Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 347
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
При нас има коледни картички по магазините вече повече от месец, ние избрахме нашите и утре ще ги надпишем, за да отпътуват по-скоро към децата от Калофер.

Снежи, благодаря   bouquet

# 136
Моля като получите следващите списъци да пратите и на мен имена, благодаря предварително   bouquet

# 137
Картичките заминават в сряда, че тогава имам път през пощата.  Peace

# 138
Sneji, мила нали ще пращаш още именца? Аз се бях записала тази година за път и се вълнувам! Simple Smile Благодарим ти.

# 139
Здравейте! Simple Smile Аз пак ще се повторя, но може ли и на мен да пратите списък с дечица?! Вече купих картичките, а не съм в България и тук доста по-рано приключват с изпращането на коледни картички от пощата - около 10ти декември Sad ...
Благодаря ви предварително!

# 140
То и аз писах преди известно време, но списък не съм получавала. newsm78

# 141
  • в шоки-land
и аз чакам списък, явно Снежи още не е получила останалите....

# 142
Sneji, мила нали ще пращаш още именца? Аз се бях записала тази година за път и се вълнувам! Simple Smile Благодарим ти.
И ние се вълнуваме с малкия, чакаме с нетърпение списъка. Картичките ги купихме вече Blush

# 143
Всеки ден проверявам за списъци... и чакам. Мерси!

# 144
  • Canada
Списъци нямам и понеже вече ми е неудобно да тормозя момичетата от ДБМ, ако до петък вечер не получа нищо, ще раздам децата които вече имам на всички останали момичета, записали се в темата. Така всяко дете ще получи не по 1, а по 2 или 3 картички.

# 145
  • в шоки-land
Списъци нямам и понеже вече ми е неудобно да тормозя момичетата от ДБМ, ако до петък вечер не получа нищо, ще раздам децата които вече имам на всички останали момичета, записали се в темата. Така всяко дете ще получи не по 1, а по 2 или 3 картички.

Sneji, да не останат така дечицата от другите домове без картички ? или мислиш, че изобщо няма да има повече списъци тази година? аз мога и с експресна поща да ги пратя, ако дойдат по късно....

# 146
  • Калгари, Канада
Снежи, щом все още има шанс да получиш списъците, изчакай до към 10 декември поне. Предполагам момичетата ще могат да почакат повечко, но за сметка на това да зарадваме повече деца. Иначе може да получиш списъците по-късно и децата от тях да останат без картички. newsm78

# 147
Sneji, Blagodarja, pyskam moite drygata sedmica.   bouquet

# 148
Мамамиа, то не чакането е проблем, а времето, за което ще пътуват до България. Защото през декември много хора пращат писма, колети с картички и подаръци и пратките се забавят. Тази година сроковете до България тук са 14 декември за писма, 2 декември за колети, за да пристигнат преди Коледа. Но например от държави извън Европа може да отнеме още повече време.

# 149
Здравейте, дами!

Отново съм сред вас. Simple Smile
Ще се радвам, да се включа отново с дестина картички. Няма значение дали са за същите дечица (миналата година писах с ник Лили Лу).

Общи условия

Активация на акаунт