Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 64 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гледах снощи Real Steel/Жива стомана (2011)  . Искам да имам робот и аз. Хю Джакмън е страхотен, хлапето също игра чудесно, изобщо нахилена излезнах от салона. Препоръчвам!

# 226
Гледах "Меланхолия" на Ларс фон Триер.
Няма да го коментирам, понеже би било подсказка, а филмът си струва.
Ще кажа само, че бих дала на Кирстен Дънст Оскар за ролята й. А не я понасям принципно.
Къде го гледа  ?  И аз бих искала да го гледам  Flutter

# 227
# 228
  • Belgium
Бързам да споделя, че в Замунда излезе Midnight in Paris на Уди Алън с добро качество  Laughing

Отдавна го чакам  Heart Eyes

Без субтитри е  Peace

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=282279&hit=1

И да дам мнението си за филма - много ми хареса, гледаше ми се точно нещо с подобна тематика. Атмосферата на Париж през различните епохи е вълшебна и то събрана в един филм. Наскоро прочетох книгата "Парижката съпруга", която е написана от името на първата жена на Хемингуей и Париж от 20-те години ми беше много интересен. Лек минус е прекаляването със срещите с много и различни гении (поети, писатели, скулптори, художници), но това е една от отличителните черти на филма. Саундтракът също е разкошен. Препоръчвам! Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=zs_DD_7C8_A&list=PLD128C27521 … 1F327&index=2
http://www.youtube.com/watch?v=4Diu2N8TGKA&list=PLD128C27521 … 1F327&index=7
http://www.youtube.com/watch?v=F3IPazVoaks&list=PLD128C27521 … 1F327&index=9

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 13:54 от Лу

# 229
И аз тъкмо щях да напомня, че са качили Меланхолия в Замунда. Много ми харесва постерът и ми напомня на картината Офелия

# 230
Точно.
Изтеглих го и аз този филм, но ще изчакам някой по-подходящ момент да го гледам.
Сега ми се гледа нещо по-весело.

# 231
Цитат
нищо ново не показаха като режисура или операторство.

Не е нужно всеки филм да показва нещо ново като режисура, операторство или пък сюжет. Това, че в един филм няма откритие за киното не прави филма лош.

Аз продължавам да препоръчвам "Drive" и като чета май ще има и награден фонд за него.
Peace И аз препоръчвам "Drive".

# 232
Гледах Crazy, Stupid, Love.......направо не знам какво да ви кажа. Твърде скучен ми беше. Към края на филма имаше един период от....10тина миути, когато може да се каже, че ми беше интересно и това е.
 Ама Раян Гослинг........ Rolling Eyes

# 233

Ама Раян Гослинг........ Rolling Eyes
На мен доста лигав ми се стори от трейлара .Как беше иначе?

# 234
  • в сърцето на един мъж...
Да взема и аз да добавя моите два цента кино, че не съм писала отдавна Mr. Green

Iron Man 2 - хареса ми повече от първата, а и Робърт Дауни си е Робърт Дауни, умее да прави филми, хареса ми като железен човек Grinning За почитателите на комикси, много хубаво филмче, ако сте го пропуснали, препоръчвам.

Thor - интересна трактовка на скандинавската митология, освен със страхотната визия на Тор, мисля, че не блести с някакви особени кинематографични постижения, освен за оплакване на очите с хубави мъже Mr. Green

Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon - очаквах детска поредица, затова и доста време я отлагах. Но бях изненадана приятно. Имаше си фабула, подредена системно в трите серии, имаше си екшън, има интересни моменти, хубава музика и всичко е изпипано доста добре. Хареса ми много и с удоволствие си направих филмов маратон - третата серия беше кулминацията и като че ли най-добре направена от трите. Препоръчвам за любителите на добрия екшън.

Priest - като че ли очаквах повече от филма, оказа се поредната вампирска история, доста дарк, пълна с пукотевица Laughing Въпреки това е доста нестандартен поглед, от информационна гледна точка е добре да се види. А и къде другаде ще видим прекрасния Пол Бетани да се развява като батман Mr. Green и да убива лошите.

Red Riding Hood - странна интерпретация на известната ни приказка, в стил дарк с привкуси на Здрач. Може би режисьорката е повлияна от опита си с него, това се е отразило на визията на този филм. Като цяло не лош, можеше и по-добре обаче Wink

Rise of the Planet of the Apes - имах късмет да го гледам на кино и от това само спечели. Разясниха ми се останалите Планети, тъй като този е началото всъщност на историята. Като цяло доста по-слаб от предишните, но затова пък доста по-ефектен. Заслужава си да се гледа, но само на голям екран, тъй като се губи ефекта от спец ефектите на малък. Препоръчвам, само ако сте фен на сагата.

Hanna - очаквах страхотен екшън, с любим актьор, вместо това останах разочарована и от историята, и от играта. Не очаквах да видя Ерик Бана търчащ насам натам брадясал и неориентиран. Явно красотата и интересното в този филм е било само в трейлъра.

Drive - споменах и в една друга тема, разочарована съм. Не ми хареса филма, даже не ме и накара да се замисля каква е идеята и защо е направен. Очаквах екшън, нещо нестандартно, тъй като Гослинг се очертава като нестандартен актьор, очаквах да ме взриви, вместо това го гледах почти с превъртане Confused В интерес на истината има убийствен саундтрак Peace

Carnal Innocence - за почитателите на Нора Робърт - нова екранизация на нейн роман. Препоръчвам да гледате само ако сте от силните й фенове. Иначе не е нищо особено.

Smoke Screen - по роман на Сандра Браун, същото като с Нора Робъртс

A Guy Thing - весела комедия, която започва и завършва неочаквано. Препоръчвам само, ако нямате какво по-добро да направите в почивката си.

Happy Ever Afters - много приятна комедия, със страхотен бритски хумор. Препоръчвам Peace

Something Borrowed - приятна комедия, става за разтоварване, не е нищо кой знае какво, но са приятно изкарани два часа.

Monte Carlo - тийн история, весела, приятна, ако харесвате такива филмчета.

16 Wishes - прекалено тийн, не ми хареса, но пък ако няма какво по-добро да правите, поне може да се посмеете Mr. Green

Beauty & the Briefcase - нищо особено, даже не си заслужаваше двата часа.

Chalet Girl - много приятна комедия, хареса ми доста, въпреки че е тийн история. Препоръчвам Peace

A Lot Like Love - ново любовно превъплъщение на Ащтън Къчър. Не лошо при това. Ако ви се гледа нещо романтично, щуро, това е добър избор Wink

Bridesmaids - приятна комедия за приятелството, любовта и перипетиите по пътя към олтара. Става за разтоварване.

4.3.2.1 - откачен тийн филм, така и не разбрах идеята. Не препоръчвам.

A Cinderella Story: Once Upon a Song - нов прочит на приказката за Пепеляшка, само че в музикален вариант. Хареса ми много музиката Peace

You Got Served 2 Beat the World - за разлика от първата серия, тази е доста по-добре направена, но също толкова безсмислена, като изключим танците.

Enduring Love - интересен, психарски, за това, какво е любовта, отношенията между хората и вярата в другия до нас. Препоръчвам.

A Little Bit of Heaven - хареса ми. Нестандартна Кейт, хубав Гаел. Много хубава роля е направила, не типичните й бози, тази ме докосна много. Препоръчвам.

Potiche - Съпруга-трофей или в какво се превръщат понякога жените. Интересна история, силно звездно присъствие, но ме разочарова. Доста поостарели Катрин Деньов и Жерар Депардийо. Добър тандем заедно, но историята не струва Confused Очаквах много повече от филма.

Le prix à payer - в какво се превръщат мечтите, чувствата, след брака и как една любов и съветите на страничен човек могат да ни отведат до ръба... Препоръчвам, с огромно удоволствие го изгледах. Прекрасна Натали Бай!

A Vow to Cherish - очаквах нещо като любовна история, вместо това попаднах на филм, все едно поръчан от църквата - възхвала на Бог, как трябва да му се уповаваме и как в най-страшните изпитания той ще ни изведе на правия път. Не препоръчвам Confused

Про любоff - мислех, че е съвременна любовна история, очаквах нещо свежо, вместо това се оказа нещо странно. Не препоръчвам.

Детям до 16... - приятно филмче, добре направено. Хареса ми.

Водитель для Веры - много добре представена история. Препоръчвам.

# 235
  • Belgium
Изключително много препоръчвам Flypaper (http://www.imdb.com/title/tt1541160/) - дръпнах го случайно и без предварителни очаквания, но така не съм се забавлявала от много дълго време. Екшън комедия за банков обир, но все едно гледам епизод на South Park. Който е почитател на сериала, ще ме разбере. Страхотен купон, не можеш да се отлепиш от филма и за 2 секунди, защото действието се развива на високи обороти. Препоръчвам!

Хубав филм е и Ironcad (http://www.imdb.com/title/tt1233301/) - историческа драма за времето след като крал Джон под натиска на своите барони подписва известната Магна Харта. Предупреждавам обаче, че е доста кървав, а бойните сцени са предадени в детайли и са много достоверни. Няма го обичайното сам герой убива 567 орки преди Светлината да дойде с гръм. Има някои разминавания с историческите факти, но това не отнема от достойнствата на филма. Джеймс Пюрфой прави страхотна роля на тамплиер. Препоръчвам!

# 236
Текст и музика- с Хю Грант и Дрю Баримор-много ми хареса
http://www.imdb.com/title/tt0758766/

# 237
  • bad@ss
Ето как един клип от YouTube ме 'натресе' на един филм  Grinning

Визуално бавен, празни фигури с емоционални бариери между тях, мрачна атмосфера, воайорство, неуместни чувства и връзки, дълго пазени тайни, сексуални посегателства.

На мен ми допадна.

Да не се приема като препоръка!

# 238
A Little Bit of Heaven - хареса ми Simple Smile

За днес съм си приготвила "Temple Grandin"

# 239
Пуснали са The Help(http://www.imdb.com/title/tt1454029/) и One Day (http://www.imdb.com/title/tt1563738/)в Арена за най-нетърпеливите (като мен). Ама не знам дали има букви (някакви) някъде.....

Общи условия

Активация на акаунт