UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 985
  • 470
  •   1
Отговори
# 360
  • В тъмната гора.
Да си призная сериала дублиран на български звучи по-добре отколкото в оригинал. това явно е заслуга на преводача...репликите са интерпретирани и много ми хареса как се е получило..

# 361
Ето я темата - нова тема за турския Отчаяни съпруги, който започна по нова!:)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662143.new#new

# 362

Cherry berry, дал/а си невалиден линк.

# 363

Нещо не е правилно тук  newsm78

Вчера гледах серията и съм тотално разочарована  Sad
Може би след като си гледал оригинала, сравняваш всичко- квартала, героите.....и ти става мъчно за истинския филм.
Много ми хареса "Сюзън", но "Габи" ....това е някаква пародия, Ева Лонгория ако се види....никак няма да и се понрави копието ми се струва  Mr. Green Толкова ли не намериха някоя красавица за тая роля  newsm78 Въобще не ми се връзва тая пухкавелка със сексапилната Габи

# 364
Ето я и ТЕМАТА за обсъждане на епизодите, които излизат всеки делничен ден от 17:30 часа по NOVA тв.

# 365
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ето я и ТЕМАТА за обсъждане на епизодите, които излизат всеки делничен ден от 17:30 часа по NOVA тв.

Излишно дублиране на теми. Можеше да се коментира и тук ...

# 366
  • Варна

Излишно дублиране на теми. Можеше да се коментира и тук ...
Абсолютно! Модераторите вече изтриха темата от снощи, ноо ...

# 367
Съжалявам, не знаех. В темата на "Desperate Housewives" обсъждахме с една съфорумка, че може да направим нова за обсъждане на епизодите, които се излъчват в България, но...  Peace Съжалявам, моя грешка, че не погледнах в тази тема. Ако повечето смятате, че е излишна новата темя, докладвайте, но ако е добър и варианта да се обсъжда в едната тема едно, в другата - друго, за да не стане объркване кой какво иска да каже - нека си стои втората тема.

# 368
  • София
Очаквам и +Кръстникът" в турски вариант Grinning Само се замислям как ще ни бъдат представени някои много неморални сцени, от дълбоко моралните турски сценаристи Joy Joy Joy Joy

# 369
На предната страница в тази тема е коментирано че е желателно да има тема само за излъчваното по нова но твърде много хора пуснаха теми явно от там е объркването.

# 370
  • Sunshine state
Направо пренасям мнението си от другата тема тук,за да не се повтарям.
За мен това е пълна подигравка с истинския сериал и не виждам изобщо как може да бъде сравняван с него.Мнението ми е,че филмът не е нищо повече от поредната турска сапунка и не смятам да го гледам.Нито актрисите са ми познати,че да им се възхищавам,нито махленския сюжет е заинтригуващ,нито нищо. Rolling Eyes Явно ще си го гледат фенките на турски сериали. Laughing
Щом баба ми го хареса... Whistling

# 371
Pupitka,не всяка мисъл,която ти мине през главата заслужава "да види бял свят"... Joy Joy
Като не ти харесва сериала,ок не гледай,никой не те задължава!
Сериалчето си е супер за лятото.Не натоварва,а забавлява.А тази тема е за онези,които искат да го гледат и коментират.
Мисля,че нова тема няма смисъл да се пуска,защото тази сме я поддържали с инфо и снимки на актрисите и от сериала.Не сме коментирали самите серии когато се излъчваха по канал Д тук,а на друго място.

# 372
  • Sunshine state
vikktory,нали искахте да има 1 тема?Е,тогава трябва да се примирите и с такива коментари. Wink
Темата е за коментари към сериала,а това е моят,за съжаление.Да,определено няма да го гледам.Не ме натоварва,понеже няма вложена мисъл в него,както и всички филми от този сорт. Peace
Очаквам в най-скоро време нова румънска версия на "Сексът и градът",озаглавена "Секс на моста".Действието ще се развива на дунав мост,главни действащи лица-тираджии и феите на лИбовта. Laughing

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 08:45 от Pupitka

# 373
Не съм гледала и секунда от оригинала, от този вариант изгледах 2 серии и не го намирам за простотия, интересно изглежда. После хвърлих поглед и на 1-ва серия на оригинала, ами приличат си доста.  Mr. Green
Мисля, че тези които са следили оригинала и са били фенове, няма да харесат този вариант и не само защото е турски (надявам се) Grinning...  Винаги се получава така, ако нещо сме прочели и после гледали филмирано, рядко ни харесва или ако сме харесали много даден филм,  сериал и после видим друга версия, също рядко ни харесва.
Не съм съгласна с определенията - простотия, махленски сюжет... Този сериал е не просто прищявка, а по лиценз на оригинала. Сценаристът е същият, просто сценария е адаптиран.
Не съм съгласна  и за липсата на вложена мисъл, някои хора просто са против, само защото е турско и  без изобщо да са гледали нещо или на базата на някоя петминутка.. Mr. Green Уверявам ви, че има турски филми и сериали с вложена много повече мисъл, отколкото можете да си представите.  Не случайно вече се излъчват в над 60 държави и се харесват, колкото и някои да не искат да вярват... Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 09:07 от mimata67

# 374

Не съм съгласна  и за липсата на вложена мисъл, някои хора просто са против, само защото е турско и  без изобщо да са гледали нещо или на базата на някоя петминутка.. Mr. Green

Изобщо не е заради това, че е турски.
Не ми хареса и българския вариант на Женени с деца. Какъв е смисъла да преразкажеш един филм, който спокойно можеш да гледаш в оригинал  newsm78
Не ми харесва подбора на актрисите в турския Отчаяни съпруги, казах вече, Габи удар ще получи, ако се види  Joy

Общи условия

Активация на акаунт