Хубави турски игрални филми

• 407 645
  • 817
  •   1
Отговори
# 240
Той пък бил женен и имал две деца - що бърза?

То това не отнема чара му,пък и е младолик все пак Grinning и то доста според мен!

# 241
каква история само! , това плаче да бъде филмирано и ще разбие всички сърца :

http://fakti.bg/krimi/47692-bremenna-turkina-obezglavi-iznasilvacha-si-video

Това ме разби меко казано!

# 242
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
О, не  Confused Той е като турския Бай Ганьо в по- просташки и дебелашки вариант. Има, мисля, 3 части. Ние само двете сме гледали, май  Thinking По препоръки не от форума. От много познати, единственият турски филм който са гледали е този и са във възторг. Ама толкова да го хвалят, че чак след първата част да се прилъжем и втората да гледаме...  Да пръднеш на плажа в 5* хотел в Анталия - каква оригиналност!

Остави, остави! Тоя филм трябва да го забранят и да пратят в лагер великия му създател  ooooh!
Колкото и да се напъвам не мога да се сетя за нещо по-гнусно заснето на лента. А хем издържах едва 10 минути от първа част, не ми се мисли как ще се чувствам, ако изгледам и четирите серии  Laughing Но иначе всички, които плюят по турското кино са във възхита от него.

Да добавя, че и аз не съм доволна от финала на "Съвпаденията". Е, много се престараха. Не бива да е драма, не бива да е чудо. Нереално, та чак нагарча.

# 243
Е вие сега ми събудихте любопитството за тоя Реджеп, ще взема да го дръпна  Mr. Green
Гледах Gonul Yarasi. Ох, тоя Шенер Шен, къса ми сърцето.

# 244
Сакън, недей!  Joy

# 245
О, не  Confused Той е като турския Бай Ганьо в по- просташки и дебелашки вариант. Има, мисля, 3 части. Ние само двете сме гледали, май  Thinking По препоръки не от форума. От много познати, единственият турски филм който са гледали е този и са във възторг. Ама толкова да го хвалят, че чак след първата част да се прилъжем и втората да гледаме...  Да пръднеш на плажа в 5* хотел в Анталия - каква оригиналност!

Остави, остави! Тоя филм трябва да го забранят и да пратят в лагер великия му създател  ooooh!
Колкото и да се напъвам не мога да се сетя за нещо по-гнусно заснето на лента. А хем издържах едва 10 минути от първа част, не ми се мисли как ще се чувствам, ако изгледам и четирите серии  Laughing Но иначе всички, които плюят по турското кино са във възхита от него.

+1 Няма такава простотия.... ooooh! ooooh! ooooh! Едва издържах няколко минути, а толкова ми бе възхваляван тоз Реджеб Иведик.  Mr. Green

# 246
Гледах Gonul Yarasi. Ох, тоя Шенер Шен, къса ми сърцето.

Нали?! Казах аз!  Crazy

Hadi, Лакунче, да преведете още нещо с деде Шенер Шен?!  Praynig Някой от по- старите, ама шедьовър. Той има, има...

Снощи гледахме първо El yazisi. Селото верно много красиво. Разкри ли се къде се намира? Ще се върна да прочета предните страници, помня че го търсихте.
Значи, той малко отнесен ми дойде. Чак за Ким Ки Дук се сетих. Турсото кино, вероятно, с голям успех би се ползвало в Корея. Иначе лековато и свежо, да. И приятно. Ако бях сама не знам дали щях да го догледам, понякога ми писва и ги спирам. С мъжа ми търпя.

После гледахме гръцко- турската Политическа кухня. Много любопитен, приятен и интересен филм! Ох, вече имам чувството, че и аз съм родена в Истанбул, и отраснала, и живяла...  Rolling Eyes  Имало е и в България период, в който са депортирали гръцки граждани, български граждани от гръцки произход са живели нелеко, сменяни са им имената. Явно са много малко и затова не се знае и не е ставало обект на дискусии никога. На нас мезедес, кюфтедес и хюнкяр бенди са ни близки  Laughing

Сега съм изтеглила Всичко за Мустафа и ще чака, но най- вероятно чак вторник  Thinking

И за Реджеп Иведик - много- много се харесва в България! Около нас чак привърженици на Атака и прочие крайни нагласи гледат в захлас Реджеп Иведик и го обявяват за велик! Допада им на хората  Rolling Eyes 

# 247
Ето го селото, Пине, Гьойнюк, някъде отколо Чернно море се намира.
Имало е и в България период, в който са депортирали гръцки граждани, български граждани от гръцки произход са живели нелеко, сменяни са им имената. Явно са много малко и затова не се знае и не е ставало обект на дискусии никога.
Имало е, разбира се, бежанци е имало и от Македония, и от Тракия, но защо нашите не се сетят да направят филм за тях? Сигурно им е прекалено обикновена темата, не е достатъчно арт и пръц за българските кинодейци  Tired
Допада ми идеята, че хората са едни и същи и само политиката ги разделя. И Dedemin Insanlari ми хареса много, ама там миграционната вълна беше в обратна посока.
И за Реджеп Иведик - много- много се харесва в България! Около нас чак привърженици на Атака и прочие крайни нагласи гледат в захлас Реджеп Иведик и го обявяват за велик! Допада им на хората  Rolling Eyes 

Сигурно щото е доказателство какви простаци са турците. Тегля го, край! Mr. Green

# 248
Усетих се, че така прозвуча, че им се надсмиват на турската простотия, ама не такова явление наблюдавам аз.  Simple Smile Искрено се радват хората бе, вдъхновяват се... На твое място и аз бих го дръпнала. Че е тъпня - тъпня е, ама от академичен интерес.  Wink

Изрових го Гьойнюк от старите постове. Той сякаш не е тъй забит, както го даваха на филма. Гледах снощи и се чудех, дали мога да живея тъй на село...  Thinking Първо си викам - не, не мога! После си викам - ако има нет и телевизия  Thinking Те там и телефон нямаха, и френски от английски не различаваха, ама туй е то турската комедия, явно  Laughing

Аз, пък, ще тегля тоя Хората на дядо ми. Изтеглила съм Имало едно време в Анатолия с мисълта, че е всъщност Хората на дядо ми. Обаче Анатолията сега отлежава и не смея да го предложа за вечерното кино, като се изказахте тъй неласкаво за него  Thinking

Апропо някой да се сети да направи филм и за българските изселници от Северна Добруджа. Половината ми роднини от там са преселници. На мъжа ми, пък, половината е с гръцкия произход и сменените имена. На Балканите още малко и ще излезе, че който не е преселван, му е сменяно името.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 09:33 от pina

# 249
Те там и телефон нямаха, и френски от английски не различаваха, ама туй е то турската комедия, явно 

Семпло,но ми хареса този хумор!

някой да се сети да направи филм и за българските изселници -и аз това чакам.То се оказва,че почти всички сме потомци на такива като "Хората на дядо ми".Някои моменти от филма са като реализиран разказ на моите баби и дядовци...

# 250
  • София

хич даже не съм и помисляла да го гледам... не обичам такива филми, струват ми се загуба на време.
От толкова много филми, които нашите съседи правят и за мен е необясним добрия прием на този.

# 251
Пине, отдавна съм ти обещала още продукция с Шенер, но от около година някъде тегленето на турски филми се превърна в тягостно приключение с неочакван край. А пък по-старите филми ги няма никъде за теглене. Ще отворя тези дни да търся пак. Ако имаш нещо специално като заръка, сподели. Дано успеем да откликнем.
Онзи ден свалях филм за евентуален превод  ooooh! - 6 часа ми отне сдобиването с видео файла  Laughing Да си бях отишла до Истанбул, да си го купя на диск.

За това полугодие съм писала Политическа кухня, Изворът на жените и Отчуждение като единствените филми направили ми впечатление с добър знак. Всичко друго дето ми мина пред очите беше простотия до шия или недостатъчно да впечатли изискания ми вкус  Laughing

Все забравям да препоръчам едно много приятно филмче Çınar Ağacı
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=63681&thanks=1   онлайн
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XiuNkkj-Nfs

# 252
Не, нямам специални желания, всичко с Шенер Шен бих гледала, аз от IMDb съм му разглеждала филмографията и гледам, че има с много високи рейтинги. По това съдя, че има още много хубави филми с него. Обаче нямах идея, че е толкова трудно снабдяването със самия филм. Явно съм решила, че като американските могат да бъдат изтеглени от 100 места и с качество каквото му се прииска на човек. В такъв случай не искам да нахалствам! Каквото направите, това ще гледаме. Явно неамериканското кино е все още лукс.

Отчуждение Uzak ли е? Не го намирам в Мастерс. (за него директно пише, че е драма. Предвид романтичните драми какви са, само драмите да те е страх да ги почнеш  Crazy )

# 253
http://energy-torrent.com/details.php?id=21057  Uzak 2002 Гледала съм го много отдавна и да ти кажа нямам никакъв спомен от него.

Иначе говорех за Отчуждение с Броуди. Един вид спамосах темата с изброяване на филми извън турското.  Laughing

п.п. Не е нахалство. Даже може да се окаже помощ, че последно време и ние се чудим какво да е Simple Smile

# 254
А, ясно!  Simple Smile Аз тръгнах веднага да търся кой е този турски филм  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт