Съвет! Бременна ли съм или не?

• 51 306
  • 403
  •   1
Отговори
# 345
zdraveite i ot men momicheta iskam da spodela ias sas vas poslednata mi M beshe na 26 avgust ot edna sedmica imam zamaivane vseki den vse edno nesam spala mnogo chasove a obiknoveno sania mi e 9 ili 10 chasa i ot dva dena imam bolki nisko dolo kato preriazvane i po 4esto vav diasno gardite ne me boliat a po princip predi da mi doide M me boliat 2 sedmici po rano dali e vazmojno da sam bremena zashtoto ot 8 godini go chakame Praynig i taino se nadiavam tozi pat da ima EFP

# 346
  • София
zdraveite i ot men momicheta iskam da spodela ias sas vas poslednata mi M beshe na 26 avgust ot edna sedmica imam zamaivane vseki den vse edno nesam spala mnogo chasove a obiknoveno sania mi e 9 ili 10 chasa i ot dva dena imam bolki nisko dolo kato preriazvane i po 4esto vav diasno gardite ne me boliat a po princip predi da mi doide M me boliat 2 sedmici po rano dali e vazmojno da sam bremena zashtoto ot 8 godini go chakame Praynig i taino se nadiavam tozi pat da ima EFP
Дано да е станало, но симптомите не са еднакви при всички. Ако направиш тест, би трябвало да отчете вече.

# 347
Какво стана? Направи ли си тест?

# 348
Здравейте  Simple Smile Реших да споделя своя проблем с вас,за да чуя вашите мнения.Закъснява ми с 13 дни,със съпруга ми не се пазехме преди 15 дни и преди 13 дни.направих си два теста единия преди седмица,а другия вчера и двата бяха отрицателни.От две години и половина,от както родих детето си,цикъла ми е много редовен,макс ден-два закъснение.От няколко дни ми се гади,имам болки все едно всеки момент ще ми дойде,но отминават и цикъл няма,гърдите са ми подути.Според вас възможна ли е бременност,възможно ли е тестовете да са сгрешили?

# 349
Възможно е. Мнаго неща са възможни. Пъпвата ти работа да е - кръвен тест за бпеменност в раборатория и сред това и на гинеколог да провепи нещата.

# 350
След такова закъснения ,се съмнявам тестът да не е показал вярно,за мен не си бременна. Wink

# 351
  • В градината...
В инвитро клиниката след трансфера, акушерката, която ми даваше указания какво да правя изрично ми каза - в никакъв случай не си прави пиклив тест,  а чакай да дойде денят за кръвен. Също наблегна - има хора, в чиято урина пикливият тест не засича ЧХГ-то. Тя била такъв случай - родила е 2 деца и никога не е виждала положителен тест.

# 352
  • София !
Здравейте  Simple Smile Реших да споделя своя проблем с вас,за да чуя вашите мнения.Закъснява ми с 13 дни,със съпруга ми не се пазехме преди 15 дни и преди 13 дни.направих си два теста единия преди седмица,а другия вчера и двата бяха отрицателни.От две години и половина,от както родих детето си,цикъла ми е много редовен,макс ден-два закъснение.От няколко дни ми се гади,имам болки все едно всеки момент ще ми дойде,но отминават и цикъл няма,гърдите са ми подути.Според вас възможна ли е бременност,възможно ли е тестовете да са сгрешили?

След такова закъснение и 2 отрицателни теста - според мен , не си бременна , но както се казва всичко е възможно .
Пусни си един кръвен !!

# 353
Трябваше да отчете теста, не вярвам да има жени, на които не отчита. Да не говорим, че май не си правила рисков секс около овулацията, така че тичай при доктор да се види причината. Успех

# 354
Здравейте бъдещи и настоящи мами! Току що се регистрирах във форума и съм нетърпелива да ви споделя моя проблем, надявам се на мнения и съвети, не на компетентни изказвания, знам, че при всеки нещата протичат по различен начин... Моят проблем е следният: два месеца подред цикъла ми закъснява през декември се появи на 6ти вместо на 3ти, а през януари на 12ти вместо на 6ти. През тези две закъснения съм правила общо 3 теста и всичките бяха твърдо отрицателни (без бледа втора черта или нещо подобно). За рисков секс не смятам, че може да става дума, въпреки, че използваме само метода на отдръпване преди еякулация. От гледна точка на възможни симптоми, които мога да отбележа е някаква странна болка ниско долу главно при сутрешно уриниране. С мъжа ми не плануваме бебе точно в момента и се надявам бременност да няма. Моля за някакви мнения по въпроса  Cry В четвъртък съм на гинеколог, но това ме плаши още повече, нужни са ми мнения преди да отида

# 355
Нали имаш менструация? Щом я има - бременност няма. Отделно и тестовете го показват. Няма място за притеснение.

# 356
здравейте момичета интересуваме ако можете да ми помогнете с малко информация дали има вероятност да съм бременна. и така дойде ми 31 и ми спря на 2 от раз вие ми се свят става ми лошо като запаля цигара и все ми се лежи ако сега направя тест дали ще отчете положителен

# 357
  • София !
здравейте момичета интересуваме ако можете да ми помогнете с малко информация дали има вероятност да съм бременна. и така дойде ми 31 и ми спря на 2 от раз вие ми се свят става ми лошо като запаля цигара и все ми се лежи ако сега направя тест дали ще отчете положителен

Направи , нищо не губиш !! В краен случай , пусни кръвен . Успех - дано резултата е такъв какъвто искаш !!

# 358
мерси   bouquet

# 359

Направи , нищо не губиш !! В краен случай , пусни кръвен . Успех - дано резултата е такъв какъвто искаш !!

Е за какво да прави тест? Ако правилно съм разбрала мензиса и е свършил на 2-ри февруари, кога по точно да забременее?Миналия месец??? ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт