 812
Благодаря ви за съветите- тук и на лични  Hug
Искате, не искате, ще ви информирам за развоя на нещата  Grinning
Успех!  Hug

Аз с питане и ходене по училища си намерих сегашната работа. Тогава сегашната ми директорка ми каза да си оставя копие от дипломата и че ще ми се обади, ако има нужда от подобен специалист. Беше по средата на учебната година, но след няколко месеца ( малко след началото на следващата учебна година ) ми се обади и започнах работа.

# 813
Дидева,уцелих,щом започна да губиш самообладание и добри обноски,напипах раната.Маската се разчупи.Ти реагираш по стандартен начин.Винаги ще застана на страната на детето,защото в огромна част възрастните и родители, и учители не съзнават ,какво причиняват на децата си от добри чувства.Обществото е болно,много болно.Нима свикнахме и приехме насилието за нормално,момчета и момичета да убиват други деца е нормално и никой няма вина?Знаеш ли какво отношение има в някои страни към затворниците-далеч по-добро от това към децата в БГ.В клюкарник сме,първо виж какво става в комшиите,разходи се ако трябва по цялата земя,в миналото и тогава ела пак да си говорим.

# 814
Кое дете? Какво общество? Какви маски?  Какви комшии? Какви рани?ooooh!
Аз просто те смятам за неграмотна и невъзпитана и си позволих да го напиша в темата. Това е всичко.  Grinning
 Дори нямаше да разбереш защо те попитах какво преподаваш, ако добри хора не ти бяха обяснили от мое име.

# 815
Ми като няма маски по едни тъмни очила си турнете!
 Sunglasses
 Joy
И да пазите самообладанието, ей! Взимайте пример от Партията! И от комшиите... по затворите!
Как какво дете?  ooooh! Онова, на което всички ние, вкупом, причиняваме злини.

# 816
Прочети малко книжки ти рекох иносказателно,ДидеваНе знайш какво се случва в БГ?Аз искам да си разшириш кръгозора с малко по-далеч от кръга,в който зацикляш.Скучна си ми вече.Чао.

# 817
Прочети малко книжки ти рекох иносказателно,ДидеваНе знайш какво се случва в БГ?Аз искам да си разшириш кръгозора с малко по-далеч от кръга,в който зацикляш.Скучна си ми вече.Чао.

Днес ми е тръгнало да поднасям извинения- в случая на ПУ и ВТУ, на които предположих, че е възпитаничка Айседора.
Да попитам все пак, какво е образованието ти и къде си го получила?
Ти не си учителка, нали  Wink!

# 818
  • Пловдив
Айви, тя си каза, че е учител - по математика и информатика. Честно казано, през последните години чувам, че има голям отлив от тези специалности в ПУ.

# 819
А, що пък да не е учител жената. Аз съм склонна да повярвам... Whistling
тенденции...тенденци...

# 820
Айви, тя си каза, че е учител - по математика и информатика. Честно казано, през последните години чувам, че има голям отлив от тези специалности в ПУ.
Е, не, няма начин, все още не е чак толкова сериозен дефицита на кадри...

# 821
Много е сериозен, особено за някои конкретни специалности.  Tired

# 822
  • Пловдив
Айви, чувам го това от колеги, които са в тази област. А и по принцип си спомням от моето студентство в ПУ, че при точните науки като цяло няма толкова сериозен наплив. През последните години бил още по-слаб, но няма как да съм на 100% сигурна. Обаче през последните две години се наложи да търсим точно такъв специалист - математика с информатика. Първата година имахме двама кандидати, миналата есен - малко по-добре, ама пак малко - 5 човека.

# 823
Кандидат учителката,никога не забравяй,че сама тръгваш към осарник.Демонстрирах ти го.Възрастните учители се чувстват застрашени от младите колеги,с пресни знания са,а пък и децата искат по-млади хора.Практиката в Германия е хубава,обновяват си бързо учителския състав,възрастните ги пренасочват в администрацията на страната.
Много рядко,някой прекрасен човек,който е учител запазва младежки дух и работоспособност,изключително рядко явление.

# 824
  • Пловдив
Айседора, като гледам каква млада колежка дойде при нас миналата есен, колегите от нейното обединение просто доста време няма да имат поводи за страх

Общи условия

Активация на акаунт