Съвет! Бременна ли съм или не?

• 51 330
  • 403
  •   1
Отговори
# 75
така и ще направя, утре ще си взема от аптеката,поне да съм наясно... Благодаря

стискам палци, да е желания резултат. пиши утре какво става   bouquet

Peace

# 76
Здравейте момичета...днес правих тест ,, престо,, резултата е отрицателен:( сега остава да доиде лелката и да се захващаме отново на работа:)).. замислям се обаче с това голямо закъснение дали нямя някакъв друг проблем,след като няма бременност.

# 77
  • София
devi
Може О. да е била много, много късна, но може и МЦ да е ановулаторен и тогава не  се знае кога ще ти дойде М.
Друга вероятност е -  задържан фоликул или киста - добре е да те види лекар на УЗ
Дано да няма нищо притеснително.
Ще чакаме за новини  Simple Smile

# 78

Ами исках да кажа, че вчера се предполага, че е деня преди О, но ме мързеше да обяснявам надълго, за това реших, че така е по-лесно пък ще се  разбере какво съм имала предвид  Blush Crazy
[/quote]
хм... и все пак всичко е много относително, понеже ние си "играхме" 3 дни преди О-то и после 1 седмица така се случи, че нямаше как и ето го резултата е налице... та да се похваля и аз, че чакаме бебо - ж.и з. Simple Smile))) Успех на всички!!!

# 79
та да се похваля и аз, че чакаме бебо - ж.и з. Simple Smile)))

Честито! Желая ти прекрасна бременност и едно здраво бебе накрая!   bouquet

# 80
  • София
 avaline 
Честито и от мен!  bouquet
Лека и спокойна бременност

забелязах аз, че има нещо магическо в това секс - вчера, днес и утре  Simple Smile
/не съм се смяла така приятно, от сърце от дълго време, за което   bouquet/

трябва да се измисли и израз, ако днес е последния възможен ден  за зачеване Hug

# 81
Чудесна новина, честито! Лека и спокойна бременност!   bouquet

# 82
Благодаря на всички Simple Smile) Да ви се връща Simple Smile

# 83
ВЪОБЩЕ НЕ БЕШЕ ПМС!!!! ВЪОБЩЕ АМА ВЪОБЩЕ - 2 ТЕСТА и ДВАТА СА ПОЛОЖИТЕЛНИ, А ЧЕРТИЧКИТЕ ЯРКИ .... НЕОПИСУЕМО!!!!!!!!!!

# 84

Ами исках да кажа, че вчера се предполага, че е деня преди О, но ме мързеше да обяснявам надълго, за това реших, че така е по-лесно пък ще се  разбере какво съм имала предвид  Blush Crazy
хм... и все пак всичко е много относително, понеже ние си "играхме" 3 дни преди О-то и после 1 седмица така се случи, че нямаше как и ето го резултата е налице... та да се похваля и аз, че чакаме бебо - ж.и з. Simple Smile))) Успех на всички!!!
[/quote]

Честитооо!! Това е най-голямата радост на света!! Лека бременност!

# 85
Здравейте.от както ми свърши цикъла този месец с гаджето ми правим опити за бебе.Правим го всеки ден.Трябва да ми дойде към 10-13 октомври.Проблема ми е ,че след като ми свърши цикъла след 2-3 дни почнаха да ме болят яйчниците. Sad Ту единия - ту другия. И така всеки ден.Почна да ме боли кръста.След това тази болка се качи в гърба и сега ме боли  непрекъснато . Овулацията ми трябваше да е м-у 26 и 27 ,но нямаше нищо. Когато съм в овулация винаги ме боли , а сега нямаше нищо.На какво се дължи това според вас? възможно ли е да съм бременна?

# 86
Възможно е, но не е много вероятно. Болките може да се дължат на настинка например.

# 87
I az chakam vashiq syvet. Cikylyt mi doide s 4 dni po-rano ot ochakvanoto i prodylji 1-2 dni slabo kyrvene. Sled kato mi svyrshi sled nqkolko dni prokyrvih 2-3 kap4ici s kafenikyv cvqt. Rabotim za bebe ot okolo 2 meseca. Pravih dnes test za bremennost , koito se okaza otricatelen. Mnogo se obyrkah ve4e s tozi cikyl , vinagi e bil  kato po 4asovnik na 28 dni s prodyljitelnost 4-5 dni, a sega....Imam si i simptomi za bremennost viene na svqt, gadene, podut korem, synlivost...ta dali e vyzmojno testa da ne e ot4el pravilno, daite mnenie.

# 88
Най-горе в дясно на екрана има бутон за смяна на клавиатурата.

# 89
  • Бургас
Момичета, помагайте.
Последният ми цикъл беше на 23.09. Случката се случи на 6-ти и 7-ми октомври, по календар подходящи дни за зачеване. Не сме го планирали, не работим за бебе, но дойде отвътре. По календар трябва да ми дойде на 20ти 21-ви октомври (Цикълът ми е около 26-27 дни) . от миналата седмица почна едно зацапване в продължение на около седмица - леко розово, светло кафяво. По принцип , кого почне да ми цапа така, знам, че ще ми дойде. Днес е 21-ви - зацапване нямам от 2 дни, нямам и признаци да ми идва. Рано ли е да правя тест? И има ли възможност да съм заченала. От това, което изчетох, разбрах, че импалатационното кървене е кратко. И възможно ли е да продължава 5-7 дни? Всеки ден ставам с нова идея в главата си и с различно мнение. 

Общи условия

Активация на акаунт