Съвет! Бременна ли съм или не?

• 51 308
  • 403
  •   1
Отговори
# 330
  • В градината...
А по каква причина не правиш тест  Thinking

# 331
Здравейте, искам да попитам и аз нещо. Цикъла трябваше да ми дойде на 04/09/2013, но все още го няма. По принцип моя цикъл е нередовен но чак с толкова дни не. Тоест закъснява ми с 5-6 дни ни не и повече. До преди няколко дни имах запек, боля ме главата и кръста за два дни и имах температура 2 дни 37 и също гаден вкус в устата.. Не си спомням кога точно правихме секс, не се пазим. Ще може ли някой да изкаже мнение по моя въпрос дали на някой му се е случвало. Благодаря!

Да, случвало ми се е за гадния вкус в устата, но си направи тест! Ние няма как да знаем. newsm78 Thinking  Може да си бременна, а може и да не си?  Laughing

# 332
  • В градината...
Да, на една циганка дето детето можело да предсказва времето - може да вали, може и да не вали   Naughty

# 333
Да, на една циганка дето детето можело да предсказва времето - може да вали, може и да не вали   Naughty

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Някои хора не могат да направят елеметрарното -  да си отговорят сами на въпросите, а искат от нас „ непознати“ да им отговорим...не съм врачка че да знам. Доста време е минало и ако няма бременност е хубаво да посети лекар, може да има проблем например! Whistling

# 334
Благодаря бяхте много мили, просто исках да попитам дали и някой му се е случвало. Не си правя тест защото миналата година имах извън маточна и много тежко я преживях. Можеше просто да напишете дали сте имали такива симптоми преди да разберете дали сте бременни или не, а не да пишете обидни коментари!

# 335
Благодаря бяхте много мили, просто исках да попитам дали и някой му се е случвало. Не си правя тест защото миналата година имах извън маточна и много тежко я преживях. Можеше просто да напишете дали сте имали такива симптоми преди да разберете дали сте бременни или не, а не да пишете обидни коментари!

Писах ти че ми се е случвал гадния вкус в устата! Но тест си направи, независимо от резултата! Peace Не съм писала обидни коментари, а самата истина...не мога да кажа дали си бременна или не! Киселини съм имала и преди бременност и без бременност пак, не са ориентир! Успех!  bouquet

# 336
Здравейте! Искам и аз да споделя с вас, защото вече ще психясам! Цикълът ми е МНОГО редовен, точно на 28 дни. С мъжа ми правим опити за бебе от май месец, до сега все неуспешни Sad, този месец трябваше да ми дойде на 14.09......4 дневно закъснение, което за мен не е нормално, и 2 отрицателни теста, освен болки в гърдите, нямам никакви други симптоми на ПМС, незнам какво се случва. Възможно ли е тестовете да не отчитат правилно? Това чакане ще ме побъркаааааа Sad Sad Sad Страшно много искам да видя двете чертички Sad

# 337
Винаги има възможност да не отчитат правилно, но като цяло при повечето момичета когато почнат опити за бебе и цикалът им се побърква малко или много

и пак да напомня, че си има закована тема по въпроса

от къде тази стара тема я намерихте Simple Smile
в раздела искам бебе си има тема за тая работа, която си е закована в началото на раздела
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734543.msg25963757#msg25963757

# 338
Здравейте! Искам и аз да споделя с вас, защото вече ще психясам! Цикълът ми е МНОГО редовен, точно на 28 дни. С мъжа ми правим опити за бебе от май месец, до сега все неуспешни Sad, този месец трябваше да ми дойде на 14.09......4 дневно закъснение, което за мен не е нормално, и 2 отрицателни теста, освен болки в гърдите, нямам никакви други симптоми на ПМС, незнам какво се случва. Възможно ли е тестовете да не отчитат правилно? Това чакане ще ме побъркаааааа Sad Sad Sad Страшно много искам да видя двете чертички Sad

Ако имаш възможност си направи кръвен тест, той е по-достоверен. Желая ти успех!

# 339
Ех момичета, днес ми дойде, но няма да се отчайвам.....само не мога да си обесня защо след като се започнат опити за бебе, цикъла става нередовен...

# 340
  • София
Ех момичета, днес ми дойде, но няма да се отчайвам.....само не мога да си обесня защо след като се започнат опити за бебе, цикъла става нередовен...
Прекалено много мислене "ще стане-няма да стане" води до стрес и оттам идват аномалиите с цикъла  Peace

# 341
Направих една бърза справка

Бременна ли съм?

# 342
Здравеите!
Искам да попитам възможно ли е, 4,5 дни след предполагаемото зачеване да имам симптоми на бременност. Без да имам закъснение,икак мога да разбера какво става?

# 343
  • София
Здравеите!
Искам да попитам възможно ли е, 4,5 дни след предполагаемото зачеване да имам симптоми на бременност. Без да имам закъснение,икак мога да разбера какво става?
Аз имах твърде болезнени гърди десетина дни преди датата на М, но за мен това беше необичайно. По-скоро е изключение, отколкото правило, затова е добре да не се вглеждаш в "симптоми", за да не си ги внушаваш. Имай търпение още десетина дни и ще разбереш  Hug

# 344
4 дена след О няма как да имаш симптоми. Дефакто в този момент няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт