Отговори
# 540
Добро утро!
Juli_Ivka,честит рожден ден на патерици  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 541
  • Варна
Добро утро!
Жули, честит празник и от мен на патерица   bouquet !
Аз да се оплача, че вече ми е много трудно със съня и сутрин съм като парцал  Tired . Не мога по гръб да спя, направо се задушавам, на страна пък бързо умалявам и само се въртя, чувствам се като кит....а после незнам.
Тази седмица е ужасно дълга  ooooh!, но няма как.
Търсих шуслерови соли да си купя - номера 1 и 2, но не намирам! Варненки, ако намерите свиркайте  Hug

# 542
  • Beyond the Frontiers
Бихте могли да ги купите употребявани. Много ми харесва в ибей има цели сетове с употребявани, а и с нови, дрешки за всякаква възраст. Не знам защо мамите тук не ги продават накуп.

И в Продавалника има прилични неща  Peace
Имам също доста неща за момче - купувах страшно много неща от Laredoute и много от тях не са обличани, така че също мога да помогна. Само трябва да разчистя  Embarassed, че всички дрехи са в момента на една огромна купчина в спалнята ни, чакам Икеята да отвори да си взема гардероби...

# 543
Добро утро!  Simple Smile Лека седмица на работещите мами.  bouquet

# 544
 Добро утро и от мен  Grinning
Жули, честит празник и от мен на патерица  Hug
Да ви кажа и аз някои неща съм ги взела от продавалника и някои дрехи братовчедка ми даде и приятелка, та съм се оборудвала до годинката май  Grinning Изобщо не ме е срам като ми дават , това си е помощ, а и дрешките са като нови, колко ги е носил бебока, преди това-2,3 месеца най-много, бързо омаляват.
И аз заспивам трудно, не спя по груб , защото някакъв нерв се притискал и спирал кислорода към бебето, така съм чувала от лекар, спя настрани.
Изстръпват ми ръцете много, дори когато си стоя и нищо не правя, но като се има в предвид каква лека бременност карам, та  изстръпването не ми се струва проблем, като знам, че нямам други неразположения.
Лек ден от мен, момичета  Hug

# 545
Привет и от мен в началото на тази безкрайна седмица Simple Smile

За дрешки може и към мен да се обръщате имам доста неутрални дрешки все още не съм разгледала какво ще ползвам аз но със сиг. ще имам с какво да помогна ако някой има нужда от другия месец ще разполагам и със снимки след като сортирам нещата и ще се радвам ако можем да сме си взаимно полезни Simple Smile

Благодаря за закуската  Hug

На всички които са празнували последните дни ПОЗДРАВИ!

Аз се захващам да поработя Simple Smile

# 546
Juli_Ivka, честит рожден ден със закъснение! newsm59
Киара - Тиара, силно вярвам, че Господ ще те дари с две прекрасни дечица, само спазвай стриктно предписанията на доки и леж ако трябва постоянно!  Hug
За дрешките от близки, в предишни постове се изказах, че са от голяма полза. Peace
Аз имам за момиче, но се надявам да ми трябват за момче, ама засега доки не казва това. Laughing Между другото в петък бях на преглед, всичко с бебенцето ми е наред, расте яко - 1134гр. излезе теглото му. Но тя и Катето си вървеше доста добре. Седалищно е, но аз нали и без това ще съм секцио, та не ме притеснява, пък и има време да се обърне. Имам видеоклип и снимки. Така се развълнувах в петък, че целия ден бях на седмото небе, че съм си видяла бебешорето.
Сънят и при мен е мъка, но колкото толкова.
Отивам да чистя. Peace
ААаааа, честито бебенце на приятелката на Стефито!

# 547
  • София
Здравейте и от нас  Simple Smile. Много мило, че вече няколко мами се отзовават и предлагат да помогнат с каквото могат с дрешките. Около мен всичките ми приятелки са с бебчета до годинка и половина, така че на мен специално има кой да ми дава не само дрешки, но и доста други неща от сорта на активна гимнастика, шезлонг и тн. Но предлагам, ако сте съгласни, да поместите на първа страница към кого може да се обръщат мамите, които нямат възможност за много покупки. Така и за тях ще е по-удобно, защото много бързо ги изписваме темите. Grinning

Хубав ден на всички и много много усмивки!

