UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 974
  • 470
  •   1
Отговори
# 120
 ooooh!Оле,мале!!!Сонгюл подпали къщата, smile3556Джейда- качена на дървото...  JoyГолям майтап! rotfImao rotfImao

# 121
  • Бургас
  newsm44 Vikktory, мерсаж за новинките!   bouquet Чакахме, чакахме, а сега 2 фрагмана накуп... Явно нещата са влезли вече в ритъм. Много свежи и забавни откъсчета, посмях се от сърце!  Joy
  Crazy А този давещ се в кашлица гол до кръста момък е много готин! Какви плочки само е изваял... #Silly Не знам Габчето как ще насмогва с домашните при такива гледки...  ooooh!

# 122
 newsm09 Шопи,ти пак за плочките се хвана,дарлинг!!!  #Crazy  ooooh!
Видя един полугол мъж и погледът ти залепна за него. tooth Не ти ли стигнаха на Кивчо  плочките и цветенцата по шарените гащури,та и други мъжки екстри те ентусиазират така?... Joy Joy

# 123
  • Бургас
 Joy Joy Joy  newsm10

Embarassed Тц! Не ми! Пък и Кивчовите плочки много тревясали...  ooooh! А този младеж е баш като за моя вкус  Hug

# 124
 Orijinalindeki Susan karakterini Songul Oden, Bree’yi Bennu Yıldırımlar, Gabrielle’i Evrim Solmaz, Lynette’i Ceyda Duvenci ve Edie’yi de Ozge Ozder canlandırıyor.

Songul Oden (Yasemin):Teklifi reddetmiştim
”Umutsuz Ev Kadınları” projesi size ilk geldiğinde ne tepki verdiniz?
- Oncelikle ”hayır” dedim. Зunku ben зok ince eleyen, sık dokuyan biriyim. Her işe de korkarak başlarım. Canlandıracağım karakterin 14 yaşında bir kızı vardı ve bunu duyduğumda aklımdan ilk gecen şu oldu: ”Ben nasıl 14 yaşındaki bir gencin annesi olurum!”
Nasıl ikna ettiler peki?
- Senaryoyu cok beğenmiştim zaten. Durt-beş ay sonra da Fatih Aksoy ikna etti beni. Ve şu an hicbir pişmanlık hissi taşımıyorum.
Yasemin nasıl biri?
- Duyguları ağzında. Duşunduğunu, hissettiğini saklamıyor. Biraz sakar, sarsak bir karakter. Aldatılmış ve terk edilmiş. Nafaka iзin de tehdit ediliyor. Eşi, yanına erkek sineğin bile yaklaşmasına izin vermiyor, her seferinde ”Cocuğunu unutma” diyor. Yasemin kızını cok seviyor ama ona bakmayı bilmiyor. Anne cocuk kalınca, cocuğu anne gibi olmuş. Evde kararları hep kızı veriyor. Terzilik yapıyor, tabii ki hiзbir konuda kendi sokuğunu dikemiyor. Bir de meşhur bir makarnası var, butun mahalleyi zehirliyor!
Butun bu kadınlar yakın arkadaş ama ortak noktaları Handan, değil mi?
- Handan, hayatı dort dortlukken intihar ediyor. Bu kadınlar da onun olumunun ardındaki gizemi зozmek istiyorlar. Birbiriyle yakınlıklarıyla da ilginc hikвyeler ortaya cıkıyor.

А другите "Съпруги"  са в линка

http://haber.kanald.com.tr/Haber/Magazin-38/Biz-daha-iyiyiz-22644.aspx

СЙ  - Бях отказала предложението
Какво си помислихте, когато за пръв път ви предложиха сценария за ОС?
СЙ - в началото отказах, защото аз съм човек който много внимава и като разбрах, че героинята ми има 14 годишна дъщеря си помислих: Как ще изиграя ролята на майка на 14годишно младо момиче.
Как ви убедиха да приемете?
СЙ - Сценария много ми беше харесал и след 4-5 месеца ми се обади Fatih Aksoy, който ме убеди. сега изобщо не съжалявам.
каква е Ясемин?
СЙ- Открит човек, казва каквото чувства и мисли. Малко по тромава и несръчна. Излъгана и изоставена. Заплашвана е за плащане на издръжка. Бившият и съпруг не позволява до нея да се доближава мъж и всеки път я предупреждава да не забравя детето.Тя много обича дъщеря си, но не знае как да я гледа. И когато са останали сами е станало обратното, винаги дъщеря и взема решенията, когато се налага.Шивачка е, но никога не успява да зашие своите си неща. А също така приготвя и макарони с които трови цялата улица.
Всички тези жени са много близки, но общото м/у тях е Хандан, нали?
СЙ-Хандан се самоубива и тези 4 жени искат да открият тайната, станала причина за това. Тогава наяве излизат странните им връзки с близките.

# 125

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 06:13 от Nety44

# 126
# 127
# 128
# 129
Този актьор не играеше ли в "Sahra" newsm78

# 130
 newsm44 Vikktory, мерсаж за новинките!   bouquet Чакахме, чакахме, а сега 2 фрагмана накуп... Явно нещата са влезли вече в ритъм. Много свежи и забавни откъсчета, посмях се от сърце!  Joy
  Crazy А този давещ се в кашлица гол до кръста момък е много готин! Какви плочки само е изваял... #Silly Не знам Габчето как ще насмогва с домашните при такива гледки...  ooooh!
е тее не са много тия домашни засега, така го казах защото ни писна да чакаме , но най после започва  Grinning Grinning

# 131
Д а и във"Вярна на себе си"/Ezo Gelin/

# 132
Привет,прекрасни мами! Grinning

Този актьор не играеше ли в "Sahra" newsm78

Аз не съм го гледала този актьор досега newsm78,дали някой може да разкаже с няколко изречения за него,а също и за ролите му.

# 133

http://www.iimmgg.com/image/e9b4bcced711431c10cf8567aa72ca06

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 11:06 от marman

# 134

Общи условия

Активация на акаунт