)
Тук пък не са го и чували и съответно нмяах друг избор освен АБ. 
Стои си още - и си почва от малко под гърдите, та чааак до долу. Поизбледняла е, ама е още там. Ама на мен повече ми пречи, че още не съм си стегнала коремчето. Ама като съм мързел - кой ми е крив.

Може би като се върнем от Трявна докато на ММ не му е свършила още отпуската да успея да отида. Въпреки че то пари за това няма да има, ама има КК (кредитна карта
. Все повече мисля за захранването и в главата ми е пълна каша. Не че ще почвам, още рано ми се вижда, ама да съм подготвена като настъпи момента...
Само за Моника на нанди не се съмнявам
)
Честито и на останалите месечинковци!Второ- нашият татко днес има имен ден ( Людмил се казва)- и той да ми е жив и здрав и винаги да е до мен! 

, училището ни има юбилей и пуснаха 20- 30 бели гълъба, имаше и мини заря- красота!
Сега ни остава само да се стегнем и да се учим добре в 4-ти клас,че ни предстоят матури 
) и имам жесток кръвоизлив! В момента съм по- зле от бебе, преобувам се на 5 мин. и не смогвам с превързочния материал! Явно това допълнително усложнява кърменето!
.
. Никога, никога не се е случвало такова нещо, като беше малък най-много веднъж се е будил нощем - към 2-3... Пак нещо се напъва, пръцка и го боли коремчето. И за капак сега заспа по никое време, а обещах да отида до работа, че една колежка черпи за рожден ден... 

И все по-трудно заспива... Сега сме на гости при моите родители за 2 седмици и майка ми се хвана за главата и призна, че такова чудо не е виждала
Та Симонка явно на майка си се е метнала, че и ме е задминала за моя "радост" 
Инъче захранването върви добре засега, засега е яла картофи, моркови и тиква, давам й на обяд преди млякото, харесва й 

) само че аз за 1 седмица паднах 2 пъти-по веднъж на всяко коляно и сега при ставане много ме болят особенно сутрин,можеби и кг ми тежат повечко.Преди време оперираха майка ми от скъсан минискус на коляното,точно от едно падане на него зимата,и много ме е страх да не ми се наложи и на мен,че и на двете 
направо умрях от кеф...вече си мислех че трябва да се записвам при Май-ки 2012
а как ме боли...такава болка при цикъл не съм изпитвала от ученичка.Уж след раждане не боляло вече дран дран.
. Никога, никога не се е случвало такова нещо, като беше малък най-много веднъж се е будил нощем - към 2-3...
. И се отказах. Препоръчани теми