Звездни компромати-110

• 68 932
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна

На мен Брад Пит започна да ми харесва откакто се събра с Анджи. Иначе ми беше прекалено сладникав.

# 691
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много грубо изказване на Брад, нещо в последните години ми е трудно да го уважавам като актьор, а и вече като човек.

# 692
# 693
  • София
На мен Брад Пит започна да ми харесва откакто се събра с Анджи. Иначе ми беше прекалено сладникав.
Сладникав беше, но взе че остаря. Аз поне не се сещам за 50-годишни сладури  Mr. Green

Я, ама нали Викито уж не пазарувала, както се твърдеше по-назад в темата  Grinning Аха, тя само разглежда, иначе не ходи по магазините.

# 694
# 695
# 696
  • UK/София

Горкото дете, май ще му е по-комфортно, ако и то виси на закачалка.

# 697
Под интервюто има снимки на Брад Пит през годините.

Ето

Така и не успях да намеря нещо привлекателно у този мъж. Винаги съм се чудела, защо Анджи избра него, за баща на децата й?

И за толкова години така и не му оскубаха космите в носа. Хубав мъж е Брад Пит, не отричам, ама като го погледна и само това ми се набива на очи...

# 698
Страшен фен съм му. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 699
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За бебе на тази възраст няма значение къде е...най- важното е да е в ръцете на мама и тя прави най- доброто за него ...пък дали вкъщи или на пазар е все едно...даже, според мен, бебето има доста стимулираща среда- хора, цветова, разговори, излизания

# 700
 Малката, красавица на Джулия, много ми прилича на чичо си Ерик, дори повече прилича на него от собствената му дъщеря.

# 701
Не съм от феновете на Брад и не мога да кажа дали е бил срадникъв, но така както изглежда в момента е сякаш нечистоплътен. Изказването му за Дженифър е грубо, един мъж в такъв случай е най-добре да замълчи.

# 702
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изказването му за Дженифър е грубо, един мъж в такъв случай е най-добре да замълчи.
+1

# 703
Всичките деца приличат на Викито, едно не се метна на таткото.

# 704
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
http://-spam167-.com/2011/08/d2.html

http://-spam167-.com/2011/07/blog-post_5107.html

Общи условия

Активация на акаунт