Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 345
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • Italia
И аз се записвам, нямам претенции за децата от предните години, мога да пратя и на други. Предишните години имах по 5 дечица, бих се радвала, ако тази година са повече   Hug

Сега за изпращането - аз ги пращам с куриер, за да съм сигурна, че ще пристигнат на време, но ако се пуснат с обикновена поща към средата на ноември, мисля, че няма да закъснеят (зависи къде живеете все пак, моите предположения са за Европа).

# 31
Може ли и аз да се включа ?

# 32
Радвам се че се събираме полека лека и пак ще има усмивки по лицата на дечицата.
1 седмица бях извън града и сега си наваксвам   bouquet

# 33
 И аз се включвам ,само че вече съм в БГ, не знам дали няма да е неудачно.
Но все пак, ако Снежи прецени че не е , изпратете ми и на мен имена, 10 деца, може от миналата година, а може и други.

# 34
  • Germany
Благодаря за темичката!   bouquet Включвам се отново с поне 5 дечица  Hug Няма значение дали ще са от миналата година или новички, всяко е добре дошло за нас  Hug

bouquet

# 35
Здравейте, момичета! Искам и аз да се включа с картички за 5 - 10 деца, ако не е късно.

# 36
Има още време така че смело се записвайте  Peace

# 37
Sneji  Hug Бройте ме и тази година Simple Smile

# 38
Включвам се и аз. Не държа да са същите децА.

# 39
И аз се включвам. С 5-10 деца, колкото може.

# 40
  • MUC
Включвам се и аз за пръв път. 10 картички бих изпратила с удоволствие  Hug

# 41
aniji мама на Джозеф и Кейт , Sneji, хрумна ми да попитам - съобщавате ли ориентировъчно възрастта на дечицата?   bouquet

# 42
По принцип да,но това много зависи и от директорите ако предоставят информация Снежи я препраща и на нас.По памет последните 3 год имената на децата идват и с годините. Peace

# 43
  • Canada
aniji мама на Джозеф и Кейт , Sneji, хрумна ми да попитам - съобщавате ли ориентировъчно възрастта на дечицата?   bouquet
Да, почти винаги в списъците фигурира и възрастта на децата.
Дами, тази година съвсем съзнателно няма да ви раздам децата от предишни години. Причината е, че за сега сме се събрали много малко желаещите да изпращаме картички, а децата са много. Ще започна да раздавам имена по реда на записването тук в темата и по реда на получаването на списъците. В началото ще давам по 5 имена на деца от дом, после ще повтарям. Притеснението ми е, че или ще трябва да изпращаме всяка от нас по повече картички или някой от домовете ще останат изобщо без картички.

# 44
  • Там,където се събуждам щастлива.
Няма проблем да изпратя повече (20 или повече). Снежи, само да ми пратиш по-рано имената, че да имам време да ги надпиша всичките картички.

Общи условия

Активация на акаунт