Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25

• 86 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
028076300  - сцинтиграфия в София Peace
Сис, този в Дървеница, нали?
В Младост е 029753535 и мисля, че е по-надежден.
Това е централата на диспансера и се иска сцинтиграфа.
При това там е  Сергиева, а тя е най-най....

А бе то недай Боже да ти има нещо,пък дали ще е на единия или на другия апарат все тая! Лично мое мнение ,не ангажирам никой с него! Peace
Аз в понеделник бях на сцинтиграфия и щом не ме умориха тогава,значи ще живея дъъълго!
Ама карай да е весело! Rolling Eyes

# 676
  • София
Що ма, кво ти направиха ?
А, че ще живееш дълго, спор няма  Joy Joy Joy

# 677
  • В царството на игрите:)
Аз в понеделник бях на сцинтиграфия и щом не ме умориха тогава,значи ще живея дъъълго!
Ама карай да е весело! Rolling Eyes

Е, как пък можаха на сцинтиграфия да ти направят нещо? що не писа, що не сподели, че ще ходиш? Rolling Eyes Явно щом не си писала, всичко е ок:))) Mr. Green

# 678
  • София
На свеки са и дали някакво ужасно силно лекарство с кодеин, чудя се дали да не се опитам да и го сменя, че ходи като дрогирана по цяла сутрин?

# 679
Ох,какво ми направиха...Хич не мепитайте...
Всичко си беше ок.Екипа там е безкрайно любезен и точен.Легнах на това там,дето е като маса ли като какво ли.Замотаха ми ръцете с одеалцето и започна фотосесията...Отлагах това изследване защото знаех точно какво е!
Снимаха ме от тук, от там.Всичко вървеше що годе нормално,предвид това,че през цялото време в главата ми се въртеше мисълта,че съм легнала и завързана като в ковчег...
Сърцето ми биеше в гърлото.А аз самата бях като вцепенена.Никога не съм била по-изплашена!
Нещата ескалираха когато "ми сложиха капака на ковчега" над лицето!
Издържах около 15 секунди... Не можех да дишам...Започнах да крещя...
Жената,която ме снимаше излезе светкавично и го махна.Наплиска ме с вода...Сложи ми влажна кърпа на челото.
Около 15-20 минути не бях на себе си...
А бе,много беше гадно!
И сега ви казвам,че поне още 90 години няма да умирам!!!Че то това било много гадно бе...  Twisted Evil

# 680
  • Варна
kolibka,
Ето ги координатите св Георги - извадих ги от сайта, който прати Ваничка:
Сектор Радиоизотопна диагностика
Секторът е част от Клиниката по лъчева терапия.
Ръководител – доц. д-р Марианна Янева, дм
 тел: 032/602 333

Сискоооооо, Браво на теб! Възхищавам ти сА! Успяла си да намериш сили и да крещиш ! Аз не можах .... от срам ....  Embarassed

# 681
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532
Олеееее, не съм се смяла толкова много отдавна.
Ама как го описа изследването  Joy Joy Joy

# 682
smile3532 smile3532 smile3532
Олеееее, не съм се смяла толкова много отдавна.
Ама как го описа изследването  Joy Joy Joy

Гаднярка!!! Crossing Arms
Аз щях да умиргам,а тя ми се хильоти... Crossing Arms

# 683
  • София
Аз със моята лека клаустрофобия само като ги гледам тия машини по телевизията, умирам.
А да вляза в такава машина - надявам се да не ми се наложи никога. И аз ще викам сигурно.

# 684
  • София
Свиква се.
Аз например си затварям очите и си мисля разни глупости.
Ама най-страшно ми беше като влязох в Бетатрона преди години. Малееее, като затвориха оная ми ти врата , 3-те минутки ми се сториха три века.

# 685
А бе аз очите ги затворих още щом усетих,че ще го вдигнат това нещо над лицето ми...Дори отвънка си репетирах,как ще си тананикам "Нека да е лято"...Когато ми снимаха таза и другите кости,старателно броих колко секунди стои нещото на определените места...Но...Когато "ми го туриха" ... ми се такова таковата... Mr. Green

# 686
  • пловдив
 newsm78 нещо трябва да ми е сбъркано.... колкото повече коментирате и толкова по интересно ми става.... и Хули като каза, че си мисли за глупости и.... 

Сисссс май не си избрала подходяща песен  Thinking  дъл не трябваше нещо по различно....
http://miranimashek.com/_ph/50/2/717984461.gif .....

# 687
newsm78 нещо трябва да ми е сбъркано.... колкото повече коментирате и толкова по интересно ми става.... и Хули като каза, че си мисли за глупости и.... 

Сисссс май не си избрала подходяща песен  Thinking  дъл не трябваше нещо по различно....
http://miranimashek.com/_ph/50/2/717984461.gif .....

Е малко трудно ще ми е да мисля за секс,докато лежа в ковчег... Mr. Green
Ама както любезната лелка дето ме снимаше каза "Всичко е въпрос на психика"... Joy Joy

# 688
  • София
Сис,влизам ти в положението...но все пак си издържала,нали има резултат, че оставаше да побегнеш.... Simple Smile Аз съм същата,даже в жилището си съм го пренесла,не давам да се затваря прозорец и врата.Една нощ се събуждам и виждам прозореца затворен и .....не ми стига въздух,задушавам се ,скочих.... луда работа. А пък хладилника не давам да се отваря..ха ха дразни ме като се отвори и дълго стой и зяпа,докато реши какво да вземе,познайте кой...мъж ми  #Crazy

# 689
  • Варна
ооооо не, ако ще лаборанта да е Брад Пит и Антонио Бандерас едновременно ... пак не бих помислила за секс в тоз момент.
Сиско, а аз какво да кажа дето ми е голям носа и треперех да не застържи тавата отгоре ... прибирам го, прибирам го, спирам да дишам, после пак .... И така докато се самонаблюдавам то минава. Ама много ме засърбява всичко и като не мога да мръдна да се почеша - още по-зле става.

Общи условия

Активация на акаунт