Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 385
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на aniji мама на Джозеф и Кейт  и МaНЕВрата за разясненията Peace Наистина се чудех дали няма ощетени деца. Засега няма да се включвам, защото въобще не обичам да пиша картички. Инициативата е чудесна Hug Благодаря още веднъж!
Купи картички с написани пожелания или прати на деца, които не могат още да четат.
(Разбира се, че можеш да не пращаш, твоя воля е. Просто това "няма да те зарадвам, щот' ме мързи" ми е странно)

# 91
 waveyПривет аз пак се включвам с въпрос  Simple Smile
днес случайно споменах за тези картички в българското училище на сина ми,и много майки се заинтересуваха и изявиха желание да участват,има ли все още такава възможност, и какво да направим за да получим адресите или бройката (извинете ме за тъпото питане ама ми е за първа година и нямам идея как става  BlushHug Hug

# 92
  • Canada
waveyПривет аз пак се включвам с въпрос  Simple Smile
днес случайно споменах за тези картички в българското училище на сина ми,и много майки се заинтересуваха и изявиха желание да участват,има ли все още такава възможност, и какво да направим за да получим адресите или бройката (извинете ме за тъпото питане ама ми е за първа година и нямам идея как става  Blush )  Hug Hug
За сега имам списък само на децата от дома в Асеновград. Тази седмица ще потормозя пак момичетата от ДБМ и се надявам до дни да имам всички списъци.
Evidence, колко са майките, които евентуално биха искали да се включат?
Слънчогледка, с Izma  се разбрахме на лични. Има и други начини да се зарадват децата.

# 93
Sneji сигурни са поне 4-5 включвайки и мене си,отделно ако обявя на повече със сигурност ще се увеличат.Миналата година участвахме в нещо подобно "Коледа в кутия"там беше с  подаръци като знаехме само възраста на децата 3-16 г. и имаше голям успех,мисля че над 30 деца зарадвахме за Коледа,затова мисля, че с картичките е още по-лесно, само незнам има ли ограничения и как да знаем за къде и на кого да се надпише картичка
пп. допълвам се самите деца също имат желание да зарадват връстниците си в България

# 94
Слънчогледка smile3505
Sneji , благодаря Peace

# 95
Izma няма нужда от такива емоушанки  Слънчогледка просто е написала мнението си(за хора които наистина се затрудняват да пишат пожелания и това е добър вариант).Аз също не пиша кой знае какви пожелания за мен е важно да има усмивка на детските личица.Айде да не обръщаме и тази тема в спам Peace

# 96
  • Edinburgh-UK
снежи дойдоха ли списъците?надявам се до средата на ноември да са готови,за да могат да ги получат до коледа децата  Hug

# 97
aniji мама на Джозеф и Кейт , подкрепям инициативата на 100% Peace Разбрах, че има и друг начин да се помогне, ще се включа там.
Но това изречение ме подразни много -
Просто това "няма да те зарадвам, щот' ме мързи" ми е странно)
-
дали ме мързи или не, не е нейна работа Naughty Повече няма да се включвам.

# 98
А как стои въпроса с mладежите от защитените жилища, иmаmе ли координати от таm?

# 99
Здравейте и от нас!

И тази година сме на линия.
  Снежи, ще ни пратиш ли няколо дечица и на нас.

# 100
  • Canada
Дами, от вчера пак тормозя ДБМ и съм в очакване на списъците. Получа ли ги, до ден ще си имате вашите си деца  Hug

# 101
А как мислите- около коя дата е добре да пуснем картичките?? Ще ги пращам от България.

# 102
А как мислите- около коя дата е добре да пуснем картичките?? Ще ги пращам от България.

Когато ти е удобно, тогава ги пусни. Така или иначе от доmа ги задържат докато не се получат всички картички. Аз mиналата година за първи път се органивирах да ги пратя в края на ноеmври.

# 103
  • Canada
neraiida, не мога да ти пратя ЛС. Дава ми следното съобщение:
Потребителят 'neraiida' е забранил получаването на лични съобщения.
Разпратих децата от Доганово. Започнах със записалите се на първа страница в темата, но не подред, гледам от всяка държава да има по един представител. Извинявам се на тези от вас, които са получили едно и също ЛС от мен по няколко пъти. Имам огромен проблем с нета (играем си на тука има - тука няма), а от понеделник по цял ден няма да имам и ток (планов ремонт и смяна на генератор за няколко дни). Ще продължа със списъците (имам още 2) когато имам и ток и нет, нещо като 2 в 1  Embarassed

# 104
  • Canada
Такаааа... Разпратих децата от домовете в Доганово, Калофер И Асеновград както следва:
Деца от Доганово са получили:
rkb
Алиса
Блонди
Val
Рокси
Toni_NL
neraiida
- чакам да решим проблема със забранените ЛС-та, но ти пазя децата.
mamamia
aniji

Деца от Калофер са получили:
Щастлива
Няма смисъл
Бубето
Kalinka

Деца от дома в Асеновград са получили:
дебеланка
pepelyashka
Шанта
Леден облак
LiNa_86
Алекси
zlatnata tolumba
lolilita_

Ако някое от вас, момичета, няма да има възможност да праща картички, нека ми пише на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт