SAMANYOLU (МЛЕЧНИЯТ ПЪТ) по Нова Тв

• 112 042
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте- и аз следя с интерес филма и много ми харесва -има ли субтитри на следващите епизоди-
в VBOX  са свалени  и аз гледам там ,но е без субтитри
Ако знае някой да сподели къде може да глеаме следващите епизоди  bouquet

# 676
Кка се казва актриста в ролята на Фериде?

# 677
Hülya Darcan.

# 678
Здравейте! Hug Hug Hug Изключително се радвам, че много момичета, които пишеха в началото на темата, отново се включват. Аз от няколко серии се дразня на всички герои по една или друга причина, но днес- просто и аз не мога да се въздържа....

Еда откакто се нанесе у Неджат, наистина е като натрапница и тя усеща това /все пак е умно момиче, но чувствата ѝ към Неджат са толкова силни, че не може да се възпре/. Тя знае и е наясно с чувствата му към Зюлял и въпреки всичко се хваща за дребните жестове, които той прави, за да се държи за него. Непрекъснато го пита имат ли бъдеще двамата... Ами ако не се правеше на сляпа бабичка, скъпа, щеше отдавна да знаеш истината. Ако наистина искаше да разбере какво той чувства към нея, трябваше да се оттегли, тогава ако той продължи да я търси и т.н., вече можеше да е по- сигурна.

Да не говорим колко ме е яд на Зюлял- имаше толкова много възможности да се отърве от Намък, от глупавия брак с него и да се наслади на любовта си с Неджат / в която всъщност аз почвам да се съмнявам, защото сценаристите не направиха нищо по- интересно, за де ме убедят в тази взаимна любов, освен мълчаливити погледи между двамата, а те, честно казано, никак не ми бяха достатъчни/. И днес, когато не позволи да бъде измамена за пореден път от Намък и мазната Нюкхет, когато имаше най- големият коз в ръцете си, тя премълча пред Неджат просто защото Еда ѝ каза, че са РЕШИЛИ да се оженят / "решили" не означава, че ще се случи, но и тя си внушава, че Неджат е щастлив с Еда- "Свещена глупост!"/.

А Неджат, ех, Неджат, имах по- големи надежди за него и все се надявах, че ще постъпи по- достойно за човек, който обича и който е убеден подсъзнателно, че любимата му не е щастлива в брака си с другия. Всъщност на Неджат съм ядосана най- много.Мълчанието, слабостта, която проявява към "тъжния" и пълен с очакване поглед на Еда, това , че се остави други да ръководят съдбата му, дори и след като разбра истината, че З. не му е братовчедка.....Вече, към днешна дата, тези неща не мога да ги оправдая.....
  Изобщо- какво направиха и двамата- и Неджат, и Зюлял, за да са заедно?????? Май намираха оправдания. Бракът, бебето, Еда.... Неджат чакаше решението на Зюлял, тя пък не знам какво чакаше, но май в действителност и двамата са чакали да падне тавана /сиреч това, което май ще се случи в следващия епизод, т.е. З. да загуби бебето/, та да са заедно.

Намък- дори не ми се коментира- толкова е отвратителен в наглостта си. Но не мога да не кажа две- три думи за Нюкхет. Значи нашето "скромно" момиче може да се въргаля с женения за бременната си жена Зюлял, може да мълчи, въпреки че е наясно, че З. и Неджат ще станат жертва на едно отмъщение, иска "ако няма пречки" да му роди дете, готова е да крие връзката им докато З. роди, но не е готова да поеме отговорността за постъпките си. Искаше да се скрие като мишка в дупка, когато З. я търси. Каква низост! Какво ще прави, ако "аби" научи! Ами ако не сега, след 6 месеца пак щеше да научи, скъпа- и тогава какво?????

Белкъз е гадна, но трябва да призная, че много ми харесаха думите, които днес каза на Зюлял: "Ти отстъпи Неджат на Еда, за да се върнеш заради бебето при Намък, а Намък е с дъщеря ми, която загуби неговото бебе". Истината!!!! Това беше нужно на Зюлял, за да се опомни най- накрая.

Халил ме дразни също, но повече от него ме дразнят мамите- едно и също нещо, като щрауси са заровили главите си в пясъка и не успяха да видят нещастието на З. Добре поне, че за Мелек са по- благосклонни, но това е така, защото Мелек е много твърда и сигурна в решенията си.

Забравих за мама и тати Андач. И аз като вас се чудех къде са тръгнали тези на почивка в Париж, при условие че всеки момент може да обявят фалит. И изобщо как са способни да си почиват като знаят какво им идва на главата. А това "мамо Жале" на Зюлял направо ме изуми...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 18:16 от Морски очи

# 679
Hülya Darcan.
в кой друг филм е играла много ми е позната

# 680
В началото много се дразнех на Мелек. Е тя си го заслужаваше. Сега обаче кака и Зюлял трябва да вземе пример от сестричката си как трябва да се бори човека за любовта си

# 681
В началото много се дразнех на Мелек. Е тя си го заслужаваше. Сега обаче кака и Зюлял трябва да вземе пример от сестричката си как трябва да се бори човека за любовта си

Късно, твърде късно за моя интерес ще се опомни Зюлял. По интересна на мен би ми била интригата, ако тогава, когато пак си събра куфарчето /когато Намък заключи вратата и ѝ скри телефона/, се беше върнала у дома и при Неджат. Разбира се- не същата вечер, защото рискуваше да изяде още някой шамар, а на сутринта, за да може на Намък да му е още по- гадно,  на Еда пък още по- дискомфортно....

# 682
Здравейте- и аз следя с интерес филма и много ми харесва -има ли субтитри на следващите епизоди-

pongo, Hug доколкото на мен ми е известно, сериалът няма субтитри на български, но и без това той свършва в края на седмицата, така че не останаха много серийки.

# 683

pongo, Hug доколкото на мен ми е известно, сериалът няма субтитри на български, но и без това той свършва в края на седмицата, така че не останаха много серийки.
А имате ли информация кой сериал ще почне на негово място

# 684
,,Цената на славата"- нова турска драма по Нова Телевизия на мястото на ,,Млечният път,,.
Има и тема за филма, но мисля, че е на 2-ра стр. в подфорума.

# 685
Hülya Darcan.
Благодаря, Царина!  bouquet

# 686
  • Разград
Hülya Darcan.
в кой друг филм е играла много ми е позната

Има много богата филмография,  но от това което виждам е играла в първи сезон на "1001 нощ" като гост актьор. В момента участва в сериала "Kalbim Seni Seçti". И за сведение, ако някои още не е разбрал тя е майка на Бергюзал Корел.

Kalbim Seni Seçti            2011       Ümran
Samanyolu                    2010        Feride
Tutsak                            2007        Begüm
Vazgeç Gönlüm            2007        Zeynep
Binbir Gece 1. Sezon         2006        Belma Ataman
İyi ki Varsın                       2006        Berrin
Zeytin Dalı                    2005        Zeynep
Büyük Yalan                    2004        Rüksan Vardarlı
Hırçın Menekşe                    2003        Handan
Baba                            2003        Oya
Zeybek Ateşi                    2002        Esma - Hüzzam Anne
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı   2002         Şirli
Kırık Hayatlar                    1998  
Yalı                                    1995
Bizim Ev                            1995         Zeynep Denizbey
Kara Elmas                    1990
Ali'ye Gönül Verdim            1973
Dağlar Kurbanı                    1973        Fato
Kaderimiz                            1973
Muhteşem Hırsız            1973        Nazlı
Tarkan Güçlü Kahraman Kolsuz Kahramana Karşı    1973     Alonya
Ali İle Gül                           1973        Gül
Cehennemin Beş Delisi       1972
İnsafsız                            1972
Örümcek                            1972
Yirmi Yıl Sonra                    1972     Hülya
Dudaktan Silaha            1971     Hulya
En Kralına Tek Kurşun    1971
Fakir Kızın Kısmeti             1971
Fedailer Mangası            1971     Selma
Kanunsuz Yaşayanlar    1971
Ölmeden Tövbe Et            1971
Silahlar Konuşuyor            1971
Sıra Sende Yosma            1971
Yalnız Değiliz                    1971      Mehtap
Yumruk Yumruğa              1971
Haraç                               1971
Canlı Hedef                    1970      Öğretmen
Altın Tabancalı Ajan            1970      Hülya
Aslan Yürekli Mahkum        1970   
Dağların Kartalı                    1970      Suna
Deliormanlı                    1970   
Kaderin Ağları                    1970
Kadın Satılmaz                    1970     Gül
Kanlı Kader                    1970
Kara Leke                            1970
Tehlikeli Oyun                    1970     Füsun
Yaslı Gelin                            1970
Ana Yüreği                    1969
Anadolu Soygunu            1969
Asi Kabadayı                    1969
Asrın Kralı                            1969
Beyaz Mendilim            1969
Bir Aşk Türküsü            1969      Nalan Karagil
Çakırcalı Mehmet Efe    1969      Ayşe
Çile                                    1969   
Dişi Eşkiya                    1969
Hedefte Vuruşanlar            1969
Kanlı Gelinlik                    1969      Ayşe
Kendi Düşen Ağlamaz    1969      Zeynep
Kurşunların Kanunu            1969
Sabah Olmasın                    1969      Zümrüt
Şeytanın Oyunu            1969
Şirvan                            1969
Dağa Çıkan Kız                    1969
Beş Ateşli Kadın            1968      Ayda
Bir Mahkum Kaçtı            1968
Dertli Pınar                    1968      Ayşe
Gültekin Asya Kartalı            1968      Bige
Hakanlar Savaşı            1968      Ay Banu
Karanlık Yollar - Aşkla Sev Kinle Vur    1968
Sinanoğlu                             1968
Sinanoğlu'nun Dönüşü     1968
Talihsiz Meryem             1968       Meryem
Çelik Bilek                             1967
Kanunsuz Toprak             1967       Zeynep
Kara Kartal                     1967
Kurbanlık Katil                     1967       Melahat
Silahları Ellerinde Öldüler     1967       Hülya

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 21:27 от vania_e

# 687
Еее, това не го знаех. Наистина.
Ето от кого Бергюзар е наследила и таланта, и красотата.
Много красива жена е Хюлия Peace, гледах нейни снимки в нета в различни възрасти.
А относно семейната снимка какво можем да кажем - ,,Зет като мед Grinning,,

# 688
  • Разград

# 689
Мен вече ме втриса от постъпките и начина на мислене на всички в сериала.
Просто няма какво да добавя повече от това,което Морски очи е написала.
Явно трябва да се случи нещо много ужасно ,за да се събудят всички от нездравия сън ,в който са попаднали.
Иначи почти всички са нещастни и правят едни други пак нещастни.
Засега Мелек,която толкова трудно прекрачи от детството в реалния свят на големите,е взела живота си в ръце и е готова да понесе отговорността за решенията си.
А Халил е твърде ограничен,за да разбере дъщеря си и вероятно никога в сърцето си няма да приеме нейния избор!

Общи условия

Активация на акаунт