SAMANYOLU (МЛЕЧНИЯТ ПЪТ) по Нова Тв

• 112 054
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Това не е ли синът на шофьора от "Истамбулска приказка" newsm78

# 631
  • Разград
Това не е ли синът на шофьора от "Истамбулска приказка" newsm78

Да същият е.

# 632
vanina707, благодарна съм ти за това вълшебно клипче!  Hug Снощи не съм го видяла, но днес ми подейства като медитация, макар и късно сутринта. Simple Smile
Наистина е вълшебство да гледаш изгрева на брега на морето. Имах възможност това лято почти всяка сутрин в продължение на 5  месеца да гледам подобни изгреви на брега на нашето море (е, не толкова екзотични - имам предвид пумата, вълка и гепарда  Joy)! Истинско вълшебство е! Praynig Peace Пожелавам го на всеки! Hug

Странно ми е, че красиво момиче като Вилдан се е омъжила за свой колега, който  си е направо тинейджър!  Rolling Eyes Гледала съм го само в "Истанбулска приказка", добре играе, но е ужасно млад!  Laughing Не знам защо, но един Йозджан много повече би  й отивал като партньор и в живота.  Thinking bowuu Все пак, тя си знае най-добре.  Peace

Йозджан и Вилдан са една от любимите ми екранни двойки в момента, заедно, разбира се!, с Халит и Бергюзар в "1001 нощи" и Мурат и Нургюл в "Любов и наказание". За други не мога да кажа, защото не съм гледала много филми.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 11:20 от jupetrov7

# 633
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ванче, значи на палавникът му харесва да омайва не просто каки, ами русоляви каки, със сладуранско излъчване. Тя Джейда не е съвсем руса, но има нещо общо в аурата й с тази на Вилдан. Laughing Laughing

Джу, знам слабостта ти към двойката Х/Б и затова те попитах за онзи клип с лунната соната. Че на мен ми харесва много, а е на рускиня и може да не ти е попаднал в полезрението. Към твоя списък в моя са прибавени и двойките Кенан/Джансу в Езел и Йозджан/Нургюл в Асмалъ-то, както и всички основни партньорки на Мурат: т.е. не само Мурат/Нургюл, ами и Мурат/Туба, Мурат/Бурчин, Мурат/Берен. Халит го ревнувам от други мацки, че го раздава много сладострастно.  Embarassed Майтапът настрани, ама искам да го гледам само с Берги. Че са ми първата любов.  Heart Eyes Laughing А на Мурат, Кенан и Йозджан им "разрешавам" да са с всяка, стига да им партнира добре.  Party Heart Eyes

В петък нямам часове на тръстиката и успях да гледам обедното излъчване на епизода. В другите турски сериали да ти стане байгън от фразата "Искаш ли един чай..."А тук са ги накарали да пият вино на поразия. Днес почнах да забелязвам как вече задържат глътките в устата си и правят едни такива физиономии на пресищане.  Joy hahaha Joy hahaha А и виното си изглежда едно такова тежко, с много наситен цвят Thinking

Някой може ли да е разпознал какъв е парфюма, който демонстрира, че използва Неджат във филма. Интересно ми е. Идват Коледа и Нова година - дни за подаръци newsm78 newsm78 newsm78

# 634
Момичета, здравейте!!!!И на мен ми се струва неподходящ съпругът на Вилдан, още повече , че съм го гледала( силно казано,защото не съм следила сериала, по-скоро"мяркала " докато превключвам каналите) в Истанбулска приказка, а там играе15-16 годишно момче, и в моето съзнание го приемама като такова, но....Любов! Да им пожелаем щастие!
Сега си седя и се чудя.... Та реших да споделя и с вас - Дали пък няма да се окаже, че всъщност Нюкхет и Неджат , не са брат и сестра? newsm78
И друго - не искам да издребнявам и да се вторачвам в детайлите - но днешната серия беше супер нереалистична, Зулял, не знам в кой месец е , ама няма и помен от корем, най -много да е в третия, а днес на видеозона показаха напълно оформено бебе....

# 635
С тези видеозони направо прекаляват.Все едно ние нито сме били бременни нито сме раждали.
И като ги родят недоносени а бебетата едни едри и хубави като на 3 месеца.
Аз се питам кога ли Еда ще се усети и ще се отдръпне сама,винаги тя го търси първа,тя му казва целувам те,обичам те.Защо си причинява всичко това след като /убедена съм/знае че Нежат не я обича така както тя него.Сигурно вина има и Нежат след като и даде някаква надежда а по всякакъв начин се стреми да е близо до Зулял.

# 636
bye bye
.....И друго - не искам да издребнявам и да се вторачвам в детайлите - но днешната серия беше супер нереалистична, Зулял, не знам в кой месец е , ама няма и помен от корем, най -много да е в третия, а днес на видеозона показаха напълно оформено бебе....

Блейдо, нали си знаеш. Те сценаристите на сериали винаги ни имат нас любителите за много бозави. Основната им идея е как да ни разчувстват, а логиката - вятър я отвява от време на време.  Нали и ние според тях трябва да го видим бебето на екрана и да ни стане едно-о- мило-о. Че после да се радваме и да плачим заедно с героинята. Joy Joy А като подчертават в разговорите си непрекъснато "вчера това, вчера онова..." излиза, че всичко това, което гледаме се развива в няма-има три-четири седмици време. Joy

Момичета, днес нещо и мен ме разсмя. Моят Савашко в къщи ме оставя на спокойствие да си гледам романтичните хапки по компа, но когато са на ТВ-то няма как все нещо да не попадне в полезрението му.  Та днес като минаваше покрай мен и хвърляйки едно око към екрана ме уби с един коментар - Този Неджат и тази ли настани в къщата?  (говореше за Еда) Май човека, каза той,  неможе да живее без женско общежитие около себе си. Трябват му поне четири да се разнасят по стълбите или асансьора нагоре -надолу. Ами прав си е човека, че е и наблюдателен Joy hahaha Joy hahaha

Обаче на нас ни харесва да им гледаме тоалетите, поне някои от тях де . Нали Laughing

# 637
Eто този фрагман - подсказка си чакам аз:

# 638
Ванина,супер фрагман.Нежат в действие,само че на Нюкхет и беше малко.
Но пък думите които и каза Нежат аби са и достатъчни.

# 639

Какво й каза? newsm78 newsm78 newsm78

# 640
  • Кърджали
О,Неджат в действие, не си играе майтап....Изби си всичко насъбрано толкова серии.
jupetrov7, с две думи - че е истинската дъщеря на майка си. Че онова, което майка и е причинила на неговата майка, тя сега го причинява на Зулял. И че вече не я брои за сестра...
Сега си пуснах тази серия.
Много ми хареса сцената в която Неджат и предлага брак. Без излишна романтика, без падания на колене, но толкова искренно, толкова истинско... Ха ходи, откажи де....

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 22:53 от Aлекcандрa

# 641

Aлекcандрa, ти си наистина ангелче!  Hug

Най-сетне малко да се задейства Неджат.  Peace Досега само мислеше и преживяваше.  Sad

# 642
Ох, най-после, отприщи се лавината Неджат, сега ще ги повлече като "валяк цинкова кофа" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy
За съжаление е прав - с такава майка какво да се получи от сестра му Confused

# 643
  • Разград

# 644
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт