SAMANYOLU (МЛЕЧНИЯТ ПЪТ) по Нова Тв

• 112 034
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • Разград

# 706
От тук насетне очаквам вече нещата да се натаманят както си му е редът.
Еда е като всяка една влюбена жена,опитва се да се бори за любовта си с типично женските номера - да се прави на беззащитна ,за да предизвика Неджат да я закриля и подкрепя.Но вече няма да може да го задържи до себе си.Неговият път към Зюлял е открит.
Най-после да го видим Неджат в действие - ама трябваше да й отпори и на сестричката един шамар,ей така за разкош като отмъщение за стореното на Зюлял.
Според мен най-трезво мислеща е Фериде.Въпреки че не е биологична майка на Зюлял тази жена има невероятно майчино сърце.Дори родни майки понякога не са на нейното ниво.Чудесно го подреди и Халил само с две-три изречения го сложи на мястото му.

# 707
  • Разград

# 708
Сериала не го следя ама песента много ми харесва

http://www.youtube.com/watch?v=2SqkJVFci-s

# 709
  • Разград

# 710
  • По света и в нас.
Двете майки май осъзнаха какво са направили като настояха Зулял да се върне при съпруга си.

# 711
  • Разград

# 712
  • Разград

# 713
Момичета, сериала вече е към края си, а нещо вас хич ви няма Laughing, на мен ми е интересно какво ще стане с Еда, сигурно ще замине за чужбина newsm78

# 714
Най вероятно Еда да замине за чужбина но аз мисля,че Зюлял най после ще покаже любовта си към Неджат и щастието им ще е пълно.А играта на майката е прекрасна в някои моменти намирам прилика дори в интонация с Бергюзал Корел но това е нормално все пак са майка и дъщеря.Харесаха ми думите на мама Фериде ,,повтаряй си ,че господ не е пожелал да родиш на такъв лош човек дете,,по памет цитирам.

# 715
  • Разград

# 716
Не знам Еда дали ще замине или ще остане,но продължавам да се чудя как тези бащи се отказват от децата си толкова бързо?Дъртия Андач и той се отказа от синчето.
А тази пикла Нюкхет продължава да се пита дали Намък ще я изостави ooooh!

# 717
  • Неизживени спомени
Здравейте,филма е много интересен и аз също го следя! Присъединявам се към вас,въпреки,че май скоро ще свърши

# 718
  • Разград

# 719
  • КиТ
Така преди да сте пуснали нова тема Mr. Green

Идвам да ви агитирам да гласувате ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624833.420 за Британците,Британците  Praynig Praynig Praynig Praynig моля ви,моля ви,каквото пожелаете раздавам,само да спечелим    Praynig Praynig Praynig

Благодаря за вниманието bowuu bowuu bowuu bowuu  и сори за спама   Blush

Общи условия

Активация на акаунт