Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 948
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • В светлината на слънцето
Може ли да ми препоръчате хубав коледен филм... но да няма трагични моменти. Търся, но все не откривам - или се появява "Сам Вкъщи", който толкова ми е писнал или все някакви такива пускани по 100 пъти по телевизора.  Wink

Виж този.
http://www.imdb.com/title/tt0388419/
Българското му заглавие е "Да пропуснеш Коледа". Аз лично имам някои забележки към него, пак по причина, че преди това прочетох книгата на Гришам. А тя е невероятна сатира към вечната суетня около Коледа. Филмът минава малко повърхностно по нещата, но пак става и поне не е изтъркан до безкрай. Grinning

# 496
И така след снощното пиратстване и аз изгледах TILT и го препоръчвам, с половин уста. Като оставим голямата скука или вечната тема за Прехода, филмът ми допадна. Добра операторска работа,както и режисьорска /нямаше напъни за голямото кино, въдржащи се в 5мин гледане в една точка/, хареса ми ритъма и цялата енергия и атмосфера. Актьорската група имаше прекрасна спойка и синхрон, макар че аз като страстен почитател на Ованес Торосян няма как да пропусна безкрайния му талант. Аз лично се впечатлих и от химията м/у Сташ и Беки и поздрави за което. Препоръчвам, наистина с половин уста, и то само заради темата - лееко ми е омръзнала.

Успешна киноседмица  bouquet

# 497
Гледах One Day.....офффффф, само това мога да кажа. Ако изгледате първите 5 и последните 20 мин - друго не ви трябва. Не знам аз ли полудявам или просто от толкова много изгледани филми, вече много рядко може нещо да ми хареса, да ме изненада....както и да е.
 Гледах и The Help, е доста повече ми хареса. Не като книгата, но все пак.....Само Мини Джаксън не ми пасна с актрисата, която бяха избрали за нея.

# 498
Да препоръчам пък аз One day http://www.imdb.com/title/tt1563738/ Определено ми хареса.

# 499
  • In The Middle Of Nowhere
Гледах:
Меланхолия – много префърцунен филм. Обещава много, а нищо не показва. Имам чувството, че е много насилен и измислен да мине за шедьовър, но без да е съдържателен. И най-вече много скучен и малоумен. Поне за мен такова усещане остави Thinking.
Принципно могат да се открият някои достойнства на филма, но не си заслужава заради тях да го препоръчам на някой.

Cowboys and Аliens – според мен е приятен и чудесен за убиване на време. А щом е и с Даниел Крейг удоволствието за мен беше двойно:)

За тази вечер съм си приготвила два български филма ТИЛТ и HDSP, надявам се поне единия да ми хареса... "Помощницата" и него ще го търся.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 23:40 от angeles

# 500
Имам нужда от помощ  Embarassed
Опитвам се да се сетя за имента на два филма,препоръчани и обсъждани преди време в тази тема,но уви не успях  Embarassed
Единия е френски,за компания,бохеми,в начолото на филма,единия от компанията катастрофира неприятно и съдбите на приятелите,повлияни и от това събитие.Края на филма,беше неговото погребение.
А другия-италиански,лщбовна история между младо момиче,палко преди да завтрши и мъж на средна възраст,обвързан в дъгогодишна връзка.Той се занимаваше с реклама,а тя стана негова муза.Филма беше с мног красив край.
Трябва да си записвам,защото много забравям  ooooh!
Дано по обърканите ми обяснения да сте се сетили за филмите.
Благодаря предварително  Hug

# 501
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Френският филм е този http://www.imdb.com/title/tt1440232/ Hug

# 502
  • в сърцето на един мъж...
Италианския е този Scusa ma ti chiamo amore и има и втора част Scusa ma ti voglio sposare

# 503
  • Belgium

За тази вечер съм си приготвила два български филма ТИЛТ и HDSP, надявам се поне единия да ми хареса... "Помощницата" и него ще го търся.

Има я в Замунда със субтитри  Peace

На български са я превели Южнячки.

# 504
  • In The Middle Of Nowhere
Да, помня, че го имаше, но май днес са го махнали  Thinking Трябваше да го бях изтеглила навреме..

# 505
И в Арена го има Peace.

# 506

За тази вечер съм си приготвила два български филма ТИЛT

Току що го преслушах - НЕ препоръчвам.Нищо запомнящо,никакво напрежение,тръпка....нищо,нищо.

# 507
Я стига съм била честна и почтена, тръгвам на агитационна обиколка- киноманиачки мили, дайте глас, не може всяка година бандата да е от красавиците http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624833.0  Laughing.

Разчитам на вашата подкрепа, иначе ще се наложи да се пусна и при теленовелите Blush.

# 508
 Joy Joy Ти сериозно ли??!! Хахаха... лак за нокти... ама че група и да ви бие, не им се давайте...  Joy Joy

# 509
  • София

Разчитам на вашата подкрепа, иначе ще се наложи да се пусна и при теленовелите Blush.

Ъгаси заплахата  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт