Професия "учител"

• 500 227
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 2 550
Е,аз съм от В.Търново и няма кой знае какъв поток учители,а имаме и много села с градини и ну и затова се надявам де и питам дали има надеждичка затова и дали мога от сега с 1 курс,при условие,че няма с пуп и по-висока квалификация,а и да кажа приятелката е учителка,не лелка ,само със завършена история и не учи пуп магистратура,аааааааа и май трябва уверение от ВУЗ пишете ми,моля!!!

# 2 551
  • Пловдив
За възпитателите бяхме коментирали няколко страници назад ситуацията. За начални учители при всички положения ще искат НУП.

# 2 552
И като влезеш в една група в ДГ какво точно ще правиш с децата? Те не са само бърсане на задници и носове, пазене да не падне, следене дали се е нахранило и пеене на песнички.  ooooh!
Направо ме втриса. Дано, дано, дано няма надеждичка да те вземат.

Колеги, простете.

# 2 553
  • Пловдив
Каси, изразяваш и моята позиция.

Завършила съм две филологии - едната е английска. Аз в начален курс не бих влязла да преподавам, да не говорим пък за ДГ.

# 2 554
Еее, стига де.Оставете малко надежда на момичето.Като знам какви учители уж с ПУП има  ooooh! Няма никаква гаранция, че този с ПУП ще е по-наясно и по-кадърен от този без ПУП, но с голямо желание и мотивация  Crazy Отделен е въпросът, че ако иска толкова да е детски учител, да бе записал ПУП или ПНУП?  Thinking

# 2 555
  • Луната ни пази
Е,аз съм от В.Търново и няма кой знае какъв поток учители,а имаме и много села с градини и ну и затова се надявам де и питам дали има надеждичка затова и дали мога от сега с 1 курс,при условие,че няма с пуп и по-висока квалификация,а и да кажа приятелката е учителка,не лелка ,само със завършена история и не учи пуп магистратура,аааааааа и май трябва уверение от ВУЗ пишете ми,моля!!!
Ама моля те, точно в Търново да няма поток от учители!!! Сериозно ли говориш и си вярваш!?! Шансът ти е - 100 %.. И в града, и в Горна Оряховица и в околните села кандидатстват по около 50 човека за работно място. Едва ли в университета ще ти кажат, те нямат подобна информация. РИО е мястото, но пак ти казвам, шансът е под нулата.  Ето и свободните работни места в областта, но като гледам само в една ДГ има работно място. РИО ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 18:39 от Shagya

# 2 556
Чета Ви от близо година, но си позволявам да пиша за първи път.

Аз също съм завършила История и география във ВТУ, но за детски и начални учители не ставаме.

Дали на синът ми учителките в ДЯ не са завършили Химия, Физика или Биология  newsm78 ...

# 2 557
  • Луната ни пази
Чета Ви от близо година, но си позволявам да пиша за първи път.

Аз също съм завършила История и география във ВТУ, но за детски и начални учители не ставаме.

Дали на синът ми учителките в ДЯ не са завършили Химия, Физика или Биология  newsm78 ...

Всъщност в детската ясла не са учителки, а медицински сестри Flutter Hug

# 2 558
  • Ямбол
В яслите са здравни работници, а в градините са педагози, но не какви да е, а предучилищни.

# 2 559
  • Пловдив
Елфичка, същото може да се каже и за други специалисти. Обаче ако някой особено много държи да работи в ДГ или в начален курс, по-добре да се насочи към съответните специалности. Аз лично нямам афинитет към тях, затова и се насочих към нещо, което ми е интересно и което сега ми носи удовлетворение.

# 2 560
Точно в Търново излизат много педагози и немалко от тях защото не са ги приели друго.Все пак не вярвам по селата да има много кандидати но пък там сигурно има много цигани.
Пропускате всички че дори да я назначат ще е на 80% от заплатата като нередовен.

# 2 561
  • Луната ни пази
Точно в Търново излизат много педагози и немалко от тях защото не са ги приели друго.Все пак не вярвам по селата да има много кандидати но пък там сигурно има много цигани.
Пропускате всички че дори да я назначат ще е на 80% от заплатата като нередовен.
Всъщност имам доста познати в средите точно в Търново и региона (областта) и ти гарантирам, че има доста кандидатстващи. В градовете (Търново, Горна, Лясковец, Павликени, Свищов) по около 40- 50 човека, а по селата 20-30. За всяко място.

# 2 562
Елфичка, същото може да се каже и за други специалисти. Обаче ако някой особено много държи да работи в ДГ или в начален курс, по-добре да се насочи към съответните специалности. Аз лично нямам афинитет към тях, затова и се насочих към нещо, което ми е интересно и което сега ми носи удовлетворение.

Peace Така си е.

# 2 563
Възможно е обаче всичките 30 кандидата по математика да речем да кандидатстват на 5 места.Така се падат средно по 6 кандидата за място.

# 2 564
Ей, стига, спрете се. Не оставихте шанс на момичето, ами тя е неопитна и просто попита. Вие ще я изядете, не е хубаво така, може утре да става дума за вашата дъщеря. Аз пък винаги се радвам на младите и каквито и глупости да питат им отговарям. Говоря за млади колеги, може и да съм свикнала, преподавам в среден курс. Peace

Общи условия

Активация на акаунт