Съвет! Бременна ли съм или не?

• 51 331
  • 403
  •   1
Отговори
# 60
значи правиш секс вчера, днес и утре може и още един ден за разкош  Peace . Шансът да забременееш е около 30 %.
Ако ти дойде мензисът то значи не си забременяла и няма какво да отчете теста за бременност.
Ако ти дойде продължаваш и следващия месец посъщата схема.
Ако не ти дойде чакаш 30-тина дни след О и отиваш на лекар, по-рано може и да не се види нищо.

# 61
мерси  rendence  Peace не каза нещо ново

# 62
Ava

Моят случай е идентичен. Последна менструация 22 август, цикъл 28 дни, очаквана следваща менструация, обаче за мен е Понеделник 19. За съжаление, не можах със сигурност да си засега овулацията, защото се надъних със смотани тесове за овулация- клиър овю, а пък имахме и гости и сексуалните ни контакти се сведоха до 2- на 02.09 и на 06.09. Направих си един тест на Престо на 12,09, но естествено беше отрицателен, макар и странен с вертикална черта.....все още се надявам де ама...шанса ми е малък. Ще видим ще си чакаме заедно и дано нищо не дочакаме  Hug Grinning

# 63
Здравейте на всички,вчера ми мина прегледа и както си мислех няма бебе CryДок. каза че не вижда и кисти или друга причина за да не ми идва толкова време,което до някъде е добре.Предписа ми дуфастон 3дни 2х2 за да предизвикаме цикъла и после като ми свърши да ида да ме види пак.Тогава щял да ми предпише нещо за стимулиране спомена "клосилбегит"или нещо такова не съм сигурна как се пише.Притесняват ме тези лекарства, някой пил ли е нещо такова и какви са отзивите.При първата ми бременост не съм пила нищо и бебо стана след 3месеца усилена luvbed работа затова съм се шашнала сега.

# 64
  • София
значи правиш секс вчера, днес и утре може и още един ден за разкош  ........................
много ми хареса това,  Grinning

# 65
  • София
megani  
Стимулация се назначава, ако имате направени:
- спермограма /в клиника по стерилитет/
- изследване за проходимост на тръбите /ЦС или Хирдотубация/
Задължително трябва да те следят на УЗ + хормонални изследвания , при нужда - подпомагане на О./
Ако не сте уточнили всичко това - не трябва да се съгласяваш

Да, с Клостилбегит / това е един от вариантите Simple Smile/

# 66
И на мен ми хареса ....  Shocked  Shocked  Shocked

# 67
значи правиш секс вчера, днес и утре може и още един ден за разкош  ........................
много ми хареса това,  Grinning

Ами исках да кажа, че вчера се предполага, че е деня преди О, но ме мързеше да обяснявам надълго, за това реших, че така е по-лесно пък ще се  разбере какво съм имала предвид  Blush Crazy

# 68
megani  
Стимулация се назначава, ако имате направени:
- спермограма /в клиника по стерилитет/
- изследване за проходимост на тръбите /ЦС или Хирдотубация/
Задължително трябва да те следят на УЗ + хормонални изследвания , при нужда - подпомагане на О./
Ако не сте уточнили всичко това - не трябва да се съгласяваш

Да, с Клостилбегит / това е един от вариантите Simple Smile/

След като вече имаме дете по нормален начин без каквато и да е намеса необходимо ли е спермограма и преглед на тръбите?Питам защото ни казаха че ние нямаме нужда от допълнителни изследвания освен че ме гледат всеки път на УЗ

# 69
Здравейте момичета:) има нещо което ме тревожи и моля ви дайте мнение... трябваше да ми доиде лелката на 05.09. но до днес я няма..от вчера имам едно съвсем леко кафеникаво зацапване,за целиа ден е може би на големина колкото две стотинки. Днес званях на лекарката,но не работи..незнам какво да си мисля,дали има бременност и дали понеделник вече няма да е късно.

# 70
devi
Домашен тест за бременност направи ли>?

# 71
правих на 4 ден от закъснението и беше отрицателен

# 72
Направи пак, ако имаш съмнение за бременност, доста често срещам истории на мами, които теста им засича след 10 ден закъснение.Най добре шурчек  Thinking

# 73
така и ще направя, утре ще си взема от аптеката,поне да съм наясно... Благодаря

# 74
така и ще направя, утре ще си взема от аптеката,поне да съм наясно... Благодаря

стискам палци, да е желания резултат. пиши утре какво става   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт