, Шени, да те сънувам, ама те мойте сънища не са показателни
И добре, че не са, че иначе на Нелката лощо й се пише
Най-добре се консултирай де
Успешна учебна година на порасналия ученик
( с него носим един и същ номер обувки 
И хич не ги мисли тез лоши предчувствия 
От две-три седмици Тияна суче по 3-4 мин максимум и така на по 2 - 2,30 - 3 часа, има и редки случаи на по час и половина (въобще не знам как за едно и също време единия път издържа два часа, друг път три ), но по-голямата чуденка ми е - успява ли да стигне до задното мляко? Няма как да я накарам да суче повече. Просто спира, ухилва се и край. Следващото кърмене давам другата гърда (ако се сетя коя е
А и вчера като я теглих установих, че е качила около 400 гр за почти месец, а предните качваше по кило и нещо
Успокой се и най-добре според мен послушай Жени, че тоя твоя педиатър както ти е препоръчал сокчета от втория месец не ми се струва много надежден
Пък това, че не си го послушала показва, че си точно обратното на некадърна майка
Според мен де
. Моето диване също понякога за 5 минути е нахранен, но такъв лукс с издържане 2.5-3 часа нямаме, обикновено на 2 часа и по-малко огладнява /само прави 8-9 часа пауза нощем и понякога след сутрешното хранене си доспива още 2-3 часа/.
Иначе и ние имаме родилно петънце на ръката
Дано по-бързо да се оправи пръстчето и наистина пази лепенката. Аз чакам скоро време зърната ми така да станат 

От две-три седмици Тияна суче по 3-4 мин максимум и така на по 2 - 2,30 - 3 часа, има и редки случаи на по час и половина (въобще не знам как за едно и също време единия път издържа два часа, друг път три ), но по-голямата чуденка ми е - успява ли да стигне до задното мляко? Няма как да я накарам да суче повече. Просто спира, ухилва се и край. Следващото кърмене давам другата гърда (ако се сетя коя е
А и вчера като я теглих установих, че е качила около 400 гр за почти месец, а предните качваше по кило и нещо

Вече било нормално по 500 гр. да качваме.
Че то варират в рамките на 500 гр. Стралката полудява на кантара. Някой ден ще я откачим
. Сега аз съм щастлива, а той заспа спокоен. Ще продължа още 3-4 дни да давам лактулоза за регулиране и дано вече не чакам толкова дълго за пълен памперс. Та май засега няма да дохранвам
.
. Сега аз съм щастлива, а той заспа спокоен. Ще продължа още 3-4 дни да давам лактулоза за регулиране и дано вече не чакам толкова дълго за пълен памперс. Та май засега няма да дохранвам
.
Радвам се, че нещата се развиват така добре при теб и Валентин! Вероятно няма причина за притеснения, щом консистенцията на изпражненията е ряка и кашеста, а не топчеста и твърда. Ако имаш обаче притеснения може би е добре да поговориш за това и с педиатъра на Валентин - той би следвало да е най-наясно със състоянието му. 
Дръж ни в течение как се случват нещата и при вас.

Справи се съвсем сам и съм много доволна от това. 

Малката ми сладуранка я надупчиха с ваксини и следващите 2 дни направо ми се скри шапката
...Преобразиха ми детето тези ваксини!
Една неспокойна стана, вдигна Т и я поддържаше до тази сутрин. Беше ми криво, ама днес вече съм добре, след като и малката се събуди бодра и засмяна, каквато си е по принцип 
Винаги на този ден се чувствам много приятно и ме заливат едни приятни спомени...Даже като бял ден ми изниква първата ми раница - беше като куфар, квадратна, синя. Толкова много си я харесвах и така обичах да си подреждам в нея прилежно учебници, тетрадки. Помня даже миризмата й, както и тази на учебниците и тетрадките. Ех, спомени, спомени... Препоръчани теми