Хубави турски игрални филми

• 407 774
  • 817
  •   1
Отговори
# 360
Ако е тази, дето камерата върви над Златния рог към Еминьоню и Египетския пазар - категорично е Сюлеймание. Не е Фатих това, много по- навътре се пада. А и Фатих има само две минарета, а Сюлеймание е с четири от едната страна. По корпуса също ги различавам, ама не мога да се изкажа с архитектурните термини  Laughing Трябва да гледам филма, там сигурно по- ще се вижда, в трейлъра на бързо.

# 361
  • В сбъднатите си мечти
Филмът Блаженство ми хареса много

Бихте ли пуснали линк за теглене на този филм ?

# 362
# 363
Благодаря за Блаженство и Попитай сърцето си
Много ми харесаха

# 364
# 365
за тези, които са пропуснали някой филм.със бг субтитри са всичките филми.

http://www.keyfiseyir.com/bg/movies

# 366
  • София
Гледах "Крилете на нощта" с Берен Саат.
Хубав, нежен филм, но някак без ефект уау...
На Берен Саат и отива да мълчи, да се усмихва и да гледа тъжно. Вече със сигурност мога да кажа, че ми е еднаква навсякъде.

# 367
От мен +1 глас за Dedemin insanlari "Хората на дядо ми" - http://vbox7.com/play:7bd0227098 Хареса ми много  Peace

# 368
# 369
С много малки изключения,филмите от линка ,който даде MAXIMAltd са хубави и стойностни.Е, и не съм ги гледала наведнъж-по един на ден за наслада Naughty

# 370
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Гледах "Крилете на нощта" с Берен Саат.
Хубав, нежен филм, но някак без ефект уау...
На Берен Саат и отива да мълчи, да се усмихва и да гледа тъжно. Вече със сигурност мога да кажа, че ми е еднаква навсякъде.

Подписвам се под тази част от поста Peace Laughing От няколко години се чудя, къде е аджеба тоз талант нейният  Rolling Eyes Иначе в реалния живот е готина мадама, но като актриса за мен е много зУе.
Наскоро даже правих експеримент да сравнявам ролите й от първия сериал и последния - е, или съм кьорава и нищо неразбираща, или момата не е мръднала на сантиметър.

Sause baus! , кои ти направиха впечатление, че доста от тях съм работила  Laughing Почеши ме по гръбчето с похвали, все пак са празници  Joy

# 371
 lacunababe-твоят въпрос изисква много писане,а аз съм по краткото.От тези зрители съм,които повечко харесват,по-малко не.Само два филма,българският не го броя,не си струваха времето-"Тайната на султана" и "Той сега е войник".Всички други си струва и ме изненадаха приятно,накараха ме да размишлямам за чутото и видяното.
Фаворит ми е "Любовта обича съвпаденията".
"Белият ангел"-на Махсун филмите са като фамилията-тъмно "силно"червени.
"Клуба на неудачниците" е тайната ми любов,че си ги изтипосала на подпис и аватар-и двамата са един път Laughing
"Хората на дядо ми"-все едно за моя са го снимали-за Четин Текиндор
-май не съм гладала слаб филм с него,а Ийит-си ми е слънчице Embarassed
"Съвест"-не бях гледала нищо с Нургюн,а този филм е направо летящ старт.Хареса ми играта и.Но определено този е най-стойностния,от всичките в линка с нейно учестие.И другите са добри Hug
За Мурат Хан-някак ми е тежък този актьор,не се сещам за друго определение за него Sick
"Крилета на нощата"-гледах го заради мъжкият актьорски състав-Мурат и сие.Естествено тъмно червен като Махсун hahahaБерен само се моташе,но нищо.Тази част от историята им ми беше непозната.
Като споменах Берен,то в "Бюрша " и "Адам и дяволът"-главните героини нямаха много реплики,но казаха ясно и достатъчно каквото трябва.
"Ай лъв ю"-не е зле като комедия.
В заключение-скоро не съм забелязала ново попълнение в сайта Rolling Eyes
За работата на преводачите и субтитьорите,не знам дали е правилната дума,благодаря! Hug

# 372
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Да, права си за липсата на нови преводи. Ние поне не сме правили нищо много отдавна. Изведнъж останахме без много свободно време с Бланка и оттам - суша. Надявам се, да се върнем към "вредните" навици  Laughing някой ден.

Клуб на неудачниците и Видях слънцето/ дългата ръка на Махсун Laughing/ за мен си остават най най  Peace След тях на половин крачка са Хората на дядо ми и Пет времена /този иска спешъл настройка, но си струва да се погледне/  Peace

И в заключение - Весело посрещане на новата година!  Hug

# 373
Благодаря за заключението Hug
Весела Нова Година на всички любители на стойностните филми и дай боже, нови попълнения в каталога!

Само да добавя,че филма "Пет времена"  го гледах  три дни ,заради настройката Embarassed,наистина е спешъл Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 19:52 от Sause baus!

# 374
Клуб на неудачниците и Видях слънцето/ дългата ръка на Махсун Laughing/ за мен си остават най най  Peace След тях на половин крачка са Хората на дядо ми и Пет времена /този иска спешъл настройка, но си струва да се погледне/  Peace

И Мед, добавям аз  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт