Коледни картички за децата от домовете в България

• 18 373
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Момичета включете ме и мен с 10, но ако трябва и повече картички. За първи път ми е и ако имам допълнителни въпроси да знаете,че ще ви питам  Wink

# 76
Включете ме и мен.Бройката е без ограничение.

# 77
  • София, жк. Борово
Здравейте. Ако не е късно, бих искала и аз да се включа с 10 картички. Поздравления за инициативата!

# 78
Здравейте, и аз искам да се включа с 10 картички.   bouquet

# 79
Здравейте, случайно попаднах на тази тема и аз се присъединявам към инициативата  Heart Eyes

# 80
  • Изомрудения остров
Здравейте и аз се присъединявам към инициативата    bouquet

# 81
Здравейте!!! Разбрах за хубавата ви инициатива и ми се иска и аз да се включа! Ако може да изпратите и на мен имена и адреси на дечицата - 10,20,.... колкото повече- толкова повече Wink
Благодаря предварително!!!

# 82
Не съм чела цялата тема, но ми изниква един въпрос - ако в един дом има примерно 40 деца, и 20 от тях получат коледни картички, а останалите - нищо, какво правим? Как въобще е организирано цялото мероприятие? Не съм наясно, просто питам. Ще бъда много благодарна ако някой ми обясни Peace

# 83
Izma почти всички момичета пращат и по една празна картичка с плик точно за да няма деца останали без картички.Списъците се предоставят от ДБМ(това са момичета от форума които пишат и в тази тема и дават сведение ако могат разбира се за това къде и на кого картичките са пристигнали).Ако има закъснели или не получени на място тези момичета надписват картичките които са получени празни в пликовете.Горе долу така се процедира вече 3-4-та година и за сега системата върви. Peace

# 84
  • На острова
И аз се включвам с 5 картички.
Извинявам се за въпросът, но отдолу в самата картичка пишете ли си имената?

# 85
Аз си пиша само малкото име на картичката, така прецених, че ми звучи най-добре.

Снежи, събраха ли се достатъчно изпращачи?

# 86
  • Canada
Аз си пиша само малкото име на картичката, така прецених, че ми звучи най-добре.

Снежи, събраха ли се достатъчно изпращачи?
Зависи колко ще са децата (още чакам списъците), но мисля, че да, ще се справим и тази година.
Утре ще обобщя кои сме и от кои държави - както винаги ще гледам в домовете да се получават картички от различни държави.
Благодаря на всички записали се в темата момичета   bouquet
Благодаря и на тези, които отговарят на задаваните въпроси   bouquet

# 87
Izma,  нескроmно ще се саmоцитираm...
Дано бъда полезна и на др., които биха иmали същите чуденки.

Адресите получаваmе, според доmа, т.е., когато оттаm пратят иmената и възрастта на децата.

И аз пращаm различни картички, но от една серия - всяка в отделен плик с иmето на детето и адрес на подателя (т.е нашиа), а после всичко в един по-голяm плик на адреса на доmа.

Незнаm дали е ставало вече въпрос, но предишни години слагахmе и по една празна картичка, ако стане гаф по трасето с някоя пратка, аз пиша и по една за персонала.

# 88
Благодаря на aniji мама на Джозеф и Кейт  и МaНЕВрата за разясненията Peace Наистина се чудех дали няма ощетени деца. Засега няма да се включвам, защото въобще не обичам да пиша картички. Инициативата е чудесна Hug Благодаря още веднъж!

# 89
Здравейте момичета,
и тази година с радост ще се включа в изпращането на картички на 5-10 деца.
Миналата година изпратих картички на децата от дневния център в Брацигово
и полчих от тях най-прекрасната ръчно изработена картичка, толкова е красива
и толкова много ме зарадва!!!
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт