SAMANYOLU (МЛЕЧНИЯТ ПЪТ) по Нова Тв

• 112 057
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, привет!
Извинявам се за нахлуването, нищо лично към всички ви.  bouquet
Искам да постна това до diziler, тъй като е запълнил лимита си на кутията.
Надявам се да ми прочете съобщението.
---------------------------------------------------------------

Diziler, удивена съм от безочието ти!
Видях, че си свалил от канала в тубето сериала" Въпреки всичко"и си го качил в Нитрото.
На всичкото отгоре си го качил и в канала си в Бокса, въпреки,
че сериала си има свой канал там. Shocked
Първо, редно е да попиташ, което ти не правиш!
Второ, бъди коректен, когато изписваш кой е преводач, субтитри и т.н. ей такива неща.
Като отвориш файла и ще намериш необходимата информация.
За твое инфо Тинчето наистина е част от преводачките, но само на Първа серия.
В този случай се надявам да допреведеш и довършиш сериала, защото аз няма да го направя,
въпреки, че е преведен от Лийченцето и мен докрай и чака само да му наредим субтитрите
с Рина. Успех и се надявам да не разочароваш зрителките, ако не го довършиш.

# 616
  • Разград

# 617
Намък и Нюкхет вече ми идват в повече. Той е отвратителен , а тя е спокойна че майчето и е уредила живота с любимия. Много странно е че майката и бащата на Намък уж са пред фалит , а са на почивка и шопинг в Париж
 Зюлял и тя още блуждае с решението да осигури " нормално" семейство на детето си .Държи да остане с Намък , а се  Понацупи когато видя Еда И Неджат
 Само на мен ли ми се струва че Али е хвърлили око на младата адвокатка Белкъз беше доста нервна.
Халил наистина прекалява с този инат , ама и Мелек явно на него се е метнала щом така отстоява своето

# 618
Да бе,какъв фалит само те не се лишиха от нищо.Имам чувство че си живеят по-добре от преди.
За Белкъс и Али се очакваше.Тя какво си мисли с това нейно държание като на господарка-къде беше,защо не ми се обади...Днес имах чувство че Белкъс полудява като я дадоха да се смее сама.
Халил наистина прекали,толкова ли е лесно да се откажеш от детето си.Дори и на гроба си не я искал.
Нюкхет е толкова сигурна за развода между Зулял и Намък че иска и дете да му ражда.

# 619
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
На работа съм и не мога да следя епизодите през деня, но то не е далеч от мисълта какво сигурно е станало. Сюжетната линия за оставането на Зулял при Намък изчерпи всякакви сериозни аргументи. Стои - филм да става. Може би сега трябва да ни внушат, че тя ще остане там за да се жертва заради Неджат. Т.е. да не му пречи да намери щастието си с друга жена, необременена с дете от друг мъж. Обаче, нали в съвременните турски филми все го има този лайт-мотив -жената да се бори за щастието си. Тук една Мелек, дето прави нещата по-скоро от емоция и на инат от колкото с разум не ми стига.
На мен ми е интересно семейството на Намък и Еда. Те фалират, пък са в Париж на гезме. Щерката неможе да използва дома им когато ги няма. Намък - мъж пък безотговорен, а Еда -женско чедо пък бизнес дама. Някак си не се връзва цялата тази история с внушенията, които имам за типичното турско семейство. Има нещо ново, по-различно от други сериали, които съм гледала, ама може би не е ясно изказано. Или аз не го долавям като идея на авторите.

# 620
Много хора познавам такива, затъват, но не се лишават от стандарта си , ама то си е някакъв балкански манталитет, дори сега в кризата, фирмите, забележете, че за да останат на повърхността съкращават персонал, хиляди семейства остават без прехрана, но собствениците не си променят начина на живот, не се лишават от скъпите си автомобили и т.н. Но хайде да не го обръщаме на социална психология.... Laughing Laughing Laughing
И на мен мисълта ми се върти около тази нова адвокатка Laughing, че то другите са ясни Laughing Laughing
Явно тя е предназначена за Алито, ми заслужава момчето нещо по-младичко, може да не блести с моралните си ценности, ама е симпатяга....Аз все ги чифтосват с Нюкхет, ама явна няма да я бъде таз...
Ама тя адвокатката много хубава, бе...Като всички "моми" в този филм де...Браво  bouquet на тези ,които са избирали "екипа", направо са като от конкурс за красота - и Мелек, и Зулял, и Еда , и Нюкхет, и на "по-отлежалата" реколта им нищо - "мамите", та даже и мама Жале и мама Белкъз...

# 621
bye bye bye

# 622

vanina707, тази снимка от трейлър ли е? newsm78
Зулял пак гледа много учудено - кого ли виждат - Намък или бащата на Мелек? newsm78[/color]

# 623

vanina707, тази снимка от трейлър ли е? newsm78
Зулял пак гледа много учудено - кого ли виждат - Намък или бащата на Мелек? newsm78[/color]

Ами като питаш - тогава с бяло: Намък с пистолет в ръка
Поздрав за нощните птици с нещо красиво:

Джу, а ти това клипче имаш ли го в колекцията си:
http://www.youtube.com/watch?v=6qyWziDYdUk

# 624
  • Разград

# 625
  • Разград

Вилдан и Бурчин

# 626
Със съпруга си

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 01:28 от vanina707

# 627

wavey wavey
Ванче  Hug  В комбинация с Фериде Четин наистина бяха много добри. А другото, както и това с Бурчин не съм го гледала. Съпругът й има излъчване на плейбой. Нищо незнам за него.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 01:27 от vanina707

# 628
  • Разград

wavey wavey
Ванче  Hug  В комбинация с Фериде Четин наистина бяха много добри. А другото, както и това с Бурчин не съм го гледала. Съпругът й има излъчване на плейбой. Нищо незнам за него.

Снимката с Неджат Ишлер е от "Златната клетка". Съпруга и си пада все по какички - роден 30.11.1985 год. Преди нея е бил сгоден за Джейда Гювенджи - родена 16.04.1977. Вилдан е родена 26.07.1981 год.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 02:17 от vania_e

# 629
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт