Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 63 016
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
Супер!Ще го гледам.

# 467
Гледахме http://www.youtube.com/watch?v=XVPJAMm4LOo
Много странен, забавен и силен!

# 468
И така от Киномания-та:
"Опасен метод", Кроненбърг - себе си определям като фен на този режисьор и то заради темите, които го занимават. Рекох си Фройд, Юнг, Соня, опасност...ще бъде интересно.....уви. Незнам дали препоръчам, май по-скоро ще споделя. Филмът проследява един конфликт дал на света основни постулати в психоанализата и разделил два от велики умове в психологията. Така, ама режисьорът се е опитал в по-малко от два часа да напъха факти и информация за много години човешки живот и от там произтича проблема на филма - малко време/много факти/ прескачане от година в година като междувременно са се случили събития, за които зрителя сам трябва да се сеща.  Кроненбърг определено е "поизтъркал зъбите си" и филмът е преведен на ниво среден американски зрител. Кийра Найтли преиграваща във всеки един кадър и съвсем не на нивото на мъжкия каст /там съм без забележки/. Препоръчвам за хора с интереси в психоанализата, но на тях филмът няма да оим каже нищо ново, опасявам се, че за другите ще е безинтересен.
lulumba, не съм чела книгата и казваш има шанс да се хареса на един тежък Алмодовар-фен?

Нямам възможност да го гледам на Киномания-та, но ще чакам да излезе с добро качество из торентите, заинтригува ме.

# 469
  • В светлината на слънцето
lulumba, не съм чела книгата и казваш има шанс да се хареса на един тежък Алмодовар-фен?

Ако харесваш Алмодовар, няма начин да не ти хареса.  Peace Аз лично съм раздвоена, точно защото преди това четох книгата. Книгата на Жонке има една особена студена магия. Много прилича като общо внушение, сила на думите и въздействие на Патрик Зюскинд и Тим Рот. Тоест лъха много хлад и има стерилност и обраност в реакциите и взаимоотношенията. Което определено се бие с горещото кино, което по принцип прави Алмодовар. Просто този текст е за друг режисьор. Поне аз така го виждам. Thinking

# 470

... Много прилича като общо внушение, сила на думите и въздействие на Патрик Зюскинд и Тим Рот. ...

lulumba  Grinning , много сладко си объркала Филип Рот с актьора Тим Рот  Wink Както и да е, мен пък описанието ти ме притегли повече към книгата, отколкото към филма

# 471
  • София
Гледах Love.net,хареса ми.

# 472
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз нищо ново не съм гледала, наминавам само да кажа, че очаквам с трепет Shame

# 473
# 474
Субтитри Whistling Wink?

# 475
# 476
Страшно много ти благодаря, откога ги чакам тези субтитри, бях се отчаяла вече Hug Hug Hug. Ще гледам и ще споделя впечатления веднага Simple Smile.

# 477
Супер, по-късно и аз може да го загледам, чакам коментар Simple Smile Ама те субтитрите ги има от поне 3 дни Simple Smile

# 478
Аз го гледах без субтитри преди месец някъде, но и със субтитри да го бях гледала, все тая  Laughing Термините нищо не ми говорят. Беше интересен филмът, но накрая ми се стори, че претупаха нещата и набързо свърши. Препоръчвам го, струва си. Не бих пропуснала филм на Кевин Спейси  Peace

# 479
  • ВАРНА
Гледахме http://www.youtube.com/watch?v=XVPJAMm4LOo
Много странен, забавен и силен!

Подкрепям с две ръце.Много забавен и едновременно истински

Общи условия

Активация на акаунт