Хубави турски игрални филми

• 407 794
  • 817
  •   1
Отговори
# 345
Ааа, знам ги тия, ама не знаех, че са румънци  Simple Smile

# 346
И аз съм "за" да приветстваме румънското кино в нашата тема, а също така да заповяда и албанското! А  много ме влече близкия изток и арабския свят....Така , че филми от там и по тамошна тематика също са добре дошли !

# 347
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Днес на 79 години е починал Erol Günaydın

Гледали сме го в "Белия ангел", "Видях слънцето", 7-те съпрузи на Хюрмуз", "Онази жена" и други.

wikipedia

новината на английски

“‘What is in your will?' they ask me. I don't have one. Does a dead man have a will? I just want to die quietly. I don't understand why people applaud dead people. It is like saying, ‘Bravo, you died a good death'.”

Allah rahmet eylesin...   Cry

# 348
  • ВАРНА
Няма ли някоя нова комедия?Много ми се гледа нещо готино.

# 349
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=76426  Sen Kimsin 2012/ Кой си ти 2012

Ето една, но не знам колко е готина.  Peace

# 350
  • ВАРНА
На този отдавна му се каня Simple Smile.Пускам да се тегли и ще ви докладвам.

# 351
Ето една комедийка , уж ви чета, но може пък да съм пропуснала ако някой  я е предложил,не знам.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=161098&co … s=1#startcomments

# 352
  • София
значи като кажете "едно филмче", "една комедиика" Защо всеки път се налага някой да припомня, че не всеки може всичко да отвори?

# 353
Моята голяма луда турска сватба е това, то е реплика на Моята голяма луда гръцка сватба. Филма е немски, не е турски.

# 354
  • София
благодаря

# 355
Филмът Блаженство ми хареса много
Който може да ми обясни защо пръстите на Мерием бяха жълти ?

# 356
Да попитам тук,не съвсем по темата ама,може пък да ми отговорите.
Гледах"Твърде лично"-"Taken",сниман в Истанбул.Питането е коя е джамията снимана с хеликоптер отвисоко?

# 357
  • София
Филмът Блаженство ми хареса много
Който може да ми обясни защо пръстите на Мерием бяха жълти ?

защото в някои райони боядисват горната част с къна.

# 358
Да попитам тук,не съвсем по темата ама,може пък да ми отговорите.
Гледах"Твърде лично"-"Taken",сниман в Истанбул.Питането е коя е джамията снимана с хеликоптер отвисоко?

Пита и в темата на Котките, нали? Там Шебек писа за Фатих, ама и аз само от трейлъра, на Сюлеймание залагам. Всъщност във филма може и друга джамия да показват, в началото на трейлъра Сюлеймание виждам.

# 359
Да питах.И на двете места получих отговор точно,ама точно,от когото очаквах. hahaha
Пусто и аз заложих на Сюлеймание.Значи пак ще погледна.
Която и да е си е реклама на града и то нелоша. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт