Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 918
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз ще го гледам, ама само заради Силиън Crazy Crazy Crazy

# 391
Препоръчаха ми този http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=269135&hit=1 , свалила съм го, утре ще го гледам  Wink Не е нов, тъй че сигурно повечето сте го гледали.

Вчера пък гледах "Звяр", по мое мнение доста плосък, предвидим, едва го догледах  Crazy

# 392
  • София
Моля пишете заглавията на филмите, не всички отваряме замунда и подобни!

kiora, това което пишеш е доста тъжно... с такова нетърпение го чаках и при първа ваъможност ще го изгледам, но май добър отзив за сега не съм чела.

# 393
Ване, благодаря, направо ми изтръпват пръстите да го пиша отново и отново Laughing

# 394
Моля пишете заглавията на филмите, не всички отваряме замунда и подобни!

Може ли това да се запише на първа страница, ако някой го прочете изобщо  Confused
През 10-15 поста и хоп- линк към Замунда, не знам колко пъти вече се отправи молба да се пише и заглавието на филма...

Гледах снощи Прошката на Амишите(Amish Grace) http://www.imdb.com/title/tt1559025/

Препоръчвам, много ме разчувства  Peace

# 395
  • На земята
Да се включа и аз. Снощи гледах една пълна боза и ако харесвате филми с коли, просто пропуснете. Това е "200 мили в час". Ужасна актьорска игра, некадърно заснет и накрая смях - компютърна графика, съшита с бели конци, все едно видео игра.
 И препоръчвам за забавление Crazy Stupid Love, дори само заради Райън Гослинг. Свежо филмче.
На мен ми се гледа нещо вълнуващо като история - заплетен сюжет, нещо като Адвоката с Линкълна. Препоръчайте нещо.

# 396
  • Пловдив
Не знам защо не ти дава да се регистрираш.
Аз имам регистрация отдавна там, смея да твърдя, че в този сайт има анимации, които другаде не могат да се намерят  Grinning

И аз затова се опитвам,но... Thinkingдава ми регистрация,а после не мога да се логна Rolling EyesПробвах няколко десетки пъти и не! Tired

Благодаря ти все пак! Peace

# 397
Извинявам се, нямаш представа че някой не може да отвори замундата  Embarassed Ставаше дума за "Tres metros sobre el cielo / Three meters above the sky" , пак се извинявам, може би е по добре само да си чета като съм такъв индианец  Grinning

# 398
Неее, не се отказвай, пиши Hug. Само слагай имената на филмите Wink.

# 399
Не знам защо не ти дава да се регистрираш.
Аз имам регистрация отдавна там, смея да твърдя, че в този сайт има анимации, които другаде не могат да се намерят  Grinning

И аз затова се опитвам,но... Thinkingдава ми регистрация,а после не мога да се логна Rolling EyesПробвах няколко десетки пъти и не! Tired

Благодаря ти все пак! Peace
Hug Няма за какво, може би някой друг може да сподели опит, много интересно защо става така...а на този тракер вече са качени Puss in boots (с англ. аудио) и 'Смърфовете' с бг аудио... т.е. струва си регистрацията за родители.

...На мен ми се гледа нещо вълнуващо като история - заплетен сюжет, нещо като Адвоката с Линкълна. Препоръчайте нещо.
Да препоръчам нещо старо, но с много неочакван край (сигурно си го гледала, ама...) The game
И друго с неочакван край (но леко страшничко), пак старо, The Skeleton Key

# 400
  • Belgium
Puss in Boots без български субтитри го имаше и в Замунда.

# 401

Гледах снощи Прошката на Амишите(Amish Grace) http://www.imdb.com/title/tt1559025/

Препоръчвам, много ме разчувства  Peace

Като каза "амиши" Simple Smile се сетих за един много приятен филм с Харисън Форд, който гледах по телевизията и от който научих въобще за съществуването на тази общност. Препоръчвам:

"Свидетелят" / Witness 1985 / http://www.imdb.com/title/tt0090329/

# 402
  • София
И аз да се включа с мнение за "In Time" - филма ми хареса. Интересен замисъл и както беше написала kiora засяга много житеийски въпроси. Доволна съм от това, което гледах само да не беше Джъстин в главната роля. Не го харесвам като актьор и това си е...оставя ми лошо усещане след всеки филм с него  Thinking

# 403
Моля ви за помощ  Praynig Вече от няколко дни се мъча ли мъча да си вляза в акаунта си в замунда и не става... Изписва ми: "Грешка. Вашият акаунт е паркиран"
Извинявам се предварително, ако сте го обсъждали... Търсих в темите и в Гуугъл, но не намерих нищо... Ще продължавам да търся, но ще съм много благодарна, ако може някой да ми помогне   bouquet

# 404
  • SA
Мисля, че това се получава, когато акаунтът не е използван по-дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт