Професия "учител"

• 494 057
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Балчик
Няма, имаше колеги пред пенсия. Peace

# 2 116
  • Пловдив
Едногодишните обучения бяха с възрастово ограничение до 35 години - защото бяха за смяна на специалност

# 2 117
Джема, при нас се знае, че ще се ходи, но кога и къде се казва в последния момент.Общо взето това ми казаха ходилите вече.

# 2 118
за това нещо е късно нали
04.02.2014 - Стартира едногодишно специализирано обучение по дейност I.1 , позиция 4 „Осигуряване на достъп до програми за едногодишно специализиращо обучение (ЕСО) във висши училища с цел придобиване на професионална квалификация „учител” от проект BG051PO001-3.1.03-0001 „Квалификация на педагогическите специалисти” по ОП РЧР. Изпълнител на услугата е ДЗЗД „Обединение за квалификация на учителите“. Занятията ще се провеждат в Югозападен университет “Неофит Рилски“ , град Благоевград и в Шуменски Университет “Епископ Константин Преславски“ – Департамент за информация и квалификация на учители – град Варна.
Приложение: Графици на обучението - ШУ, ЮЗУ

# 2 119
  • Луната ни пази
Много е късно, да.

# 2 120
Скъпи колеги, интересува ме дали някой е карал курсовете за придобиване на професионална квалификация "Учител по чужд език", организирани от СУ? За момента ме интересува какъв е изпитът по английски език за включване в курса. Но всякаква информация за тези курсове ще ми е от полза.

# 2 121
супер. изпуснал съм точно каквото търсех. кратък курс, след който вече се водя учител проведен в ЮЗУ. нямам думи.

P.S. Пише едногодишно обучение а гледам графика само 3 месеца са дадени. февруари, март и юни и айде честито.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 10:19 от dwayne

# 2 122
  • Луната ни пази
Обучението е по проект и е задочно- дистанционна форма. Месеците, които си изброила са присъствените. Има и сесии

# 2 123
  • Пловдив
Аз разбрах, че има повече пари за усвояване, но не съм се интересувала специално - щом и аз ще успея да ида на това обучение

Тони, колегите ти вече ходиха ли? Доволни ли са? Моята колежка, която в момента е в Брестовица (или Брестник, така и не успях да запомня кое село беше точно) се оплаква, че били с друга колежка в една стая и трябвало да спят заедно на една малка спалня с обща завивка. Поискали си поне отделни завивки, но не им дали. И се редуват вечер едната да се връща в Пловдив.
Толкова пари усвояват, за елементарни неща се излагат.

# 2 124
  • Балчик
Нашата обучителка ни каза, че от ЕС били учудени как така ще спим по 2 в стаи. Стандартът бил всеки сам в стая.

# 2 125
  • Пловдив
Миналата година ходих на едно обучение в Банско пак по европейски проект, но беше за ръководители - директори, инспекторати и синдикати. Един от най-луксозните хотели и всеки самостоятелно - не стая , а малък апартамент  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 126
  • Пловдив
Вещице, ние сме в Брестник сега. Понеже сме 4 от нашето училище,  сме във вила. Спим по две на спалня,  но с отделни завивки. В самия хотел са единични легла в стаите

# 2 127
за това нещо е късно нали
04.02.2014 - Стартира едногодишно специализирано обучение по дейност I.1 , позиция 4 „Осигуряване на достъп до програми за едногодишно специализиращо обучение (ЕСО) във висши училища с цел придобиване на професионална квалификация „учител” от проект BG051PO001-3.1.03-0001 „Квалификация на педагогическите специалисти” по ОП РЧР. Изпълнител на услугата е ДЗЗД „Обединение за квалификация на учителите”. Занятията ще се провеждат в Югозападен университет ”Неофит Рилски” , град Благоевград и в Шуменски Университет ”Епископ Константин Преславски” – Департамент за информация и квалификация на учители – град Варна.
Приложение: Графици на обучението - ШУ, ЮЗУ
има ли контакти на организаторите да поискам инфо при следващо подобно събитие. започвам да имам странното чувство че тия курсове за придобиване на учителска правоспособност са за действащи учители (или поне са безплатни за тях).
http://zaednovchas.bg/ - на тези мисията е да намират учители за забутани, селски райони нали?

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 09:25 от dwayne

# 2 128
Пропуснала съм полезна темичка. Записвам се да следя, колеги Wink

# 2 129
http://www.plovdivutre.bg/2013/02/09/154443-noi_udari_uchitelite … noto_pensionirane
хайде тук нещо тъжно, пак за наша сметка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт