Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25

• 87 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • пловдив
Хули , за си призная не бях го чела... тази година намирайки сума тъпи извинение прескочих мамографията.... сега пък се почувствах гузно, защото след такива статии винаги си задавам въпроса... тези хора наясно ли са, че ако ловнеш раче преди мети, не е все едно да го ловнеш след...Спомних си времето, когато изчетох мноото мнения против химиото... в момент, когато трябваше да взимам решение вместо мама, защото тя психически беше блокирала... тогава за съжаление не бях ви открила още и просто "рискувах" като тропнах крак и казах- ще бъде... постъпка заради която вече трета година не съжалявам, защото ако го бях направила и преди това, може би татко щеше да е още до мен...
но да се върна на статията.... дали нямаше да е по добре да излезе, след по категорично мнение, за паузите.... примерно, да не ходим всяка година, но през година... или примерно мамография да се прави само след препоръка от ехогравски преглед....  В този си вид, ако бъде приложена буквално.... по себе си съдя, колко удобно ми звучи за да взема решение и да се скатая.... дали няма да доведе до късно ... не дай си Боже, фатално диагностиране  newsm78

Относно купона... не мога да дойда, но тържественно обещавам да му гаврътна една /ракиджийка съм/ за здравето на всички ни .... благородно /недоказано обаче/ да ви завиждам  Mr. Green и да продължа да си мечтая, един ден да имам свободата по всяко време да хукна към купон с готини откачалки като мен   love001

MAMA GALQ
писали сме едновремено.... не се сърди, но просто не се сдържах....  Joy
...вчера бях да ми разбият камък - изкараха ме бременна - оказа се че не...
За възела не бързай да се притесняваш. Първо провери от кой вид е ... аз си отглеждам два от 15 години... просто трябва да се наглеждат да не започнат рязко да се увеличават. Преди години имаше даже едно статистическо проучване, според което около 65 % от жителите на Пловдив имат такъв възел, но някой и до преклонна възраст не го научават  Peace Стискам палци и нетипичното в матката да е нетипична гънка в нечий мозък... като бременността ти например....  Wink

# 586
  • В царството на игрите:)
“Няма никаква причина за паника, когато жената чуе думата рак - заявява Брос. - Паниката прави от тях лесна жертва”.

Чак пък да няма НИКАКВа причина?  newsm78 Но като цяло само това изречение разбрах от статията Rolling Eyes Или съм затъпяла, или тя е написана неразбираемо или и автора не е знаел какво точно иска да каже Mr. Green
Сега последно трябва ли да ходим на мамографии или не и рака всъщност опасен ли е или просто си спинка сладко в гърдите ни? Sick

# 587
  • пловдив
milmich  Joy не си затъпяла, или ако си ... брой и мен в отбора  Wink Брос.... обаче няма да взимаме в отбора... за друто място е....  newsm19

вместо статия за утре сутринта  реших да ви сипя кафето... преди да се огледате в огледалото... и...

http://maxismile.net/wp-content/uploads/2010/09/1242589580_kofcreo8-400x400.jpg

Красива

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
Момцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикрасну,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж!)
Публикувано от: Seine Saint Denis Style в ноември 14, 2007

# 588
  • София
Май аз затъпявам, четейки подобни статии и разсъждавайки върху тях и предишни материалчета.
Чудя се вече, дали ако не бях се подложила на всички интервенции досега щях да съм още жива?
Чудя се, дали интервенциите на които съм се подложила досега не са ми скъсили живота ?
Никога няма да узная, защото вече съм го направила. А ако не бях го направила, дали пък щях да ви пиша всичките простотии, които точно сега сътворих?

# 589
  • у нас - на брега на морето
Антомче, уби ме с това гениално стуфтурение! smile3532 Много се смях! Благодаря за кафенцето!  Hug
Хули, де да имахме по 9 живота, че да можем да пробваме от всичко и да знаем последния, как да го изживеем! Ама той сигурно щеше да е безкраен, защото нямаше да допуснем никакви грешки. Joy Joy Joy А статии, всеки има свободата да се упражнява в красноречие за чужд гръб. #2gunfire

# 590
# 591
Добро утро и от мен, мили дами!

Хули, специално за теб пиша, а и за всички на хормонална терапия - в МЦ "Асцедент" (София) в момента тече програма за борба с остеопорозата. Правят безплатни прегледи за костна плътност и при наличие на остеопороза предлагат и безплатно лечение. Лекарството не е ново, т.е. не се тества върху хората някакъв медикамент, а се дава комбинация от две, вече познати лекарства, просто са в комбинация.

Който иска, ето линк към сайта, заслужава си дори само за да си измерите костната плътност:

http://www.ascendent.cc/

Там ходя на гинеколог, за това разбрах случайно.

Поздрави на всчики и до скоро, с който ще се видим на срещата.   bouquet

За другите отсъстващи дами много  Hug

# 592
  • Варна
Тази новина е супер за успешно начало на седмицата !

Мисля си, че РМЖ - особено моята форма, която е с много силна хормонална зависимост налага по-честа среща с ендокринолог.

# 593
Емили, много добре ,че се грижиш за нас,ама е било безплатно до 30.11.2011... Wink

# 594
  • Пловдив

...вчера бях да ми разбият камък - изкараха ме бременна - оказа се че не...
За възела не бързай да се притесняваш. Първо провери от кой вид е ... аз си отглеждам два от 15 години... просто трябва да се наглеждат да не започнат рязко да се увеличават. Преди години имаше даже едно статистическо проучване, според което около 65 % от жителите на Пловдив имат такъв възел, но някой и до преклонна възраст не го научават  Peace Стискам палци и нетипичното в матката да е нетипична гънка в нечий мозък... като бременността ти например....  Wink

само миома се оказа
и то на място дето нямала да пречи нито за бременност нито за разбиване на камък Peace

# 595
  • В царството на игрите:)
http://oncobg.info/cat_31/scat_/blk_249//

Аз ще ходя. Ако някой иска да се присъедини, да ми звънне...
Прегръщам ви!

# 596
Емили, много добре ,че се грижиш за нас,ама е било безплатно до 30.11.2011... Wink

Сис, сестра ми, хайде да си имаме доверие, а?  Heart Eyes
Вчера бях на преглед, новината ми е от вчера, моята лекарка е една от екипа, може в сайта да не са си подновили датата, но продължават, мила, сериозно. Говорих с нея вчера, нали ти казвам. Wink Обадете се и си запишете час, това е.

bouquet

# 597

Прегръщам ви!

Сестра ми, брой ме и мен! Как стои въпроса с билетите, не трябва ли да запазим по телефон или как?  Hug

# 598

Сис, сестра ми, хайде да си имаме доверие, а?  Heart Eyes
Вчера бях на преглед, новината ми е от вчера, моята лекарка е една от екипа, може в сайта да не са си подновили датата, но продължават, мила, сериозно. Говорих с нея вчера, нали ти казвам. Wink Обадете се и си запишете час, това е.

bouquet

А бе аз доверие ти имам ,но все пак виж какво пише в долния ляв ъгъл!
http://www.ascendent.cc/

# 599
  • Варна
Здравейте ГълъПчета, Гургулички Мамини !

Желая ви много весел ден!
milmich,
Цитат
Публикувана от: milmich  
Прегръщам ви!
Това е една сладка причина да си довлача дупето до София, че даже и да си кажем Дзак  newsm68
На мен ми е трудно тука в Русия - фронта е доста обширен и враговете са бдителни, но ние още повече ! ! ! Диверсантите, които ме упоиха при първата интервенция - на цицката - не ми казаха, че ще изляза трудно от упойката - с продължително повръщане /в комплект с дефекации/ и затруднено поведение на вестибуларния апарат за няколко дни.  Това опит за атентат ли бе ? Това нормално ли е според вас ? Аз не видях другите жени да излизат така драматично от упойка. И тъй като ми предстоят нови срещи от този вид силно се притеснявам да не окъкам пак положението с клатушкаща походка. Вие как излизате от упойка? Помните ли? Нормално ли е това или трябва да се консултирам с някой доФтор? Ама какъв?  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт