Хубави турски игрални филми

• 407 627
  • 817
  •   1
Отговори
# 225
Гледах Ask tesadüfleri sever    cry  smile3544

И ти дойде в повече финала със сърцето на любимата?  Laughing

# 226
Гледах Ask tesadüfleri sever    cry  smile3544

И ти дойде в повече финала със сърцето на любимата?  Laughing

На Pina,не знам,ама на мен да newsm45

# 227
Абе пресолиха манджата с тоя финал  Laughing

# 228
През цялото време мислех ,че финала ще е точно обратното на това ,което се случи. Cry

# 229
Не очаквах да се развие точно така, но не ми дойде чак в повече, защото вече съм гледала филм с подобно развитие - за да не разкривам за негледалите

Скрит текст:
Там любимия караше мотор, катастрофира, умря и сърцето му го трансплантираха на любимата. Тя не знаеше, чие е сърцето, пейджъра ѝ изпищя и тя хукна към болницата (чакаше ред от години). Но беше тъп филм, тъпо направен, не ме разчувства изобщо, не помня нито име, нито нещо друго.

А турския ми хареса, много! Но и на мен вече ми се иска някой по- простичък финал. Да не е както форумка писа в друга тема за филми - всички да плеснат с ръце и да се прегърнат, но пък и да не е този смазващ драматизъм. Обаче Мехмет Гюнсюр ми иде да го  Heart Eyes  За разлика от Великолепния век  Thinking

# 230
Той пък бил женен и имал две деца - що бърза?

# 231
.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 08:30 от Dona

# 232
Ама, Доне, много издаваш, бре! Знаеш ли как ги обичам такива като теб  Laughing дето ми разказват филма предварително!  Simple Smile

Много искам да споделя, че тези истерични драми сякаш са им в кръвта, такава им е народопсихологията.   Миналата година пътувахме с маршрутка от Саръйер до Таксим и доста след Саръйер се качи едно момче от тези с прическите тип Бейоглу. Пак такова слабичко, градски тип, на около 25 години. На предмишницата имаше татуировка KIYMET, което е женско име. Татуровката беше мъчена да се заличи с десетки по- големи и по- малко прорези, вече отдавна станали на белези. Е, пак се четеше... Ама каква ли драма е било, какво ли чудо, да се реже така зверски! Слезе преди Таксим, някъде из Шишли, мисля.

# 233
Ох, сори, редактирах се  Blush
Да, със сигурност са им в кръвта драмите, иначе нямаше да са толкова добри в тоя жанр. Явно е въпрос на светоусещане и ценности. В тоя филм с Халит Ергенч, Aci Ask май се казваше, на няколко пъти се бъзикаха с "ориенталския човек" и неговата душа  Simple Smile

# 234
И аз това си мисля, че комедиите може да не ги умеят, но пък драмите им за сметка на това са сърцераздирателни и могат да те докарат до самоубийство.  Simple Smile Харесвам ги, разбирам ги и донякъде кореспондират с моята душевност, но чак пък толкова не. Нещо по средата да беше.
Покрай снощния филм и от техния мелодичен рок ми се дослуша - много ми допада. Ама и той кахърен...
По- нагоре се спомена О шимди аскер - той не трябваше ли да е комедия? Щото е по- интелигентен вариант, не е от чак вдлъбнатите. Но ако мен, Дона и Лакуна не ни кефи Реджеб Иведик, то като цяло минава с огромен успех в България.

# 235
Не съм го гледала тоя Реджеб Иведик... ама явно няма и да го гледам, де  Simple Smile

# 236
О, не  Confused Той е като турския Бай Ганьо в по- просташки и дебелашки вариант. Има, мисля, 3 части. Ние само двете сме гледали, май  Thinking По препоръки не от форума. От много познати, единственият турски филм който са гледали е този и са във възторг. Ама толкова да го хвалят, че чак след първата част да се прилъжем и втората да гледаме...  Да пръднеш на плажа в 5* хотел в Анталия - каква оригиналност!

# 237
Аз загледах по препоръка от форума май нещо за един малоумен тлъст кларинетист, ама повече от 15-тина минути не изтраях, да не е то?

# 238
А, не е то. Кларинетиста сме го гледали и двете части. Той е някак непринуден, чак трогателен. Приятен беше за гледане. Изненадващо за мен, защото никак не харесвам такъв тип идиотии. Реджеп Иведик е друго. О, сега виждам, че има и четвърта част. Става все по- силно окосмен.

Тук може да видиш
http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D1%80%D0%B5%D0% … &period=false

# 239
каква история само! , това плаче да бъде филмирано и ще разбие всички сърца :

http://fakti.bg/krimi/47692-bremenna-turkina-obezglavi-iznasilvacha-si-video

Общи условия

Активация на акаунт