SAMANYOLU (МЛЕЧНИЯТ ПЪТ) по Нова Тв

• 112 041
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Разград

# 691
Явно кълбото ще започне да се разплита.
Вероятно Зюлял ще загуби детето и лека-полека всеки ще си получи заслуженото.
Наистина Нюкхет е достойна щерка на Белкъс - жалко за нея Mr. Green толкова е млада

# 692
  • Разград
Явно кълбото ще започне да се разплита.
Вероятно Зюлял ще загуби детето и лека-полека всеки ще си получи заслуженото.
Наистина Нюкхет е достойна щерка на Белкъс - жалко за нея Mr. Green толкова е млада

27 серии го заплитаха, сега за 2 серии ще го разплетат.

# 693
  • Разград

# 694
vania_e  , благодаря за изчерпателното инфо. Hug За това поисках името й, за  да търся нещо в нета за нея.

Страхотно излъчване , магнетизъм , особена красота и чар Peace И наистина,  гледайки я , се чудех коя друга ми прилича на нея , а ето - тя била майка на Берг.

# 695
  • Разград

# 696
  • Разград
vania_e  , благодаря за изчерпателното инфо. Hug За това поисках името й, за  да търся нещо в нета за нея.
Страхотно излъчване , магнетизъм , особена красота и чар Peace И наистина,  гледайки я , се чудех коя друга ми прилича на нея , а ето - тя била майка на Берг.

# 697
За кой ли път сме подложени на ужаса да слушаме отвратителен дублаж Mr. Green
Уж все артисти правят озвучаването,уж има режисьори по дублажа,а резултата е направо отчайващ.
Ако на мен ми плащаха при толкова зле свършена работа,щях да ходя гола и боса.

# 698
  • Кърджали
Тука съм съгласна. Дублажа развали доста сцени.Тази, в болницата в оригинал ми идва доста силна, дублажа - направо отчайващ.... Липсватт емоциите на героите като че ли...

# 699
  • Разград

# 700
  • Разград

# 701
 Хареса ми Неджат Бонд в действие. Хубаво нареди Намък ама и беше малко на Нюкхет. Ако бях на негово място  изобщо нямаше да сесъобразя с това че е жена.
 Ох Еда много ме дразни. Първо тези претенции ,че неможе да влезе в къщата си.  Е станало е обир  - неприятно е но на всеки може дасе случи. Човек ще рече че вътре има биологично оръжие.
 И какво се е лепнала за Неджат . Само тя липсваше в болницата

# 702
 djoleva-  bouquet-за Еда съм напълно съгласна,не че за другото написано от теб не съм.
Все още се надявам че Еда сама ще се отдръпне,за мен тя беше дразнител от самото начало.
Още в началото на серията ме подразни Халил,Щял да сложи край на живота си ooooh!.
И какво ще постигне с това,такова жалко и инатливо човече е .Фериде му го каза добре,нали трябва да сме винаги до децата си,дори и да грешат да им бъдем опора, да им подадем ръка.
Нюкхет трябваше да отнесе няколко здрави шамара от абито,след това и подлата и майка също.
Сега се сетих какво каза Еда-щели да решат къде да живеят.И какво толкова се обръщаше да гледа къщата,нали дори и вратата не можа да отвори.Според мен малко преигра този момент.

# 703
djoleva-  bouquet-за Еда съм напълно съгласна,не че за другото написано от теб не съм.
Все още се надявам че Еда сама ще се отдръпне,за мен тя беше дразнител от самото начало.
Още в началото на серията ме подразни Халил,Щял да сложи край на живота си ooooh!.
И какво ще постигне с това,такова жалко и инатливо човече е .Фериде му го каза добре,нали трябва да сме винаги до децата си,дори и да грешат да им бъдем опора, да им подадем ръка.
Нюкхет трябваше да отнесе няколко здрави шамара от абито,след това и подлата и майка също.
Сега се сетих какво каза Еда-щели да решат къде да живеят.И какво толкова се обръщаше да гледа къщата,нали дори и вратата не можа да отвори.Според мен малко преигра този момент.

ВИЛИ забравих за Халил Този човек започва да ми прилича на един друг баща от един друг филм
 Според мен Еда използва това за къщата само и само да е до Неджат

# 704
Да ти кажа честно и аз бих се престорила на уплашена ако ще се гушна в прегръдката на такъв мъж.Дори много ще съм уплашена Laughing

Общи условия

Активация на акаунт