Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 349
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Мога ли и аз да се включа, ако не е късно

# 181
  • София
 Здравейте! Ако не е късно и има останали дечица, бих искала и аз да се включа!

# 182
Дами, искам да ви цитирам част от едно ЛС до мен, изпратено ми от jan08:
Много мило, Снежи! Чудесно е, че го сподели с нас.
Хайде да копирате тук линка за другата инициатива с колетите. Редовно участвам в "Коледа в кутия", но те се изпращат в много страни и не само до България. Ако има нещо такова до домове в страната, ще се радвам да се включа.
Не знам какво е Коледа в кутия,  но и аз бих участвала в изпращане на лакомства до домове в страната. Ще са ми нужни обаче малко практически съвети, какво и колко се изпраща ( дали дребни сладки в кутии, или индивидуално опаковани неща.
Тук има още две форумки, с които сме 'градски', така че ако и те искат можем да поемем заедно някой дом с повече деца.  Но и сама бих участвала.

# 183
  • На острова
Снежи, благодаря ти, промених си настройките и си чакам дечицата на съобщение! Писах ти ЛС.

В началото на месеца пращах картичка за рожденния ден на племенника ми. Исках за по-сигурно да е препоръчано, но ми отказаха, под предлог, че картичката била релефна. Трябвало пликът да бъде "flat". Не виждам логика, чували ли сте за такъв аргумент?
Но тук са малко индианци и може би ще отида да си пусна картичките от централната поща.

Вълнувам се  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 13:41 от MiaGia

# 184

Рокси, ето тук има за инциативата или тук. Организират и други неща през годината.

Коледа в кутия тече някъде до средата на ноември. Тази година пакетите се изпращаха за България, други години за Молдавия и Румъния. Аз подготвям пакета с неща за момче 10-14 години, защото в сайта пише, че те получават най-рядко. Има готови стикери за разпечатване в сайта, пакетът не го лепя, а само вързвам с коледна лента, защото минава проверка, преди да бъде изпратен от централата. Даряват от шест евро нагоре по банков път за финансирането на транспорта.

Става въпрос предимно за предметни дарения- материал за училище, играчки (но не елктронни), плюшени мечета, зимно облекло, обувки... Може и някои сладкиши, но ограниченията са много- без ядки, да са оригинално опаковани и със срок на годност повече от една година, да нямат желатин... И се слага картичка с лични поздрави. Аз подписвам само с малко име, но не съм носела лично, а по пощата на един австрийски адрес, миналата година до Берлин.

Нещо такова, ако има и във форума, бих се радвала да се включа.
От Виена сме няколко форумски мами и може наистина да поемем повече... А и извън форума има хора, които биха дали едно рамо! Simple Smile

# 185
  • MUC
Нашите картички са готови и утре ще отпътуват за България. Ще ги пусна препоръчано. 
Бяха ръчно изработени и надписани от мен и малката. Надявам се да зарадваме дечицата Hug

"Коледа в кутия" при нас най-често срока е до 15 ноември. Но тази година участваме през училището на дъщеря ми  и там е до утре.

# 186
И моите картички са почти готови.

Имам отново въпрос.
Пишете ли си адреса на плика?

# 187
При нас миналата година "Коледа в кутия" беше организирана и през училището и тогава участвахме, тази година не организираха през училището и аз съвсем забравих за нея. Ако тук се организира нещо подебно, бих участвала с удоволствие.

# 188
  • загубено
И моите картички са почти готови.

Имам отново въпрос.
Пишете ли си адреса на плика?

Аз го пиша.
Миналата и по миналата година получих картичка от децата.
Много мил жест.

# 189
  • В страната на бурите
Здравейте и от мен момичета,
ако не е късно искам да се включа и аз. Мога да изпратя картички на 10 дечица. Тъй като в момента съм в България, мисля, че ще стигнат на време.

Толкова обичам да пращам картички, а напоследък близките ми са e-mail настроени и това ми липсва. Радвам се, че ви открих с такава хубава инициатива  Peace

# 190
  • Nederland
И моите картички отпътуваха днес до децата от Доганово. Надявам се да пристигнат невредими и да ги зарадваме поне малко.

# 191
И моите картички днес заминаха с бърза поща до Брацигово  Peace
Надявам се, че ще се зарадват дечицата  Heart Eyes

# 192
Забравих да напиша, че и моите картички са пратени.  Peace

# 193
  • На острова
Моите ще пътуват утре  Hug

# 194
Днес пуснах картичките от София Simple Smile
Надявам се да няма проблем с пощата и да пристигнат!!!

Общи условия

Активация на акаунт