Професия "учител"

• 500 198
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 975
Или някой журналист, че и те са много напористи  Naughty
Ко? Не! Laughing

Даже вече си представям заглавието  Crazy

П.П Не мога да повярвам, че е учител по ИТ. Тя, не владее пунктуацията при писане на компютър  newsm78
-Що, докара тоз теливизор, еййй? Питам? С телевизора ли ша ма плашиш?  newsm12

Наистина ми става смешно когато си представя как в някой новинарски сайт ще блесне някое скандално заглавие за нашата aisedora. Еле, както журналята любят даскалите...... hahaha

Апропо, тя на няколко пъти пише в постовете си "програмиране, писане на програми". Щото не само тя е учила езици за програмиране, та не че нещо, ама всеки програмен език си има синтаксис. Поне от там щеше да се научи да пише пунктуационно на клавиатурата. Ама ядец  Thinking

# 976
  • ВАРНА
Колеги, предлагам постовете на aisedora просто да бъдат подминавани. ИмА си своите 5 минути слава. Мисля, че достатъчно време и внимание й бяха отделени.

# 977
  • Ямбол
Колеги, предлагам постовете на aisedora просто да бъдат подминавани. ИмА си своите 5 минути слава. Мисля, че достатъчно време и внимание й бяха отделени.
Подкрепям. Мога много да говоря, но не искам.

# 978
  • в моя гьол
Подкрепям. Мога много да говоря, но не искам.
Ами... закривам заседанието  Mr. Green

# 979
Ето ви една "ноу" новина, от една "ноу" журналистка:
''Министерството на образованието в сива сянка обявява нова програма:"Да изгоном "скучните" учители от класната стая".Синдикатите се оплакват,че им е открадната под носа идеята , с кодово име "стачка после плачка".
Бившият министър ББ категорично зачви,че и двете спорещи страни са преписали от тефтерчето му.
Сезирана е комисията по опазване на интелектуалното комунистическо наследство на нацията''.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 14:00 от aisedora

# 980
А какво е "Министерството на образованието в сива сянка"? Нова институция?
ББ да мисли за тефтерчето, в което сам той е вписан.

Ако това е хрумнало някому в началото на седмицата- просто да му е, тогава беше голям пек.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 13:58 от Judy

# 981
Различавайте майтапа от истината.

# 982
  • на брега на реката
Започнаха да пускат обяви за учители в РИО Русе, дъщеря ми ходи за подава документи ,но искат стаж. Дори не са и взели документите. Явно още с обявяването си имат хора и всичко е формалност. Това не е професия, която можеш да работиш без нужното образование, откъде да има стаж един току що  завършил ! Явно само с връзки може да стане!

# 983
Започнаха да пускат обяви за учители в РИО Русе, дъщеря ми ходи за подава документи ,но искат стаж. Дори не са и взели документите. Явно още с обявяването си имат хора и всичко е формалност. Това не е професия, която можеш да работиш без нужното образование, откъде да има стаж един току що  завършил ! Явно само с връзки може да стане!
Само , ако знаеш колко години се сблъсквах с този абсурд........
Завърших на 23 , започнах случайно работа на 29, вече не вярвах, че ще ме огрее някога. Прави сметка от там насетне.

# 984
  • на брега на реката
А тя е една от малкото , които с желание отиде да учи точно това и има желание да работи.

# 985
  • София
Някой може ли да даде линк от наредба, в която се изброява какви документи се изискват при кандидатстване за учител.
На моя близка приятелка дъщерята вчера подаде документи за учител по информатика. От училището й приели документите, но поискали да им занесе свидетелство за съдимост и бележка от психодиспансера, че не се води на отчет при тях. От психодиспансера отказали да издадат бележката, като й казали, че трябва да плати 30 лв и да мине на преглед. Понеже нямала в себе си толкова пари се прибрала в къщи.
Все някъде ще е написано по наредбите какви документи са необходими:
Ако пише "удостоверение", ще трябва да се вади от психодиспансера, че не се води на отчет при тях.
Ако пише "експертиза", предполагам, че всеки правоспособен психиатър може да направи такава и не е нужно да ходи до психодиспансер.
Моля за помощ!

Започнаха да пускат обяви за учители в РИО Русе, дъщеря ми ходи за подава документи ,но искат стаж.
Никъде няма изискване за стаж и са длъжни да й приемат докъументите.
Момичето, за което писах по-горе, завърши наскоро, дори може и да не си е взела дипломата все още, но директорката на училището много я харесала и директно й е казала, че тя е най-подходящия кандидат за сега.

# 986
  • на брега на реката
Има нещо, което не знам какво е :Професионална квалификация
1,2,3 ПКС.

# 987

Все някъде ще е написано по наредбите какви документи са необходими:
Ако пише "удостоверение", ще трябва да се вади от психодиспансера, че не се води на отчет при тях.
Ако пише "експертиза", предполагам, че всеки правоспособен психиатър може да направи такава и

От много кандидатстване знам със сигурност, че искат удостоверение , а в нашия град то струва 5-6 лв и се вади от Психодиспансер за 1 минута.

# 988
  • София
Преди година една позната е подавала документи и са й поискали удостоверение.
Но може би сега има промяна или е опит за рекет.
Дано открия наредбата. Там ще ясно и точно написано.

# 989
Има нещо, което не знам какво е :Професионална квалификация
1,2,3 ПКС.
Мислех, че някой от по-опитните учители ще се включи, за да разясни точно , но явно не са на линия.
Затова ще се опитам аз да го обясня, така както го обясниха на мен.
ПКС са допълнителни преквалификации, които дават по- висок ценз и съответно по- високо заплащане.

Общи условия

Активация на акаунт