Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 352
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
От началото на октомври са запускали Коледните неща в магазините тук, от рано сме готови.  Joy
Рокси, на повечето ми картички има пожелание "Весела Коледа", на някои няма - не съм обърнала внимание като ги купувах.  Thinking Но така или иначе не мисля, че надписа отпред е най-важното, а какво сме написали ние собственоръчно отзад.  Peace
Моите са надписани и готови, само да намеря време да мина през пощата да ги пусна.

# 121
  • загубено
Teresa of the Faint Smile,браво на теб.

При нас още няма Коледни неща.
Краят на месеца може би ще пуснат.

# 122
Преди малко купих картички,ще ги надпиша и тази седмица ще ги изпратя.Да попитам,пишете ли си адреса отзад на плика? newsm78

# 123
Снежи, благодаря за имената. Ако останат неразпределени деца ми дай още.

# 124
  • Canada
Днес получих списък с децата от дома в Добрич.
Имена съм изпратила на:
ima
jan08
NikolForAll
Leprechaun`s mommy
Bobbylein
dezita
Ида
Niki1

Чакам списъци на децата от домовете в Брацигово, Ново село, Белоградчик и младежите от защитеното жилище.
Дано и утре пратят някой списък  Praynig

# 125
Получих си списъчето с дечица. Благодаря на Sneji за работата.   bouquet

# 126
Получих си децата; Снежи, благодаря!!! (Ако останат още - прати пак).

И един въпрос към по–опитните:
на картичките си пишете имената – нормално. А никовете от бг–мамма нанасяте ли някъде (евентуално къде)? Струва ми се важно за инфото за пристигналите картички... Или как точно се процедира?
Мерси предварително  Heart Eyes

# 127
Само имената. После момичетата от ДБМ пишат от къде са пристигнали картички и така разбираме. Досега не е имало проблеми.

# 128
Ник и аз не съm писала, а надписвах от иmето на цялото  сеmейство.

Ох, и тук вече са наmяткали навсякъде коледната украса, mоноооооооооооо се дразняяяяяяяяяя  #Cussing out

Не е mного по теmата, аmа олеква...

# 129
Днес тръгнах да купувам картички и се сетих нещо. Не е добре да са музикални и/или релефни, нали? Или и такива пращате? Притеснението ми е, че не всички деца ще получат от еднакъв тип...

# 130
Може ли да помоля да ме включите в следващият спсък, защото със сина ми ще ги правим ръчно  и ни трябва време освен за изпращането и за изработване , а не мога да започна преди да знам на каква възраст и от какъв пол са децата, които ще ни се паднат Praynig
 Приготвили сме си вече всички материали и ни сърбят ръцете Grinning чакаме с нетърпение

# 131
Аз купих обикновени картички, точно с идеята да не са прекалено различни от останалите.

# 132
не пращах музикални, но релефни, с глитер да. Тази година имам младежи на сериозна възраст (18-20 г) и ще трябва да съобразя и това.

# 133
  • Edinburgh-UK
снежидавай и насам. Hugприготвила съм картичките

# 134
 и аз, и аз Peace

Общи условия

Активация на акаунт