Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 64 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Емма, идваш с добри новини и много готин аватар! Би ли споделила как е качеството?

# 241
Изтеглих ги и ги пуснах да видя кое-как и One Day е с доста прилично качество, да не кажа много добро. Виж  The Help.....си е чист ужас. Наистина на места нищо се не види.....но ако е някой който не може да чака-мисля че ще успее да си начеше крастата  Mr. Green

# 242
Гледах Меланхолия. Ако може да се пошегувам, все едно присъствах на някакво хипи LSD парти. Триер е засегнал една от любимите ми сюжетни линии - празненствата и тяхната притискаща тържественост. Харесва ми, че има две обособени части, но някак спойката им се губеше. Първата, посветена на героинята на Кирстен и именно тази с партито, има някои силни моменти, жалко за Шарлот Рамплинг, защото имаше твърде кратко присъствие. Кийфър Съдърланд както винаги за мен е незабележителен. Втората част, ако поосвободя малко фантазията си, отново разгръща любима тема - двойствеността на две жени и превъплъщението им една в друга. Тук вече героинята на Кирстен проявява открито слабостите, които потискаше в първата част, докато бавно се превръща в един по-отделен образ, озадачаващ. Приличаше ми дори на пророк, такива функции приемаше, затова и сестра й (Гейнсбург) се отдръпваше от предупрежденията и наблюденията й. Както при Антихрист визуално хипнотизиращо начало макар и не толкова въздействащо. Голата сцена обаче беше на друго ниво! Не искам да определям "за" какво е този филм, най-често коментарите насочват към депресията на двете героини - видно е. А аз все така се чудя дали харесвам филмите му или не. Защото в момент, в който Кирстен казва по повод любимото си ястие "има вкус на прах" съм готова да се удивя, но после пак седя и мисля защо всичко е толкова...смътно.

# 243
  • In The Middle Of Nowhere
Knockin' on Heaven's Door (1997), макар тематиката да не ми е много по вкуса, филмът ми беше много свеж.
Хареса ми и то много, препоръчвам на негледалите  Peace

# 244
  • Belgium
Емма, откъде ги изтегли?  Laughing

Аз ще препоръчам да прочетете книгите, по които са правени. Почти сигурна съм, че са по-добри от екранизциите  Laughing

# 245
The Help.....си е чист ужас. Наистина на места нищо се не види.....но ако е някой който не може да чака-мисля че ще успее да си начеше крастата  Mr. Green
Ако има шанс филмът The Help да се хареса на някого, с това лошо качество шансът силно намалява... Аз бях от нетърпеливите и все едно нищо не съм гледала, тотално разочарована от филма, сигурно и заради качеството (книгата ми хареса малко повече).

# 246
Значи още един негативен глас за The Help-филмът, така ли? Аз докато четях книгата (преди доста време) си мислех как бих искала да направят филм по нея, и не щеш ли-след няколко дни разбрах, че даже и са го заснели вече (ама аз нали все назад вървя след информационния поток). Но скоро пак попаднах на негативни мнения за филма....язък.
 Днес се опитах да гледам The Last Day/Le dernier jour, ама нещо....не ми се получиха нещата.

# 247
От мен
http://www.imdb.com/title/tt0416212/
филма си е тежичък , и ми остави едно такова горчиво чувство ,но след  бозите с които се залъгвах последно време ми дойде супер! Препоръчвам!

# 248

За днес съм си приготвила "Temple Grandin"

Не бях очарована...нещо ми се губеше...за днес си търся нещо,нещо,но какво ?! Simple Smile

# 249
Още един глас за Flypaper . Отне ми малко време докато разбера препратката с Десет Малки негърчета, ама схванах де  Mr. Green. Патрик Демпси ми беше малко странен без бялата престилка.

# 250
# 251
  • София
Аз имах голямо желание да гледам http://www.imdb.com/title/tt1321860/ ,днес се опитах,но не ми се получи.Не знам защо,харесвам и Мел Гибсън и Джоди Фостър,но..........

# 252
  • Belgium
Елказаелка, точно за утре съм си приготвила този филм.

Кажи какво те разочарова? Догледа ли го до край?

# 253
  • София
Не,гледах първите 30 минути,не знам дали съм разочарована,ще му дам още един шанс със сигурност.Убедена съм,че си струва,заради Мел Wink

# 254
Днес гледах Stay. Голям почитател съм на психо-трилърите, ама този нещо не го разбрах. През цялото време гледах с интерес и чаках развръзката. И накрая останах разочарована...
Но пък Just go with it определено ме разсмя, и то от сърце. Много разтоварващ филм; смях се сама  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт