Хубави турски игрални филми

• 404 795
  • 817
  •   1
Отговори
# 135
пък накрая бабите със забрадки им целуват ръка. След още едно- две поколения ще са си заминали тия работи, ама сега е супер контрастен сблъсъка между поколенията.

тя и премиершата е със забрадка , ако сте забелязали ...

# 136
  • София
Наскоро гледах два - три турски филма и много ми харесаха /не бяха сапунки/ Mr. Green

# 137
Здравейте!!От известно време забелязах,че каквото и да питам чичко Гугъл той непременно ме праща в БГ мама!!Регистрирах се тук и се "допитвах" до мамите четейки!Породи се и в мен любопитство,аджеба като са им интересни и житейски сериалите тия турци какви ли филми снимат!?Първия турски филм,който гледах беше "Реджеб Еведик",многооо се смях!!Беше отдавна!Така и не можах да намеря друго освен първата част със бг субтитри!Днес по Ваша препоръка гледах "Сладко от смокини"Изумях!!Започна като много лека и приятна любовна история,направена с чувство за хумор.....и изведнъж се превърна в ГОЛЯМА човешка драма!!!Фима много ме впечетли!!Благодаря Ви!Ще Ви следя!

# 138
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=79807
Лош път/Kötü Yol
Препоръчвам, не видях да сте пуснали линк за него:)

# 139
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=79807
Лош път/Kötü Yol
Препоръчвам, не видях да сте пуснали линк за него:)

не е пуснат линк, защото е сериал Wink

# 140
 ooooh!
Съвсем забравих, че се пускаха в отделен раздел темите за сериалите - за мен всички под един знаменател минават щом са турски:) Извинявам се

# 141
Изгледах вчера Срещу стената, наистина ми въздейства....Много може да се коментира, хареса ми..
Сега ще свалям Сладко от смокини

# 142
  bleido, може ли да напишеш турското име на филма?  Hug

# 143
# 144

Благодаря, но нямам регистрация в Замунда и не мога да видя заглавието...

# 145
Gegen Die Wand / Срещу Стената (2004)

# 146
  • ВАРНА
Фетих не го препоръчвам.Много муден,заплетен,неподходяща главна роля.Ако не знаеш наизуст историята може само да гадаеш кой кой е.

# 147
Gegen Die Wand / Срещу Стената (2004)

Благодаря   bouquet

Аз съм под влиянието на "Завръщане у дома" не всеки би го разбрал... има страшно много насилие...

# 148
Изгледах Incir Receli smile3518 smile3518 smile3518Наистина ми беше писнало от блудкавите хепиенди в американските романтични филми, а сега направо копнея за такъв....Има ли турски филм с хепиенд, аз се сещам само за Невеста под наем, ако се сещате някой, ще го чакам с нетърпение  bouquet
Относно "Сладко от смокини" - дълго го "отбутвах", защото не харесвам Мелике Гюнер, а сега съжалявам , че не съм го гледала по-рано...Поредния турски филм, който ме изумява- нима наистина в Турция се знае толкова малко за проблема, засегнат във филма...Говоря условно, за да не развалям удоволствието на тези, които тепърва ще го гледат....

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 17:46 от bleido

# 149
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ето нещо по-веселко  Laughing

EL YAZISI 2012 / ПИСМО 2012 - torrent   

директен линк

Общи условия

Активация на акаунт