Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 371
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Привет, момичета!

Моите картички заминаха днес. Пуснах ги препоръчано, както всяка година.

Специални благодарности на Снежи и всички момичета за организацията!  Heart Eyes

# 196
Току що изпратих картичките, досега не е имало проблеми, да се надяваме че и тази година няма да има, и че децата ще си получат картичките.

# 197
  • в шоки-land
Снежи, благодаря много!   bouquet  bouquet  bouquet ще ги пусна в събота с препоръчана поща....

# 198
И моите картички са на път!
Пуснах ги пак препоръчано, плюс една празна и една за сътрудниците. Simple Smile

# 199
  • На острова
И моите тръгнаха днес. За децата, за директорката (и персонала) и една празна.
И аз се надявам да стигнат безаварийно и да предизикат малко топлинка и радост  Heart Eyes

# 200
И mоите литнаха в събота  Peace

# 201
И  моите ги изпратих днес..

# 202
И нашите картички отпътуваха преди няколко дни.

# 203
И  моите ги изпратих  понеделник Hug

# 204
И моите изпратих. Дано пристигнат.

# 205
Нашите картички отдавна трябва да са пристигнали, надявам се да има обратна връзка и да съм сигурна, че са стигнали до дечицата.

# 206
  • Semmerzake, Белгия
И аз изпратих моите картички днес, дано всичко е наред с пратката и достигне до дечицата Simple Smile

# 207
  • Edinburgh-UK
И моите изпратих днеска,дано да пристигнат на време.благодаря ти Снежи  Hug

# 208
И аз ще пращам днес, но ми е много трудно да измисля пожелания. Моите младежи сьщо са големи на 17-18 години и се чудя какво е адекватно да се пише newsm78 Много ми е притеснено.  Sad

Вие какво писахте?

# 209
  • Калгари, Канада
inaxastra, аз изхождам от тази гледна точка - ако това са моите деца, то тогава какво искам да им пожелая и какъв съвет искам да им дам. Бягам от сантименталности и неща навяващи тъга и съветите ги пиша с "нека". Примерно "нека да бъдеш много трудолюбив". И аз намирам за трудно  да намеря верните думи.

Общи условия

Активация на акаунт