Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 978
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • София
kiki29, много благодаря, че се включи с толкова ценна информация! Hug

# 346
Aurora    Hug , мисля, че ще ти хареса (макар и "хареса" да не е точната дума за този филм). Ако си погледнала програмата на фестивала, може и още някой да набележиш, а повечето ги има и по торентите  Simple Smile

С огромно нетърпение чакам отзиви за "Кецове" , който днес има премиера и за който съм с много големи очаквания (ама ще го гледам малко по-натам)  Sunglasses

# 347
  • София
In Time е много приятен филм. Наистина ми беше много интересен, цялата идея всъщност. Имаше няколко момента, които можеха да доразвият или променят, но като цяло съм доволна от това, което видях. Препоръчвам.

# 348
Гледах The Change-Up, не ми хареса, изобщо!

# 349
  • Пловдив
Момичета,може ли препоръка за хубав приключенски филм  Rolling Eyes
Мерси!

# 350
From prada to nada
Много хубаво филмче  Simple Smile

# 351
  • Belgium
Larry Crowne (http://www.imdb.com/title/tt1583420/) - с Джулия Робъртс и Том Ханкс. Този филм нещо буквално ми се плъзна през мозъка - има потенциал да е интересен, но нещо не се е получило. Не мога да кажа кое точно. Докато почне и свършва, без да е грабнал вниманието или да се е случило нещо значимо. По-скоро не препоръчвам.

The Nutcracker in 3D (http://www.imdb.com/title/tt1041804/) - най-новата версия на Кончаловски. Хареса ми - много цветен, много красив филм, с разкошната музика на Чайковски  Heart Eyes Лошите са като излезли от Вермахта през Втората световна война, но може и да е умишлено търсена алюзия  Laughing Препоръчвам.

# 352
Последно време изобщо не успявам да попадна на хубав филм и се сетих защо - не ви следя  Crazy Няколко филма стартирах и спирах, за да изтрия, просто защото бяха някакви безобразно глупави филми  Close
Изгледах Ae Fond Kiss (2004) - ще се хареса на тези, които темата Невъзможната любов им е интересна. Става въпрос за паристанец и ирландка, които се опитват да прескочат семейната традиция на младежа. Не знам защо, но на мен ми беше изключително реалистичен... почувствах се все едно приятелка ми разказва за собствената си връзка.

Бягам назад да си попълня колекцията, с вече коментирани от вас филми   bouquet

# 353
Привет. Може ли някой да ми препоръча филм от типа на Бодигард или Дъщерята на президента? Нещо ми се е догледало такъв вид филм , но не се сещам за подобен.

# 354

а пък аз така се смях на този филм , че сигурно са ме чули съседите, предвид факта че на пръсти се броят филмите които могат да ме разсмеят с глас

# 355
  • In The Middle Of Nowhere
Jungle Child (2011) - много хубав филм, има го в Замунда.

# 356
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледах The Ledge http://www.imdb.com/title/tt1535970/, страшно много ми хареса и горещо препоръчвам. Винаги съм знаела, че Патрик Уилсън си подбира добре ролите, не е направил грешка и този път. Филмът ме накара да се замисля за много неща- за вярата, за загубата, за любовта, за прошката. Разтърсващ!!!

# 357
И на мен не ми се стори от най-тъпите The Change-up.  Вчера гледах също и What's your number. Много ми беше забавен. И самата актриса някак много ми допадна като натюрел и образът, макар и като цяло сюжетът да беше плосък, имаше много приятни сцени.
Вчера от много време насам се наканих да гледам и филм на ужасите. А именно The Woman. Обещаваше да е интересен и би могъл да бъде нещо повече от само тъп филм на ужасите, ако не бяха наблегнали толкова много на садизма и кървищата. Честно казано погади ми се от него и ме потресе от идеята, че светът е пълен със всякакви изроди, които се разхождат безнаказано, наранявайки хора и животни... Краят ми хареса, макар и нещо в цялата картинка да не ми се изясни съвсем. Котката се разбесня точно на развръзката. Но едва ли бих го гледала пак, за да си наредя пъзела. Не искам да си причинявам отново тези неприятни емоции.

# 358
  • София

а пък аз така се смях на този филм , че сигурно са ме чули съседите, предвид факта че на пръсти се броят филмите които могат да ме разсмеят с глас

Аз го гледах с половинЪТ днес и се смяхме с глас. Тъпичък е, със сюжет възпроизвеждан не-нам-колко пъти, обаче имаше нещо свежо в него, а и супер симпатично са показани двата начина на живот. Съпругата ми стана фаворитна  Laughing Разпускащо беше и не съжалявам, че се вързах на акъла на мъжа ми зза го гледаме.

# 359
Гледах Островът и останах разочарована. Прозираха някакви интересни идеи, краят се е получил, но иначе филмът не отива наникъде. Празнота и никаква емоционалност. Прекалено странни, чак смешни герои.

Общи условия

Активация на акаунт