Звездни компромати-110

• 68 993
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Мадона е позабравила да махне  етикетите на обувките .

# 571
Мадона е позабравила да махне  етикетите на обувките .

Че и на мен ми се е случвало. А какво остава за човек с толкова ангажименти, ся за едни етикети да мисли.  Crossing Arms Аааамаха!  Laughing

# 572
# 573
Съмнявам се това да е нейно задължение. Някой е изхвърчал от работа за този гаф Laughing

Меркантилница, и в Ню Йорк Laughing
Тру Блу, кой е последният младеж от подписа ти? Blush

# 574
  • София
Да бе да, щото Николета е световна знаменитост, та англичаните я били объркали. Те пък много са чули за нея някога. Кой е първоизточникът на тази статия? Къде е поместена тая класация. Тия нашите само глупости пишат  ooooh!

# 575
# 576
Смарти, последния младеж е футболист на Челси, национал на Англия и не на последно място - любовта на Черил Коул Simple Smile Казва се Ашли Коул.
На живо е по-хубав Simple Smile

# 577

Във Венеция, на площад Сан Марко, пред кафене Флориан  Simple Smile

# 578
Много ми харесва Фърги на последните снимки, отново във форма Simple Smile

# 579
  • Bayern
Кейт  Хъдзън         2         и     Кейт  Мос    на   40  рожден ден на         Стела   Маккартни

# 580
Редки снимки на Анджелина Джоли: от бебе до звезда

*** Интимни тайни
* Тя е бисексуална.
* Левачка е.
* Често закъснява за срещи.
* Кара черен форд.
* След филма “Джиа”, за който получава “Златен глобус” за поддържаща роля, се оттегля за шест месеца от киното.
* Събира първи издания на стари книги, а също така и стари ножове.
* Говори отлично френски.
* Като тийнейджърка е била влюбена в зъболекаря си и е ходила по три пъти на седмица да й преглежда зъбите.
* Може да танцува танго.
* Много харесва Мадона.
* Любимият й художник е Егон Шиле.
* Единственото нещо, от което се страхува, са цирковите клоуни.
* Носи сутиен с размер 75 C.
* Харесва й, когато я целуват по краката.
* Може да свири на ударни инструменти.
* Пада си по вампирите.
* Висока е 1,73.
* На 19 години си е помислила: “Не знам дали ми се живее, защото не знам за какво по принцип се живее.” Отдавна такива мисли не й минават през главата.
* В момента е третата най-добре платена актриса в Холивуд.
* През 2002 бе обявена за една от 50-те най-красиви жени в света.
*** Интимни тайни
Биографите на Анджелина Джоли са категорични – преди момиченцето да поиска да стане актриса, е имало малко странно, но пък категорично желание: да бъде гробар.

# 581
Анджелина Джоли е бисексуална?

# 582
  • Sofia

Тези журналисти май пишат на принципа чул-недочул  Rolling Eyes

Преди седмица Деси Банова гостува с бебчето си при Гала и сама сподели, че един ден, докато е била на работа, а таткото е гледал малката той и се обадил и много притеснен и казал, че е изпуснал от поглед детето за минута и то е паднало от леглото. Момиченцето е на 6 месеца, т.е точно възрастта, в която изведнъж успяват да се претърколят от леглото, въпреки че си ги сложил по средата му. И наистина често се случва.
Тя даже разказваше как в началото страшно му се ядосала, но като видяла колко е притеснен решила да не му се кара. Понеже детенцето е плакало много са го завели в болницата, където са установили това изместване.

# 583
Колкото Мадона е бисексуална - на определен етап от живота си е експериментирала.

# 584
И майка и' е красавица!
Родните и' деца са нейно копие като малка!

Общи условия

Активация на акаунт