# 548
Здравейте!

И аз да се оплача от съня нощем - уж гледам да не спя по гръб, но пък като се събудя след едностранното ми спане - такива болки имам в таза и кръста, че едва се раздвижвам. Да не говорим, че всяка сутрин трябва да си суша косата, за да добие нормален вид. Другото  ми жалване е кръвното - по принцип съм с ниско кръвно, но пък снощи беше 50/90 и ме болеше глава. Знаете ли нещо, което мога да приемам като храна и напитки /освен червено вино/ превантивно?

Вече почти си избрах количката - ABC Design Mamba. Току що разпитвах една мама със същата и тя е мнооооого доволна от 1-годишната й /вече/ употреба.

# 549
Чипче ,  Mr. Green много е пораснало бебето вече, дано и моето да е така в 28-ма седмица  Heart Eyes КАто се замисля,че остават по-малко от 3 месеца вече ...Така бързо ще се изтъркалят,че накрая може и от толкова приготовления пак да не сме готови  Laughing Благородно ти завиждам за снимките,то на тези килограми,вече сигурно личицето му си е оформено супер и може да го прецениш как ще изглежда като се роди.Аз на 22-ри септември ще ходя в Турция да ме гледат на някакъв ехограф нов и се надявам да ми дадат много снимки и клипчета...Какъв спор ще падне на кой прилича,не ми се мисли  Laughing  Laughing

Много мило ,че много от вас предложиха помощта си за дрешки,иска ми се и на мен да можех да помогна,но ми е първо детенце и като цяло първо бебе във фамилията и най-близките ни приятели още нямат,та .. аз няма да имам какво да подаря  Tired

# 550
  • София

Вече почти си избрах количката - ABC Design Mamba. Току що разпитвах една мама със същата и тя е мнооооого доволна от 1-годишната й /вече/ употреба.

И ние с таткото сме се спряли на нея!  Peace Grinning

# 551
Добър ден от мен момичета. Вижте на какво попаднах случайно в нета: http://www.novini.bg/news/20425-%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D0%B0-%D0%BD% … %D1%86%D0%B8.html

# 552
chip4e gledam si spodelila 4e ima6 ve4e kip4e s snimki ako sa na 4D, kolko ti struwa towa udovolstwie,za6toto pri moqta doki struwa 65 lv, Shocked wijdat mi se mnogo no i  mnogo iskam da mi ostane za spomen klip4e na beboka Simple Smile
Blagodarq predwaritelno Simple Smile Wink

# 553
Добър ден от мен момичета. Вижте на какво попаднах случайно в нета: http://www.novini.bg/news/20425-%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D0%B0-%D0%BD% … %D1%86%D0%B8.html

ти пък не забравяй, че все пак сме в България-страната на неограничените възможности и абсурди  Grinning .Тук все пак няма контрол на цените от никой и всеки си прави каквото си иска, не е за първи път това с магазините. Grinning

# 554
  • Beyond the Frontiers
chip4e gledam si spodelila 4e ima6 ve4e kip4e s snimki ako sa na 4D, kolko ti struwa towa udovolstwie,za6toto pri moqta doki struwa 65 lv, Shocked wijdat mi se mnogo no i  mnogo iskam da mi ostane za spomen klip4e na beboka Simple Smile
Blagodarq predwaritelno Simple Smile Wink

Аз давам 90 лв. за същото при Мазнейкова - скъпо удоволствие си е.

Въобще не съм съгласна с тези статии - отделни продукти са по-скъпи, други по-евтини и това си е съвсем нормално. Лично аз си направих сметката и до момента, след 4 месечно ровене по магазини, 4 оферти от български производители и т.н. най-изгодно ми излиза да купя детска стая от Икея, но по-важното е, че като размери и опции за вътрешно разпределение на гардероби и т.н. най-много отговарят на изискванията ни. Не на последно място вместо да чакам 2-3 месеца и да си чупя нервите, просто ще отида и ще си ги купя веднага. Peace

Общи условия

Активация на акаунт