. Днес му сложих 1 чаена лъжичка сварен картоф в оризовата кашичка. Много добре го прие. Ама то как да не му хареса. Една съседка ми даде картофчета от тяхната градинка, мнооого вкусни. И морковчета даде, дано и те са такива. За този месец смятам това да му е разнообразието от храни, само ако нещо се запече ще пробваме круша или слива. Не знам обаче как ще заместим цяло хранене. Той изяжда около 25-30мл и почва да се ядосва и да си търси шишето. Ми когато тогава пък и аз какво съм се разбързала
. Изпаднах в див ужас, никога не бях чувала за това чудо. Ми то в нашта къща само жени като сме расли. jenny_b да са живи новите тенденции
А като каза за избелване на зъбките се сетих, че братовчедка ми ми донесе от Америката нещо за избелване, ама още не съм разпечатала кутийката да видя що за чудо е. Ей куха глава
.

)

И причината не е в урочасване а в незрелите им още нервни системи и в чисто физиологични проблеми!

Освен това трябва да имате предвид, че в периода на изберлването не трябва да консумирате кафе, чай, червено вино и всичко друго оцветяващо, за да има ефект, както и да слагате в устата си само темперирани течности и храни. От избелването се повлияват само естествените тъкани, но не и пломби, корони и т. н.- та, добре е да се започне с него и после да се правят останалите неща в устата, за да се съобразят правилно цветовете! И накрая- ако имате само 1-2 потъмнели зъба (умъртвени)-могат да бъдатизбелени само те- ендогенно(вътрешно) Дано да съм била полезна!
Навремето като се бях интересувала за избелване на зъбите ми казаха, че е много краткотраен ефекта.. Аз не пуша, ама много кафета пия и явно от там ми потъмняха зъбите доста.

)
За съжаление сме взаимствaли всичко най-лошо от техния манталитет. 

Леко да мине и без много да ви тормозят 

и не на последно място
. Системата е хубава, не го правя на своя глава ей така.. ми имам и още една причина да нося шините, та реших да го комбинирам направо с избелване. Ще ми се получи, но трябва да се смени процента на избелващото, което имам. Препоръчани теми